Reseptit

Kinkku-kananmuna-rieskapizza

15.3.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

1 iso rieska
2 rkl punaista pestoa
4 viipaletta ylikypsää palvikinkkua
3 viipaletta pekonia
2 kananmunaa
kourallinen kirsikkatomaatteja
muutama lehti tuoretta rucolaa

Valmistusohje

Tämä muna-pekoniaamiainen tarjoillaan trendikkäästi pizzan muodossa.

1. Nosta rieska leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sipaise rieskan pintaan punainen pesto. Asettele päälle kinkku- ja pekoniviipaleet.

2. Paista 225-asteisessa uunissa viisi minuuttia ja riko sitten päälle kananmunat. Jatka paistamista toiset viisi minuuttia tai kunnes kananmunat ovat kypsyneet, ja ota rieskapizza uunista.

3. Nosta pizza lautaselle ja viimeistele tomaateilla ja rucolalla.

4. Tarjoile heti.

Katso myös:

Perjantai-pizza – vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia

Helpot ja nopeat rieskapizzat

Helppo kinkku-rucola-artisokka pizza

Kotiliesi: Kinkkupizza (pellillinen)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *