Taboulehsalaatti
Ainekset
- 2 dl bulguria
- ½ kurkkua
- 3 tomaattia
- 2–3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
- 2–3 rkl hienonnettua minttua
- 3–5 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
1. Kypsennä bulguriryynit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ryynit hyvin ja anna jäähtyä.
2. Kuori kurkku ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja paloittele malto pieniksi kuutioksi. Lisää kasvikset bulgurin joukkoon. Kääntele sekaan öljy, sitruunamehu ja mausteet. Anna salaatin maustua jääkaapissa vähintään tunti. Tarkista maku ja lisää mausteita ja/tai öljyä tarvittaessa.
3. Tarjoa taboulehsalaatti grillatun kalan, lihan tai kanan kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous