Glitz & Glam

Lokakuun 2017 Bette Box – Bloggaajabox

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu.

Lokakuun Bette Box on bloggaajabox! Tänään kurkistetaan Bette Boxin sisältöön.

Lokakuussa Bette Box on täytetty bloggaajien suosikeilla. Näihin bloggaajaboxeihin ladataan suurta odotusta sisällöstä. On aina jännää nähdä mitä bloggaajat ovat suosikeikseen valinneet.

Tällä kertaa mukana oli viisi bloggaajaa ja heidän suosikkinsa. Lähdetään nyt katsomaan, mitä bloggaajabox piti sisällään ja mikä oli kenenkin bloggaajan suosikki.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW SÄVYSEERUMI
34, 90 € / 30 ml

Tunnetila -blogin Ninan suosikki

Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Käytä sävyseerumia joko sellaisenaan tai kasvomeikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta.

Tämä on ihana tuote kuivaihoisille, mutta hyvä myös talvella kuivuudesta kärsiville. Ilmeisesti kaikki ovat saaneet Bette Boxista sävyn Universal Shade, joka on harmillisesti monille vaaleaihoisille liian tumma. Nyt Lumene on tuonut kolme sävyä markkinoille, jotka ovat Universal Light, Universal Medium ja Universal Dark. Jos ymmärsin oikein, niin tämä boxista saatu on se aikaisempi versio, eli siltä ajalta, kun ei vielä ollut sävyvaihtoehtoja. Olisi kyllä ollut kiva saada se vaalein sävy, sillä tämä Universal Shade on minulle hieman liian tumma, mutta olen sitä silti käyttänyt.

Sävyseerumi on mahtava tuote meikkivoiteen alla, jos tuntuu ettei sävyseerumin pigmenttisyys riitä peittämään suurempia ihovirheitä. Ja tiedättekö missä Lumenen sävyseerumi on ihana talviaikana? No silmien alla! Tasoittaa ja kosteuttaa ihoa ja antaa kivan pohjan peittävämmälle peiteaineelle, jos tuntuu ettei sävyseerumissa ole riittävästi peittokykyä. Sopii kivasti myös keventämään tuhdimman meikkivoiteen koostumusta. Kokeilkaa ihmeessä erilaisia tapoja tälle tuotteelle. Yhtenä vinkkinä haluan vielä sanoa meikkipuuterin tai mineraalipohjan alle ”pohjustajaksi”. Tosi hyvä!

Minun aikaisemman postauksen tuotteesta voit lukea täältä.

CURAPROX BLACK IS WHIRE VALKAISEVA HAMMASTAHNA
23,90 € / 90 ml + hammasharja

Blinger Shimmer -blogin Miran suosikki

Päivittäiseen käyttöön sopiva, aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta.

Hih! Mustaa hammastahnaa! Tämäpä vasta veikeää. Tiedättekö, kun johonkin tuotteeseen on mieltänyt jotain tiettyjä asioita, on hämmentävää käyttää totutusta poikkeavaa. Hammastahna on yleensä valkoista, mintunvihreää tai sinistä. Musta hammastahna on hämmentävä. Vaikka hammastahnaa aika kovin sanoin parjataankin boxien sisällöissä, joudun toteamaan, että tämä on kiinnostava kokeilla.

ZIAJA GOAT’S MILK MOISTURIZING DAY CREAM PÄIVÄVOIDE
n. 10,00 € / 50 ml

hannamaria -blogin Hannan suosikki

Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Sopii hyvin meikin alle.

Ziajan vuohenmaitovoide on ollut aika monta kertaa boxin sisällössä. Itse en tästä voiteesta niinkään pidä, mutta minun äitini on pitänyt hyvin paljon. Siitä syystä olen antanut kaikki saadut (boxista ja muuta kautta) vuohenmaitovoiteet äidilleni.

TREACLEMOON ONE GINGER MORNING SUIHKUGEELI
5,90 € / 500 ml

Nonnula -blogin Jonnan suosikki

Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia.

Suihkugeelit ovat aina kivoja. Niitä kuluu, eivätkä sen vuoksi jää säilytystilaani kuormittamaan. Tässä suihkugeelissä on ihana tuoksu! Mielettömän raikas. Minä rakastan inkivääriä – tuoksuna ja makuna.

L’OCCITANE EN PROVENCE SHEA ULTRA RICH VARTALOVOIDE
27,50 € / 250 ml

Essie’s -blogin Essin suosikki

Ravitseva ja suojaava vartalovoide, joka sisältää 15% sheavoita. Kehäkukkauute ja hunaja ravitsevat ihoa. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Levitetään puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle aamuin ja illoin.

L’Occitane on yksi minun suosikkimerkkejä vartalotuotteissa. Tämä Shea -sarjan vartalovoide on vanha tuttu. Nämä merkin minikokoiset tuotteet ovat jotenkin söpöjä. Ostin pari vuotta sitten itselleni L’Occitanen joulukalenterin, josta sain paljon näitä söpöjä miniputeleita.

Esittelin ihan äskettäin L’Occitanen aivan ihanan vartalotuoteuutuuden. Käy täältä lukemassa, jos missasit ihanan vaahtomaisen vartalovoiteen esittelyn.

Bloggaajabox

Lokakuun Bette Box sisälsi yhden täysikokoisen tuotteen, yhden luokittelisin matkakokoiseksi ja loput kolme suurikokoisiksi näytteiksi. Eli ei mitään näytepusseja, vaan ihan kunnollisen kokoisia näytteitä. Arvoltaan sisältö on noin 43 euroa.

Kuten aina, niin bloggaajabox ihastutti ja vihastutti. Minä pidän kokonaisuutta ihan hauskana. Minulle moni tuote on tuttu, mutta näin vuosia kauneusbloggaajana toimineena, on aika haastavaa yllättää minut täydeltä laidalta. Tai noh, kyllä tuo musta hammastahna on yllätys minulle. En ole testannut vastaavaa aikaisemmin – tarkoitan siis mustaa hammastahnaa. Muut tuotteet ovat merkiltään ainakin tuttuja tai jopa prikulleen tuotteeltaankin. Eli bloggaajabox on minusta ihan kiva, vaikka se ei uusia ja testaamattomia tuotteita tarjonnutkaan. Kuitenkin on paljon tilaajia, joilla sisällöstä löytyy uuttakin kokeiltavaa. Luulen, että enemmän harmistusta aiheuttaa pienet koot. Tällä kertaa vain yksi tuote oli täysikokoinen. Yleensä edullisemmat tuotteet ovat olleet täysikokoisia ja hintavat ovat saattaneet olla matkakokoisia tai suurikokoisia näytteitä. Siinä mielessä vähän harmittaa tämän boxin osalta, sillä odotukset tuotteiden koosta eivät varmaan täsmänneet.

Mitä ajatuksia bloggaajabox teissä herättää?

Bette Box saatu.

 

Lue myös

X