Omenatoast
Omenatoast on syksyn herkkuleipä, jonka voi valmistaa myös grillissä. Kaneli-sokeri ja lisukkeena tarjottava vaniljarahka takaavat maun.
Ainekset
Omenatoast
- 8 isoa viipaletta pullapitkoa tai ranskanleipää
- 2 rkl voita
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1-2 omenaa ohuina viipaleina
- 2 tl kaneli-sokeria
Tarjoiluun
- 1 prk (200 g) vaniljarahkaa
Valmistusohje
1. Voitele pulla- tai leipäviipaleet voilla.
2. Levitä 4 viipaleelle tuorejuusto ja asettele päälle omenaviipaleet.
3. Ripottele omenoille kaneli-sokeri ja käännä toiset pulla- tai leipäviipaleet täytteiden päälle.
4. Paahda toastit paistinpannulla molemmin puolin rapeiksi ja kullan ruskeiksi.
5. Leikkaa leivät puoliksi ja nosta lautasille.
6. Tarjoa omenatoast vaniljarahkan kera.
Vinkki! Kokeile omenan tilalla myös luumuja, ananasta tai päärynää.
Katso myös: Omena-kanelileipä
Katso myös Kotiliesi.fi: Pullapojan hedelmäpaistos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous