Reseptit

Suppilovahverokuha

Teksti:
Jaana Vetikko, Kari Nyberg

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 600 g ruodottomia kuhafileitä (tai ahventa)
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 rkl murskattuja hapankorppuja
  • 1 rkl murskattuja kuivattuja suppilovahveroita
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 1 tl murskattua viherpippuria
  • ruokaöljyä tai voita paistamiseen

Valmistusohje

Paloittele hapankorput esim.mortteliin ja hienonna.Tee sama kuivatuille suppilovahveroille.Sekoita hapankorppu-, sieni- sekä korppujauho. Mausta suolalla ja pippureilla.

Levitä seos esim. voipaperin palalle ja pyöritä kuhafileitä jauhossa niin, että ne peittyvät tasaisesti.

Kuumenna muurikka tai paistinpannu melko kuumaksi ja lisää voita sekä öljyä (1:1 on hyvä seos). Paista kuhat kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta.

Tarjoa kylmän suppilovahverokastikkeen ja haluamasi lisukkeiden kera.

X