Chorizopuikulat
Chorizoperunat eli chorizopuikulat sopivat tapas-tarjoiluun. Perunat kypsyvät herkuksi tomaattien, valkosipulien ja raaka-makkaran kanssa.
Ainekset
Chorizoperunat eli chorizopuikulat
- 12 puikulaperunaa
- 6 valkosipulinkynttä
- 8-10 kirsikkatomaattia
- suolaa
- pippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 4 raakachorizoa
Valmistusohje
Chorizoperunat eli chorizopuikulat tehdään näin helposti:
1. Pese perunat ja puolita ne pitkittäin. Pane perunat, puolitetut valkosipulinkynnet ja kirsikkatomaatit uunivuokaan. Kääntele sekaan öljy, lisää mausteeksi suolaa ja pippuria.
2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa, kunnes perunat ovat puolikypsiä. Lisää pinnalle joko kuorineen paloiteltu tai kuoresta ulos puserrettu chorizo. Kypsennä edelleen, kunnes perunat ja makkara ovat kypsiä.
3. Tarjoa chorizopuikulat eli chorizoperunat balsamicosipulilisukkeen kanssa.
Kokeile myös lyttyperunoita, paahdettuja rosmariiniperunoita ja lohkoperunoita kreikkalaisittain.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin valmistat lohkoperunat airfryerissa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous