Ruoka

Anni Hautalan superhelppo uunifeta vie kielen mennessään – tätä herkkua pitää maistaa itse

Tästä puhutaan nyt: uunifetasta! Anni Hautalan uunifeta syntyy nopeasti ja helposti. Katso superhelppo resepti.

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Om-Arkisto

Uunifeta on nyt jokaisen huulilla. Kokeile Anni Hautalan reseptiä somessa ihastusta herättävän herkun tekemiseen!

Tästä puhutaan nyt: uunifetasta! Anni Hautalan uunifeta syntyy nopeasti ja helposti. Katso superhelppo resepti.

Uunifeta on nyt kaikkien huulilla somessa. Oletko sinä jo kokeillut paistaa uunissa fetaa? Tämä trendiherkku kuuluu myös radiojuontaja Anni Hautalan ehdottomiin suosikkiruokiin. ”Tämä ruoka sopii alkupalaksi tai pääruoaksi, jos syöt sen yksin”, Anni kirjoittaa Annin ruokakirja 2 -reseptikirjassaan.

Anni Hautalan helppo resepti: Uunifeta 1–2 hengelle

uunifeta
Anni Hautalan uunifeta syntyy nopeasti.

Ainekset:

  • 200 g fetaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • nippu parsaa
  • oliiviöljyä
  • kuivattua oreganoa
  • sitruunan mehua

Valmistusohje:

1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Jos fetapala on paksu, leikkaa se puoliksi. Pilko parsat kolmen sentin pituisiksi paloiksi ja puolita kirsikkatomaatit.

2. Lorauta öljyä uunivuoan pohjalle (tai kääri feta folioon) ja laita feta vuokaan. Ympäröi feta parsoilla ja kirsikkatomaateilla. Lorauta öljyä ja ripottele oreganoa päälle.

3. Anna olla uunissa, kunnes feta ruskistuu. Purista päälle tuoretta sitruunaa.

Katso myös: Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä – näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa

Lähde:  Annin ruokakirja 2

X