
Yliyön tattaripuuro
Mikä sen mukavampaa kuin herätä valmiiseen aamiaispöytään! Yliyön tattaripuurolla saa oikean startin päivään.
Ainekset
- 1 rkl voita
- 2 dl kokonaista tattaria
- 1 l täysmaitoa
- 3 rkl mantelirouhetta
- ripaus suolaa
- 1 rkl hunajaa
Valmistusohje
Yön yli hautunut puuro on lempeä alku päivälle.
1. Laita uuni lämpiämään 100 asteeseen.
2. Voitele uunivuoka voilla. Kaada vuokaan tattarit ja maito. Lisää mantelirouhe, ripaus suolaa ja hunaja. Kypsennä uunissa noin 7 tuntia.
Vinkki: Puuro kypsyy 200-asteisessa uunissa noin tunnissa.
Resepti: Pipsa Hurmerinta
Katso myös:
Tattaripuuro uunissa, Ruoka.fi
Tattarituorepuurolla käynnistyy päivä, Ruoka.fi
Tattariuunipuuro ja puolukkamehukeittoa, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous