Helppo papusalaatti
Papusalaatti täydentää loistavasti buffetpöytää.
Ainekset
- 1 tlk (380/230 g) säilykepapuseosta tai vastaava määrä pakkauksen ohjeen mukaan käsiteltyjä kuivattuja papuja
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 paprika
- 1 chili
- 1 nippu kevätsipuleita
- 1 pieni nippu tilliä ja/tai
- ½ ruukkua basilikaa
kastike:
- ½ dl oliivi- tai rypsiöljyä
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl hunajaa
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Huuhdo ja valuta pavut. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Huuhdo ja halkaise paprika sekä chili. Poista niistä kanta sekä siemenet. Kuutioi tai suikaloi paprikanpuolikkaat ja hienonna chilinpuolikkaat. Hienonna kevätsipulit sekä tilli ja/tai basilika. Sekoita kaikki salaattiaineet keskenään.
Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja valuta kastike salaatin joukkoon. Anna maustua jonkin aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous