Täytetyt broilerinfileet fetalla
Täytetyt broilerinfileet säilyvät grillatessa mehevinä, kun ne täyttää fetajuustosta, basilikasta ja aurinkokuivatuista tomaateista tehdyllä täytteellä.
Ainekset
Täytetyt broilerinfileet:
- 4 broilerin rintafileetä
Marinadi:
- 1 valkosipulinkynsi
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 rkl valkoista balsamietikkaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 tl suolaa
Fetajuustotäyte:
- 100 g fetajuustoa
- 1 dl basilikaa hienonnettuna
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
Lisäksi:
- 400 g terttukirsikkatomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Täytetyt broilerinfileet tehdään näin:
1. Laita broilerin rintafileet marinadiin edellisenä päivänä. Hienonna valkosipuli ja sekoita marinadin ainekset kulhossa. Laita rintafileet muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Solmi pussi kiinni ja puristele pussia niin, että marinadi maustaa kaikki fileet. Anna marinoitua seuraavaan päivään.
2. Valmista fileiden täyte. Murskaa fetajuusto käsin kulhoon. Lisää basilika ja kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit.
3. Mausta marinoituneet broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
4. Leikkaa rintafileisiin vaakasuora viilto niin, että syntyy tasku. Täytä tasku fetatäytteellä ja sulje cocktailtikulla.
5. Grillaa fileiden pintoihin hyvä väri ja nosta ne sitten foliovuokaan loppukypsymään.
6. Laita toiseen foliovuokaan terttukirsikkatomaatit ja valuta päälle oliiviöljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Grillaa tomaatit kuumiksi ja tarjoile täytettyjen broilerinfileiden lisukkeena.
Katso myös: Vuohenjuustolla täytetyt broilerinfileet
Katso myös Kotiliesi.fi: Marokkolaiset broilerifileet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous