Reseptit

Kinkku-kananmuna-rieskapizza

Kinkku-kananmuna-rieskapizza on trendikäs tapa tarjota perinteinen muna-pekoniaamiainen.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Kinkku-kananmuna-rieskapizza

  • 1 iso rieska
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 4 viipaletta ylikypsää palvikinkkua
  • 3 viipaletta pekonia
  • 2 kananmunaa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • muutama lehti tuoretta rucolaa

Valmistusohje

Kinkku-kananmuna-rieskapizza valmistuu näin helposti:

1. Nosta rieska leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sipaise rieskan pintaan punainen pesto. Asettele päälle kinkku- ja pekoniviipaleet.

2. Paista 225-asteisessa uunissa viisi minuuttia ja riko sitten päälle kananmunat. Jatka paistamista toiset viisi minuuttia tai kunnes kananmunat ovat kypsyneet, ja ota rieskapizza uunista.

3. Nosta pizza lautaselle ja viimeistele tomaateilla ja rucolalla.

4. Tarjoile kinkku-kananmuna-rieskapizza heti.

Kokeile myös perjantai-pizzaa  vuohenjuustosta ja kinkusta, helpoja ja nopeita rieskapizzoja tai helppoa kinkku-rucola-artisokka pizzaa.

Katso myösKotiliesi: Kinkkupizza (pellillinen)

X