Kalapuikkotacot
Kalapukkotacot ovat koko perheen suosikkiruokaa. Chilikastike ja raikas punakaalisalaatti sopivat kalapuikkojen seuraan.
Ainekset
Kalapuikot
- 1 pkt (200 g) järvikalapuikkoja
- 1 tl taco- tai chilimausteseosta
Paistamiseen
- rypsiöljyä
Kaalisalaatti
- 150 g punakaalia
- 1/2 kurkku
- 2 limetin mehu
- 1/2 tl suolaa
- 1 tl sokeria
Kastike
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 rkl chilikastiketta tai -ketsuppia
- taco- tai chilimausteseosta
Lisäksi
- 1 pkt maissi-vehnätortilloja (s-koko)
- 1 dl korianteria
Valmistusohje
1. Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Puolita kurkku, kaavi pois siemenet ja kuutioi kurkku. Puserra limeteistä mehu, mausta suolalla ja sokerilla. Sekoita mehu kasvisten joukkoon. Anna maustua jonkin aikaa.
2. Sekoita maustekastike jogurttiin, mausta tacomausteella.
3. Paista kalapuikot öljyssä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta puikot kääntämisen jälkeen tacomausteella.
4. Kuumenna tortillapohjat öljytilkassa paistinpannulla, jolloin ne rapeutuvat mukavasti. Lisää pohjien päälle punakaalia, kurkkua ja kalapuikot. Lusikoi päälle kastiketta ja viimeistele kalapuikkotacot korianterilla.
Katso myös: Mehevät lohitacot
Katso myös: Kotiliesi.fi: Muikkutacot
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous