Kuorrutetut kesäkurpitsaviipaleet
Kuorrutetut kesäkurpitsaviipaleet maistuvat kylminä ja lämpiminä.
Ainekset
- 1-2 solakkaa kesäkurpitsaa
- suolaa
- pippuria
- oreganoa
- parmesaaniraastetta
- korppujauhoa
Valmistusohje
Leikkaa 1–2 solakkaa kesäkurpitsaa viipaleiksi.
Paista viipaleet öljytyllä pannulla nopeasti ruskeapilkkuisiksi.
Nosta uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Ripottele päälle keko parmesaanikorppujauhoseosta. Ruskista nopeasti grillivastusten alla.
Katso myös:
Kesäkurpitsakääryleet ja pastakastike
Välimerelliset täytetyt kesäkurpitsat
Kotilieisi.fi: Kesäkurpitsarisotto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous