Ihmiset ja suhteet 18.1.2013

Nettiseksi – Näin harrastat seksiä netissä

Teksti: Anna.fi

Jos puoliso asuu maailman toisella puolella, tai muuten vain kaipaat kipinää suhteeseen, kokeile nettiseksiä. Harrastitpa seksiä verkossa yksin tai puolisosi kanssa, se voi herättää seksielämäsi henkiin.

Miten se toimii?

Nettiseksiä voi harrastaa niin Messengerin kuin Skypen kautta tai vaikka sähköpostitse. Erilaiset Messenger-ohjelmat takaavat, että saat vastauksen saman tien. Sähköpostien lähettäminen saattaa verottaa innostusta, kun vastauksen saaminen kestää.

Puhuako vaiko kirjoittaa?

Kannattaa panostaa hyvään mikrofoniin. Näin kumppanisi saa kuulla, kuinka innoissasi olet ja voit keskittyä nauttimiseen kirjoittamisen sijaan.

Miten aloitan nettiseksin?

Tärkeintä on mielikuvitus. Aloittakaa kysymällä toisiltanne, mitä teillä on päällä. Pallotelkaa kysymyksiä puolin ja toisin. Oletko aina halunnut harrastaa seksiä julkisella paikalla? Tai halunnut tehdä sen lentokoneen vessassa? Nyt voit. Vain mielikuvitus on rajana. Sukella salaisiin fantasioihisi ja anna mennä!

Kosketa itseäsi

Vaikka masturbointi saattaa aluksi tuntua oudolta, kokeile rohkeasti. Hyväile itseäsi ensin vaatteet päällä ja riisuudu sen jälkeen pikkuhiljaa. Muista koko ajan kertoa kumppanillesi, mitä teet ja mihin kosket. Kerro myös, mitä haluaisit tehdä kumppanillesi.

Et välttämättä tarvitse kameraa. Usein pelkkä mikrofoni riittää. On mielenkiintoisempaa kuvitella, mitä tapahtuu kuin nähdä se.

Nauti

Nettiseksin harrastamiseen on vain yksi sääntö: heittäydy siihen täysillä ja antaudu fantasioillesi. Muuten et välttämättä pysty nauttimaan kokemuksesta. Nauti siitä, että teet jotain tuhmaa. Se kiihottaa sinua lisää.

Lähde: Askmen.com

Kommentit (13)

En ole harrastanut nettiseksiä enkä tiedä olisiko minusta aiihen, mutta aikoinaan tuli harrastettua paljonkin puhelinseksiä ja se oli erittäin antoisaa.
00

Nettiseksiä olen kokeillut, parhaimmillaan tyydyttävää, merjahaluatko kirjoitella? (; Minulla taasen tuo puhelinseksi jäänyt kokeilematta…
00

Hienoa että nettiseksi on otettu täällä esille. Itse tutustuin deittipalstan kautta ulkomaalaiseen mieheen, joka on innokas ja avoin, taitava rakastaja Skypellä. Aluksi olin hämmentynyt mutta nyt olen hiffannut asian ja nautin siitä!
00

Olisiko joku valmis panemaan täällä olisi mies joka kaipaa herkullista naista livena tai puheluna antakaa numeronne niin soittelen teille 😉 yhdessä paneminen onnistuu
00

Moi Merja 68 jos olet tekstiviestejä joskus lähetellyt niin lähetellään jatkossakin , olen 48v 171 / 80 kiltti Mies Puh 0414958980 Masa
00

Miks kukaan ei haluu panna mua moi oon mies ja haluun panna no kiinnostuksen joku musta vai ei
00

Miks kukaan ei haluu panna mua moi oon mies ja haluun panna no kiinnostuksen joku musta vai ei
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi