Kinkku-kananmuna-rieskapizza
Kinkku-kananmuna-rieskapizza on trendikäs tapa tarjota perinteinen muna-pekoniaamiainen.
Ainekset
Kinkku-kananmuna-rieskapizza
- 1 iso rieska
- 2 rkl punaista pestoa
- 4 viipaletta ylikypsää palvikinkkua
- 3 viipaletta pekonia
- 2 kananmunaa
- kourallinen kirsikkatomaatteja
- muutama lehti tuoretta rucolaa
Valmistusohje
Kinkku-kananmuna-rieskapizza valmistuu näin helposti:
1. Nosta rieska leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sipaise rieskan pintaan punainen pesto. Asettele päälle kinkku- ja pekoniviipaleet.
2. Paista 225-asteisessa uunissa viisi minuuttia ja riko sitten päälle kananmunat. Jatka paistamista toiset viisi minuuttia tai kunnes kananmunat ovat kypsyneet, ja ota rieskapizza uunista.
3. Nosta pizza lautaselle ja viimeistele tomaateilla ja rucolalla.
4. Tarjoile kinkku-kananmuna-rieskapizza heti.
Kokeile myös perjantai-pizzaa vuohenjuustosta ja kinkusta, helpoja ja nopeita rieskapizzoja tai helppoa kinkku-rucola-artisokka pizzaa.
Katso myösKotiliesi: Kinkkupizza (pellillinen)
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous