Grillatut kasleripihvit
Grillatut kasleripihvit marinoidaan olut-valkosipulimarinadissa, joka saa potkua chilikastikkeesta. Kasleripihvit maistuvat salaatin kera.
Ainekset
Grillatut kasleripihvit
- 4 viipaletta porsaan kasleria
marinadi:
- 1 dl olutta
- 1/2 dl soijakastiketta
- 2-3 rkl sinappia
- 1 rkl makeaa chilikastiketta
- 2-3 murskattua valkosipulinkynttä
- 1 tl kuivattua salviaa tai rosmariinia
- rouhittua mustapippuria
pinnalle:
- mineraalisuolaa
Valmistusohje
Grillatut kasleripihvit valmistuvat näin helposti:
1. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet. Pane pihvit astiaan tai muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pihvejä, että ne maustuvat kauttaaltaan.
2. Peitä astia tai sulje pussi. Anna pihvien maustua jääkaapissa vähintään tunti tai seuraavaan päivään.
3. Ota pihvit marinadista ja pyyhi enin marinadi pois. Grillaa pihvejä 5–8 minuuttia molemmilta puolilta pihvien paksuuden ja grillin kuumuuden mukaan.
4. Tarjoa grillatut kasleripihvit coleslawn eli amerikkalaisen kaalisalaatin kanssa.
Saatat pitää myös grillatusta entrecôte-pihvistä, grillatusta, pekoniin kääritystä porsaanfileestä tai bbq-possunkaslerista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Grillatut porsaan karekyljykset ja oliivi-melonisalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous