Reseptit

Mustikka-pullavanukas

17.8.2015 Teksti: Katri Schröder Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Ainekset

450 g kuivahtanutta pullapitkoa
100 g voita

vaniljainen munamaito:

2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
4 kpl kananmunaa
½ vaniljatangon siemenet

Lisäksi:

200 g mustikoita
3 rkl ruokokidesokeria

Valmistusohje

Jos kaapista löytyy kuivahtanutta pullaa, anna sille uusi elämä herkullisessa mustikka-pullavanukkaassa. Tarjoile mustikka-pullavanukas vaniljakastikkeen kanssa.

  • Viipaloi pullapitko noin sentin viipaleiksi ja paista useammassa erässä voissa pannulla.
  • Sekoita munamaidon ainekset keskenään. Mausta mustikat sokerilla.
  •  Nostele pullaviipaleita ja mustikoita kerroksittain uuninkestävään vuokaan ja kaada väleihin munamaitoa.
  •  Paista 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Anna jäähtyä.

Katso myös:

 

 

 

 

Mustikkamisu

Pullavanukas ja kermavaahtoa

Kotiliesi.fi: Herukkainen pullavanukas

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *