Yrttimarinoidut kesämarjat
Minttu, basilika ja sitruunamelissa sopivat hienosti kesämarjojen mausteeksi. Halutessasi voit terästää mausteliemen tilkalla appelsiini- tai marjalikööriä.
Ainekset
- 2-3 dl pensasmustikoita
- 4 dl mansikoita
- 3 rkl silputtua minttua, basilikaa ja/tai sitruunamelissaa
- 1 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
- 2 dl puristettua appelsiinimehua
- 1 tl raastettua appelsiinin kuorta
Valmistusohje
1. Sekoita hunaja tai siirappi appelsiinimehuun, lisää raastettu appelsiinin kuori ja silputut yrtit.
2. Puolita tai viipaloi mansikat. Anna marjojen maustua jääkaapissa.
3. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Kesän markeat marjat ja hedelmät maistuvat salaateissa:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous