Reseptit

Vuohenjuustokolmiot

Vuohenjuustokolmiot saavat makua mustikkahillosta. Koristele cocktailtikuissa tarjottavat kolmiot tuoreilla vadelmilla tai pensasmustikoilla.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 8 viipaletta valkoista leipää
  • 100-150 g pehmeää vuohenjuustoa
  • mustikkahilloa tai -marmeladia

Valmistusohje

Leikkaa leipäviipaleista pois kuoret, puolita viipaleet kolmioiksi. Sivele puolille leivistä mustikkahilloa, puolille reilu kerros juustoa. Paina viipaleet vastakkain ja pistä leipiin cocktailtikku. Koristele tuoreilla vadelmilla tai pensasmustikoilla.

Maista myös näitä herkkuja vuohenjuustosta:

953231-bruschetat.jpg

2 x bruschetta

744789-vuohenjuustokanapee.jpg

Chèvre-viikunacanapét

963389-valkosipuliritarit.jpg

Valkosipuliritarit – vuohenjuustoa, kirsikkatomaatteja ja basilikaa

Kotiliesi.fi: Vuohenjuustobruschettat

X