Glitz & Glam

Elokuun 2019 Bette Box – Kesäbette vol. 3

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Bette Boxilta

Elokuun Bette Boxit ovat saapuneet, joten tuttuun tapaan kurkistetaan sen sisältöön. Pahoittelen, että nyt vähän hassusti kahtena peräkkäisenä päivänä on kauneusbokseja, mutta en viitsinyt venyttää Bette Boxista postaamista pidempään, kun muuten se olisi vasta ensi viikolla. Mutta ehkä tämä on ihan ok. Sunnuntaina tulee taas 5 parasta -postaus.

Kesällä Bette Boxit olivat Kesäbettejä. Tämä on nyt viimeinen Kesäbette, mutta toki Bette Boxit jatkuvat uusin teemoin syksyllä. Elokuussa teemana oli klassikot uudessa valossa.

Laatikko tuntui kevyeltä, mutta sisällä olikin yllättävän paljon täytettä. Ne vaan olivat keveitä. Katsellaan seuraavaksi, mitä kaikkea elokuun Bette Box piti sisällään.

THE SOLUTION ANTI-WRINKLE COLLAGEN
35,70 € / 70 g

The Solution on korkealaatuinen kollageenijauhe, maultaan täysin neutraali ja sekoittuu helposti mihin tahansa ruokaan tai juomaan. The Solution auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä sekä ennaltaehkäisee niiden syntymistä koko kehossa. Se auttaa myös vähentämään selluliittia ja sen muodostumista.

Tämä onkin tuttu tuote minulle! Paljon olen käyttänyt, mutta huomatessani kollegeenijauheet Bette Boxissa, tunsin piston… en ole koko kesänä muistanut juoda yhtään kollageenijuomaa, mutta kaikkea ei-niin-hyväksi-iholle olen senkin edestä. Noh, syksy tulee, joten ne toiset juomat jäävät vähemmälle ja paremmat astuvat tilalle. Näin se ainakin on ennen mennyt.

Bette Boxissa oli viisi annospussia. Se ei toki anna vielä tuloksia, mutta onhan se hyvä kokeilla, miltä maistuu ja innostuisiko säännöllisesti käyttämään? Laitan tähän linkin, kun olen kaupallisen yhteistyön kautta testannut ja käynyt VISIA-ihoanalyysissä ennen ja jälkeen käytön. Lue täältä lisää!

SWEETY SIGNATURE CONTOURING BRUSH
17,90 €

Kaunis meikki kaipaa laadukkaat välineet! Vegaaniset ja kauniit siveltimet auttavat loihtimaan meikin niin arkeen kuin juhlaan. Siveltimen karvat ovat pehmeää synteettistä kuitua, varsi laadukasta muovia ja karvaholkki alumiinia. Ammattimaiseen settiin kuuluu 10 sivellintä meikkipohjaan, silmiin ja korostukseen. Pääset tutustumaan yhteen siveltimistä.

Nämä Sweety -siveltimet ovat minulle aivan uusi juttu. Siveltimiä oli erilaisia, joista minä sain contour-siveltimen. Luulen, että itse pitäisin tästä enemmän meikkivoidesiveltimenä, mutta saa nähdä. Todella kaunis sivellin! Mutta vähän kulmaani kohotin, kun katselin siveltimestä töröttäviä karvoja. Toki jopa MACin siveltimistä niitä irtoaa, olen huomannut. Minulla on paljon MACin siveltimiä, jotka ovat puolet kalliimpia. Mutta saa nähdä. Joskus uusista siveltimistä alkuun irtoaa karvaa ja silti niistä on osoittautunut loistavia.

REPLAY TANK CUSTOM EAU DE TOILETTE FOR HER
25,90 € / 30 ml

Testiin uutuustuoksu! Naisten kukkainen chypre-tuoksu sisältää mm. omenasorbettia, hunajaa, kieloa, jasmiinia, patsulia ja vaniljaa.

Tuoksunäyte, joka ei nyt ollut ihan minun juttuni. Toivon, että en loukkaa ketään, mutta hieman halvantuoksuinen. Mutta toki tuoksu on edullinenkin. Se tietynlainen moninaisuus ja syvyys puuttui, vaikka kyseessä on chypre-tuoksu.

CIEN LIQUID EYELINER
2,99 €

Tällä tuot kontrastia ja särmää utuiseen silmämeikkiin. Nestemäisellä rajauskynällä voi luoda minimalistisia sekä näyttäviä rajauksia. Nestemäiset rajauskynät ovat saatavilla sävyissä Black ja Brown.

Cieniltä oli kaksi vaihtoehtoa, joista minä sain nestemäisen rajauksen. Toinen vaihtoehto oli rajauskynä, joka on ollut Me Naisten raadin suosikki vuonna 2018. Cien ei ole minulle kovin tuttu, koska niin vähän käyn Lidlissä. Pitäisi kyllä tutustua muutamaan niiden tuotteeseen. Moni kehuu hinta-laatusuhdetta.

LOOKS BY CAILAP HIUSHARJA
7,90 €

Klassisen tyylin hiukset kaipaavat hyvää harjaa. Tiheäpiikkinen yleisharja, jossa taipuisat piikit. Tämä hiusharja sopii kaikille hiustyyleille. Sen taipuisat, tiheään istutetut piikit selvittävät hiukset hellävaraisesti.

Yli 35-vuotiaille kohdennettiin fokus hiuksiin. Hiusharja oli mukava yllätys! Harja vaikuttaa sellaiselta, että kokeilen omalle takkutukalleni sitä. Tarvitsen hellävaraisen harjan. Minulla on suosikkini, jota miehenikin tykkää käyttää. Mutta testaan kyllä tämän. Katsotaan sitten, kuka perheessä tästä pitää eniten, niin se sen saa.

BIOZELL PROFESSIONAL SUPER STRONG HAIRSPRAY
4,00 €

Viimeistelyyn hiuskiinne, joka tuo kiiltoa. Hiuskiinteen ammattilaatuinen formulointi antaa kampauksille erittäin voimakkaan ja pitkäkestoisen tuen sekä kauniin kiillon. Hienojakoinen suihke kuivuu nopeasti, eikä jätä hiuksiin tahmaista tunnetta. Suihke sisältää myös UV- ja kosteussuojan, jotka ovat loppukesälle tärkeitä!

Ensin olin, että ooh, uusi matkakokoinen tekstuurisuihke? Mutta sitten muistin, että Biozellin huippu tekstuurisuihke taisi olla mustassa pullossa. Hiuslakkaa kuluu vähän, joten ehkä laitan tämän jakoon. Lähinnä vain kiharruksien päälle tulee käytettyä, harvoin muuten. Biozell on todellinen yllättäjä ollut tällä vuosikymmenellä. En pitänyt sitä ollenkaan arvossaan vielä 10 vuotta sitten, mutta nyt ostan kaupasta Biozellin tuotteita. Erityisesti violetilla vivahteella olevaa kuivashampoota ja tekstuurisuihketta.

Kokonaisuus näytti elokuussa tältä! Yhteensä 6 tuotetta, joista 4 täysi- tai matkakokoja ja 2 tuotetta oli näytteitä. Sisällöt ovat vaihdelleet hieman, sillä siveltimiä on ollut erilaisia, Cieniltä sai rajauskynän tai nestemäisen rajaustuotteen ja yli 35-vuotiaat saivat hiusharjan ja hiuskiinteen. Arvoltaan Bette Box oli noin 39,00 euroa. Tuoksunäytettä en laskenut mukaan ollenkaan.

Sisällössä oli kivoja juttuja, mutta silti vähän kokonaisuus jäi laimeaksi. Ensimmäinen Kesäbette oli paras! Viime kuun oli kanssa tosi kiva! Tämä viimeinen eli kolmas ei ollut grande finale. Vähän laimea, vaikka kivoja juttuja se sisälsi. Minusta oli kiva, ettei boksi ollut täynnä näytepussukoita. Siitä plussaa. Selkeys on minusta aina parempi, mutta jokaisella on omat mieltymyksensä.

Mitä mieltä sinä olet elokuun Bette Boxista?

Noukin taas alennuskoodeja, joita löysin. Koodilla CUPONKESÄ (vain 3 kk) tai RUUSU (1 kk, 3 kk ja 6 kk) saat 15% alennusta.

Bette Boxilla on parhaillaan 100 nopeimmalle 25% alennuskoodi. Kokeile, ehditkö saamaan tarjouksen! Koodilla BETTE100 saat 25% alennusta kaikista tilausvaihtoehdoista.

 

Lue myös

X