Elämä

Oulu

29.11.2013 Teksti: Elina Hovinen

On se kaukana. Menomatkaan meni reilut yhdeksän tuntia. Pimeää tietä, vesisadetta ja ohituksia. Oulussa meitä otti vastaan tuttu paskan haju. 😀 Oulu haisee. Oletteko tienneet? Ei ollut mitenkään mairitteleva vastaanotto räntäsateineen, mutta sunnuntai oli kaunein talvipäivä ehkä ikinä. Pakkasta ideaalit kuusi astetta, matalalta paistava aurinko ja huurteiset puut. Tosi upeaa!

Räntäsadepäivä lilluttiin kylpylä-Edenissä. Oli ihana nähdä kaikkia sukulaisia ja jutella ihan rauhassa. Harvinaista herkkua. Pitäisi nähdä useammin, mutta tuo välimatka on kyllä vähän turhan pitkä. (Kyllä tänne pääkaupunkiseudulle vielä mahtuu.)

Menomatkalla

Nallikari

Sunnuntaiaamun ihana valkeus

Äiti oli ottanut kännykällä saman päivän iltana upeita kuvia.

Maanantaina iltapäivällä lähdimme taas urakoimaan kotia kohti. Tällä kertaa matka meni nopeammin, onneksi.

Ratissa meikäläinen

Etupenkkivuorossa Milli. Etupenkkiläisen tehtäviin kuului tarjoilla muille evästä ja juotavaa ja laittaa roskat roskiin. 🙂

Nyt jos nukkumaan menis. Reissu käänsi rytmit ihan vinoon. Lapset nukkuivat lauantaiaamuna peräti puoli kymmeneen. Historiallista.

Kommentit (12)

🙂

Talvisen näköistä on! 🙂

Niin oli. 🙂

Oot ollut liian kauan poissa Oulusta ja tulit väärällä säällä täällä käymään. Eihän täällä sentään joka päivä haise, vain sumuisella säällä. 😀 Ymmärtääkseni Oulun tehtaille on vaihdettu yli kymmenen vuotta sitten jotku tehokkaammat suodattimet, jotka estävät hajupäästöjä, Kemissä tilanne vaikuttaa olevan toinen 😉

Kävitkö jossain salilla Oulussa?

Sitä se isäkin sanoi.

Kävin Raatin uimahallin pikkuruisella salilla. Kirjoitan siitä myöhemmin.

Voi Oulu. Ihana olisi siellä lähteä taas käymään, mutta on sinne kyllä täältä Etelä-Suomesta ihan tolkuttoman pitkä matka. Kauniita kuvia.

On se Oulu ihana ja kotoinen, vaikken mä siellä enää voisi asua.

Voi että tuli koti-ikävä, kun noita kuvia katseli. Ihana Oulu <3 Vaikka siellä välillä se paska haiseekin, hahha 😀

Ai sinäkin olet Oulusta? 🙂

Ei siellä kuulemma haise aina. 😀

Joo, sieltähä minä 😀 Kaikkeen onneksi tottuu, mutta onneksi se haju ei oo ihan jokapäivästä kuitenkaan 😛

🙂

Mä vihasin Oulua niin kauan kuin asuin siellä (eli 19 ensimmäistä vuotta elämästäni), mutta nykyään siellä on aina ihana käydä, kyllä se kuitenkin aika kotoisalta tuntuu, vaikka varsinkin talvella aika ankeaa onkin 😀 Mutta kesällähän Oulu on oikein ihana paikka! Ja ohhoh, onko siellä tosiaan ollut noin talvista, vautsi 🙂

Mulla on vähän sama tarina. Muutin pois ollessani 19. Oon aika onnistuneesti vieraantunut kaupungista ja nykyään siellä on jotenkin jännä käydä. Tuttu, mutta vieras kaupunki. On se kuitenkin muuttunut tosi paljon.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *