Reseptit

Yliyön tattaripuuro

14.10.2015 Teksti: Mervi Alatalo Kuvat: Katri Kapanen

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 rkl voita
2 dl kokonaista tattaria
1 l täysmaitoa
3 rkl mantelirouhetta
ripaus suolaa
1 rkl hunajaa

Valmistusohje

Yön yli hautunut puuro on lempeä alku päivälle.

1. Laita uuni lämpiämään 100 asteeseen.

2. Voitele uunivuoka voilla. Kaada vuokaan tattarit ja maito. Lisää mantelirouhe, ripaus suolaa ja hunaja. Kypsennä uunissa noin 7 tuntia.

Vinkki: Puuro kypsyy 200-asteisessa uunissa noin tunnissa.

Resepti: Pipsa Hurmerinta

 

Katso myös:

Tattaripuuro uunissa, Ruoka.fi

Tattarituorepuurolla käynnistyy päivä, Ruoka.fi

Tattariuunipuuro ja puolukkamehukeittoa, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *