Mainos

Nopeasti valmistuva risotto on pelastus moneen tilanteeseen

Nopea, trendikäs ja herkullinen ruoka arkeen ja juhlaan? Valmista mehevä risotto ja tarjoile pöytään hetkessä.
27.7.2018 Teksti: Yhteistyössä Blå Band

1. Täydellinen illallisruoka arkeen sellaisenaan

Puolivalmis risotto on valmista 20 minuutissa ja se sopii siten myös kiireiseen arki-iltaan. Risotot valmistuvat helposti: lisää vain vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä. Tuo tyylipisteet kotiin ripottelemalla pinnalle tuoreita yrttejä juuri ennen tarjoilua. Buon appetito! Täyteläinen risotto ja lasi kylmää valkoviiniä on aina täydellinen yhdistelmä, joten kruunaa ateria lasillisella ja näin saat arki-illallisesta juhlavamman.

2. Risotto toimii myös lisukkeena

Risotto toimii loistavasti myös lisukkeena. Nauti sellaisenaan esimerkiksi kanapihvien tai vaalean kalan kanssa, lisää texmex-pöytään tacojen lisukkeeksi tai tee mehukkaan juustoisia täytettyjä paprikoita. Italialaistyyliin voit myös tarjota risottoa alkuruokana.

3. Ihanan helppo ruoka mökille ja retkelle

Parasta mökkiruokaa on tietysti ruoka, jonka valmistuksessa ei juuri synny tiskiä. Maukas risotto on hyvä vaihtoehto tarjottavaksi mökkivieraille – etenkin loppukesästä, kun haluat vaihtelua grilliruokaan. Puolivalmis risotto tuo myös vaihtelua retki- tai vaellusruokaan. Risottopussi kulkee kevyesti mukana, ja ruoka on nopea valmistaa retkikeittimellä kattilassa.

4. Herkullinen kasvisruoka juhlaan

Kasvisruokatrendi vahvistuu jatkuvasti, ja yhä useampi toivoo kasvisvaihtoehtoa myös juhlissa. Risotot ovat toimiva lisäys juhlapöytään, ja ne on helppo valmistaa myös laktoositonta ruokavaliota noudattaville. Risotto kannattaa kuitenkin valmistaa juuri ennen tarjoilua ja nostaa pöytää höyryävän kuumana.

Haluaisitko päästä kokeilemaan, miten valmisrisotot sopivat päiviisi?

Haemme osallistujia testiryhmään kokeilemaan Blå Bandin kantarelli- ja parsarisottoja. Innovatiivisemman reseptin loihtinut palkitaan 150 euron arvoisella lahjakortilla Finnish Design Shopiin.

Haku testiryhmään on päättynyt!

Täytä alla oleva lomake 20.8.2018 mennessä. Testaajat sitoutuvat kokkaamaan risotosta kaksi erilaista versiota ja raportoimaan risoton valmistuksesta sekä mausta. Testaus tapahtuu elo-syyskuussa 2018. Testiajan päätyttyä lähetämme sähköisen kyselylomakkeen, jossa testaajat pääsevät kertomaan omista kokemuksistaan.

Testaajat kokkaavat risotosta kaksi erilaista versiota testiaikana ja raportoivat mm. sen makua, kokkaukseen mennyttä aikaa sekä tekemisen helppoutta. Luo oma versiosi, kirjoita oma resepti ylös, kuvaa lopputulos ja toimita sekä resepti että kuva meille. Tekstin ja kuvan voi liittää lomakkeella olevaan sille tarkoitettuun kohtaan. Tarkemmat ohjeet annetaan ennen testauksen alkua.

Testitulokset julkaistaan Anna.fi:ssa lokakuussa ja niitä voidaan nimettöminä hyödyntää myös Blå Bandin mainonnassa. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.