Sitruunaunelma
Passiohedelmän hedelmäliha lasin pohjalla tuo näyttävyyttä tälle jälkiruoalle. Sitruunaunelma saa kruunukseen punakuorisen pitaijahedelmän lohkon.
Ainekset
- 4 dl turkkilaista jogurttia
- 3 rkl sitruunatahnaa (lemoncurd)
- 1.5 dl tomusokeria
- 1–2 rkl sitruunamehua
- 1 dl kuohukermaa
- 3–4 passiohedelmää
Valmistusohje
1. Sekoita jogurttiin sitruunatahna ja -mehu sekä tomusokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele seokseen. Anna seoksen maustua jonkin aikaa jääkaapissa.
2. Halkaise passiohedelmät ja lusikoi hedelmäliha viinilasien pohjalle. Jaa päälle sitruunaseos. Koristele sitruunaviipaleilla.
Lisää herkkuja sitruunasta:
Kotiliesi.fi: Sitruunakiisseli
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous