8.5.2012

Spagettinyytit

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Folionyyttiin voi kätkeä kaikenlaisia pasta-annoksia. Tässä spagetin seurana on lohta, kinkkua, tomaatteja ja mozzarellaa.

Ainekset

1 paketti tuorepastaa (spagettia tai tagliatellea)
200 g tuoretta lohta
4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
8 kirsikkatomaattia
1 pallo mozzarellaa
oliiviöljyä
basilikaa
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pastaa 2 minuuttia, valuta ja jaa pasta keoksi neljän 25 x 25 cm:n kokoisen folioarkin päälle. Leikkaa lohi kuutioiksi, mausta suolalla ja pane kuutiot pastan päälle. Lisää paketteihin puolitetut tomaatit, kinkkuviipaleet, basilikanlehdet ja paloiksi revitty mozzarella. Pyöräytä pinnalle reilusti mustapippuria, valuta päälle oliiviöljyä.

2. Rutista folio päältä niin, että syntyy tiivis nyytti. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoa lisänä vastaraastettua parmesaania.

Ruokaa spagetista:

987286-sienispagetti,590.jpg

Sienestäjän spagetti

973880-rakettispagettilaatikko.jpg

Raketti-spagettilaatikko

Juuresbolognese

Juuresbolognese ja spagettia

Kotiliesi.fi: Katkarapu-kirsikkatomaattipasta

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi