Vain viisi raaka-ainetta! Helppo kalacurry, lampaanlihalla täytetyt munakoisot ja sitruunainen uunibroileri ovat yksinkertaisia mutta juhlavia aterioita
Kolme ateriaa, joihin kaikkiin tulee vain viisi raaka-ainetta. Lähi-idän mausteilla terästetty munakoiso, tomaattinen kalacurry ja sitruunainen uunibroileri ovat sekä helppoja että maukkaita arkiruokia, jotka tekevät elämästä juhlan.
Tähän kalacurryyn käy kaikenlainen ruodottomaksi fileoitu kala. Currytahnojen voimakkuudessa on eroja. Tarkista tahnan tulisuus ennen käyttöä.
Kolme ateriaa, joihin kaikkiin tulee vain viisi raaka-ainetta. Lähi-idän mausteilla terästetty munakoiso, tomaattinen kalacurry ja sitruunainen uunibroileri ovat sekä helppoja että maukkaita arkiruokia, jotka tekevät elämästä juhlan.
Helppo kalacurry
250 g minitomaatteja
600 g fileoitua kalaa (kuhaa, siikaa tai lohta)
noin 2 rkl Massaman currytahnaa
1 prk 400 g kookosmaitoa
1 nippu korianteria
Lisäksi suolaa, sokeria, öljyä, riisiä
1. Nypi kalafileistä pois ruodot. Leikkaa filee parin sentin kokoisiksi paloiksi. Mausta palat suolalla.
2. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Halkaise tomaatit ja mausta leikkauspinta ripauksella suolaa ja sokeria. Paahda tomaatteja 12 minuuttia.
4. Lado perunat kerroksittain valkosipulin, sitruunankuoriraasteen ja rosmariinin kanssa. Ripottele perunakerrosten väliin suolaa ja mustapippuria. Sekoita sitruunamehuun 1 rkl öljyä. Kaada seos perunoiden päälle. Kypsennä perunoita 30 minuuttia.
5. Ruskista broileripalat kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää broileripalat perunapaistoksen päälle ja jatka kypsennystä noin 20- 30 minuuttia kunnes broileri on kypsää.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous