Sitruunakalkkunaa ja pasta-papusalaattia
Sitruunalla maustettu kalkkuna ja pavuilla höystetty pastasalaatti on ruokaisa ja ravitseva lounas.
Ainekset
- 4 kalkkunan sisäfileetä
- rouhittua Sisilia-mausteseosta (Meira)
Marinada
- 1 1/2 sitruunan mehu
- 3 rkl rypsiöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl hunajaa
- suolaa ja mustapippuria
Pasta-papusalaatti
- 1 prk (380 g) kypsennettyjä valkoisia papuja (Go Green)
- 3 dl keitettyä täysjyväpastaa
- 1/2 kurkku
- 3 luumutomaattia
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- 1 ruukku roomansalaattia
Valmistusohje
1. Sekoita marinadin aineet keskenään. Anna kalkkunafileiden marinoitua muutaman tunnin ajan.
2. Valmista salaatti. Valuta pavut. Leikkaa kurkku ja tomaatit lohkoiksi. Sekoita keitetty pasta, pavut, kurkku- ja tomaattilohkot. Sekoita sitruunamehusta, öljystä ja mausteista kastike. Valuta kastike salaattiainesten joukkoon. Revi lopuksi joukkoon salaatinlehdet. Kääntele maut sekaisin.
3. Valuta fileet marinadista ja kuivaa talouspaperilla. Paista fileet pannulla täysin kypsiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mausteseoksella. Tarjoile salaatin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous