Valkosuklaakreemi, marinoidut vadelmat ja cappuccinokastike
Tarjoa ihana valkosuklaa-vadelmajälkiruoka korkeavartisesta lasista.
Ainekset
Kreemi:
- 2.5 dl kermaa
- 50 g sokeria
- 3 keltuaista
- 0.3 dl maizenaa
- 75 g valkkosuklaata
- 100 g sokeriliemessä marinoituja vadelmia
Cappuccinokastike:
- 1 dl maitokahvia
- 0.5 dl sokeria
koristeeksi:
- vadelmia
- suklaakuvioita tai -lastuja
Valmistusohje
Kiehauta kerma ja sokeri. Sekoita Maizena ja keltuaiset kattilassa ja kaada kerma päälle koko ajan vatkaten. Kiehauta. Lisää valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä. Mausta maitokahvi sokerilla ja jäähdytä.
Vaahdota kreemi. Jaa tarjoilulasien pohjalle muutama vadelma ja cappuccinokastike. Pursota kreemi pinnalle ja koristele vadelmilla ja suklaakuvioilla tai -lastuilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous