Kirsikkainen laskiaiskakku
Kirsikkahillolla täytetystä pullapitkosta löytyy myös mantelimassa kermavaahdon joukkoon sekoitettuna.
Ainekset
Kirsikkainen laskiaiskakku:
- 1 pullapitko
- 1/2 dl maitoa
- 2 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g mantelimassaa raastettuna
- 2 dl kirsikkahilloa
- 1 dl sokerivesikuorrutetta
- nonparelleja
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Halkaise pullapitko ja kostuta leikkuupinnat kevyesti maidolla. Sivele pinnoille kirsikkahillo.
2. Vaahdota kerma, mausta vaniljasokerilla. Kääntele mantelimassa kermavaahdon joukkoon. Lusikoi kermaseos pullapitkon pohjapalalle ja käännä kansi päälle.
3. Valuta pinnalle sokerivesikuorrutetta ja ripottele päälle nonparelleja.
4. Viimeistele tomusokerilla.
Ihanat laskiaispullat teet myös näin:
Laskiaispullat mangitäytteellä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous