Mustikkamaito ja pullakorput
Mustikkamaidossa maistuvat lapsuuden kesät. Pullakorppu sopii hienosti maitoon kastettavaksi.
Ainekset
- ½ pullapitko
- 8 dl maitoa
- 1 rkl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 l mustikoita
Valmistusohje
Mustikkamaito tehdään Teresa Välimäen ohjeella helposti näin:
1. Leikkaa pullapitko vajaan sentin paksuiksi viipaleiksi ja leikkaa viipaleet kolmioiksi. Nostele palat leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paahda 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Jäähdytä pullakorput ja anna kuivua loppuun huoneenlämmössä.
2. Mausta mustikkamaito tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
3. Annostele mustikat neljälle syvälle lautaselle ja kaada päälle maito.
4. Nosta mustikkamaito-annokseen 1–2 pullakorppua ja tarjoile.
Vinkki: Kaipaatko lisää herkkuja mustikasta? Tee iki-ihana mustikka-pullavanukas tai aamiaispöytään .
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin leivotaan herkulliset mustikkapullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous