Intialaiset lammasvartaat
Lammasvartaat tarjotaan pöytään jogurttikastikkeen ja kukkakaalin kanssa. Vartaisiin lisättävä mausteseos tuo ruokapöytääsi ripauksen intialaista keittiötä.
Ainekset
Intialaiset lammasvartaat
- 2 karitsan paahtopaistia
- 1/2 dl maustamatonta jogurttia
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 2–3 tl intialaista mausteseosta (esim. Meira)
- hiutalesuolaa
Valmistusohje
Intialaiset lammasvartaat tehdään näin:
1. Leikkaa liha isohkoiksi kuutioiksi. Sekoita öljy, sitruunamehu ja mausteseos jogurttiin. Sekoita marinadi lihapaloihin. Anna maustua vähintään 3 tuntia. Pyyhi lihapalat puhtaiksi, pujota liotettuihin puuvartaisiin. Grillaa nopeasti hyvällä lämmöllä. Karitsan liha saa jäädä sisältä punertavaksi.
2. Mausta intialaiset lammasvartaat hiutalesuolalla. Tarjoa lisänä jogurttikastiketta ja grillattua kukkakaalia.
Katso myös:
Grillattu inkiväärilammas, Ruoka.fi
Karitsan paahtopaisti ja minttupesto, Ruoka.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous