Uunitomaatit ja ruispizzat
Ainekset
- 4 tomaattia
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- ripaus pippurisekoitusta
- tuoreita tai kuivattuja yrttejä
Ruispizzat
- 2 pientä pyöreätä ruisleipää
- 3 rkl kasvirasvalevitettä
- 8 ohutta kinkkusiivua
- 2 tomaattia lohkoina
- 1 pieni purkki ananaspaloja
- 1 punasipuli
- ripaus pizzamaustetta
- ripaus valko- ja mustapippuria
- 70 g kevytjuustoraastetta
Valmistusohje
1. Halkaise tomaatit ja asettele ne uunipellille leikkuupinta ylöspäin. Sivele hunajaa tomaattien pinnalle ja ripottele päälle pippuriseosta ja yrttejä.
2. Asettele leivät leivinpaperin päälle uunipellille ja voitele kasvirasvalevitteellä. Kokoa täytteet leipien päälle aloittaen kinkusta. Tee muista täytteistä keko kinkun päälle. Mausta ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
3. Paista tomaatteja ja pizzoja uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Ravintosisältö/annos
Kcal 260
KJ 1090
rasva (g) 10
tyydyttynyt rasva (g) 3
kuitu (g) 5
kolesteroli (mg) 10
suola (g) 0,7
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous