Kasviksia ja avokadohummusta
Avokadohummus antaa marinoiduille kasviksille täyteläistä tukea. Hummus sopii myös leivän päälle tai dippikastikkeeksi.
Ainekset
- 2 isoa tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 suippopaprika
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ripaus sokeria
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
avokadohummus
- 2 pientä kypsää avokadoa
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g kypsiä kikherneitä valutettuna
- 1 rkl tahinia
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- (tilkka vettä)
Valmistusohje
1. Viipaloi tomaatit, punasipuli ja kurkku. Suikaloi paprika. Lado ainekset salaattivadille.
2. Sekoita öljy, punaviinietikka ja mausteet kastikkeeksi ja valuta kasvisten päälle. Jätä maustumaan.
3. Mittaa hummuksen ainekset korkeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Notkista hummusta tarvittaessa kylmällä vedellä, jotta saat siitä miellyttävän paksua.
4. Tarjoile salaatti avokadohummuksen kera.
Herkut hummukset teet myös näillä resepteillä:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous