Cacio e pepe -pasta
Nerokkaan yksinkertainen juusto-pippuripasta valmistuu pastan kiehuessa. Satsaa hyvään pecorino romano -juustoon, ja pasta on puoliksi tehty!
Ainekset
Cacio e pepe -pasta:
- 15 kokonaista mustapippuria
- 350 g spagettia
- 200 g pecorino romano -juustoa
- 50 g voita kuutioina
- n. 3 dl pastan keitinvettä
Valmistusohje
1. Paahda kokonaisia pippureita kuivalla pannulla 5–10 minuuttia. Hienonna ne huhmareessa rouheeksi.
2. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä al denteksi. Raasta juusto hienoksi raasteeksi.
3. Valuta pasta ja ota 3 dl keitinvettä talteen. Kaada pasta kasariin tai kattilaan. Lisää 1 dl keitinvedestä, osa voikuutioista, juustoraaste ja pippurirouhe. Sekoita puukauhalla voimakkaasti. Lisää loput voista sekä tarpeen mukaan loput keitinvedestä ja sekoita niin, että juusto sulaa ja muodostaa mehevän soosin kuuman veden kanssa. Lisää mustapippuria ja juustoa halutessasi. Tarjoile välittömästi.
Kommentit
Tämä oli kyllä helppo valmistaa ja maistui hyvin koko perheelle 🙂
Kommentit
Tämä oli kyllä helppo valmistaa ja maistui hyvin koko perheelle 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous