7.4.2012

Tomaattibruschetat

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 patonki
öljyä
1 valkosipulinkynsi
1 rasia minitomaatteja
tuoretta basilikaa
suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa patonki viipaleiksi. Valuta viipaleille vähän valkosipulilla maustettua öljyä. Paahda uunissa rapeiksi.

2. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja silppua tomaatit. Lisää tomaattisilppuun tilkka öljyä, suikaloitua basilikaa, mausta suolalla ja pippurilla. Jaa seos patonkiviipaleille.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi