Uunipäärynät sinihomejuuston, saksanpähkinöiden ja hunajan kera
Pistaasipähkinä viimeistelee uunin makeuttaman päärynäjälkiruoan. Tarjoa sellaisenaan tai herkuttele vaniljajäätelön kera.
Ainekset
- 4 pientä päärynää
- 2 rkl hunajaa
- 50 g sinihomejuustoa
- ripaus kanelia
- 50 g pistaasipähkinöitä rouhittuina
- (tarjoiluun: vaniljajäätelöä)
Valmistusohje
1. Halkaise päärynät ja poista siemenet esimerkiksi teelusikalla. Asettele puolikkaat leivinpaperilla peitetylle uunipellille leikkuupinta ylöspäin.
2. Valuta pinnalle hunajaa ja ripottele päälle sinihomejuusto sekä kaneli.
3. Paista päärynöitä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Nostele päärynät vadille tai lautasille. Ripottele pinnalle pistaasipähkinärouhetta.
5. Tarjoile sellaisenaan tai vaniljajäätelön kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous