Glitz & Glam

Flunssan karkotus meikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulla ei meinaa tämä flunssa talttua sitten millään. Tosin ei meidän perheessä kukaan muukaan vielä täysin terve ole. Olen kyllästynyt tähän flunssaani, joka on jatkunut nyt reilun viikon. Mieleni teki jo päästä vähän kokeilemaan meikkiä, sillä olen ollut hiukset harjaamatta ja meikittömällä naamalla liian monta päivää. Kun saa vähän edes meikkiä kasvoille, niin mieli saattaa piristyä ja olo tuntua terveemmältä. Olen kuvissa melko sairaana, mutta toivottavasti osasin meikata sen piiloon.

En tiedä oliko tarkoitukseni säikäyttää pöpöt pois itsestäni ja koko talostamme, mutta melko räväkän silmämeikin itselleni tein.

Testailen BeautyBaysta tilaamaani BeautyBayn omaa Flawless Rose -luomiväripalettia. Olen ko. palettia käyttänyt vain pikameikkauksiin, eli nopeasti vain sipaissut jotain vaaleaa sävyä luomelle ja pari astetta tummempaa luomivakoon. Nyt kun meikkasin vain meikkaamisen ilosta, niin päätin kokeilla rohkeampaa meikkiä BeautyBayn paletilla.

  Ideana oli piristää väreillä itseäni ja kyllä se piristi.

Paletista on tulossa esittelevämpi postaus myöhemmin.

Sisänurkkaan ja kulmaluulle käytin vaaleaa sävyä. Liikkuvalle luomelle käytin kuparista sävyä. Ulkonurkkaan ja luomivakoon tummanviolettia, jonka häivyttelin ylös. Alaluomella käytin samaa violettia. Rajaus Inglotin mustalla kajal-kynällä ylä- ja alaluomelle, että myös alaluomen sisärajaukseen. Rajausta häivyttelin hieman paletin mustalla luomivärillä.

Pakko sanoa, että aika sähäkkä ja tehokas väri-combo. Kupari korostaa silmieni sinisyyttä ja violetti taas vihreyttä. Musta alaluomen sisärajaus kirkastaa katsetta ja tuo siihen intensiivisyyttä. Palettia katsomalla ei ollenkaan tajuaisi, että persikkaiselta nudelta näyttävä sävy onkin näin kirkas kupari. Minulla on kyllä alla silmämeikinpohjustaja, mutta väritön.

Huulilla minulla on Rimmel Apocalips sävyssä 500 Luna. Rajauksena käytin Grimasin rajauskynää sävyssä 892. Luonnehtisin molempien sävyä terrakottamaiseksi persikaksi.

Tämä oli vain meikkipostaus. Meikissä esiintyneistä tuotteista, kuten BeautyBayn paletti ja Rimmelin Apocalips -huulilakoista on tulossa omat postauksensa, kun vain saan kuvamateriaalia haalittua enemmän.

Mitä te teette piristääksenne itseänne flunssassa, joka on pitkittynyt?

X