Bette Box

Lokakuun 2017 Bette Box – Bloggaajabox

11.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Bette Box saatu.

Lokakuun Bette Box on bloggaajabox! Tänään kurkistetaan Bette Boxin sisältöön.

Lokakuussa Bette Box on täytetty bloggaajien suosikeilla. Näihin bloggaajaboxeihin ladataan suurta odotusta sisällöstä. On aina jännää nähdä mitä bloggaajat ovat suosikeikseen valinneet.

Tällä kertaa mukana oli viisi bloggaajaa ja heidän suosikkinsa. Lähdetään nyt katsomaan, mitä bloggaajabox piti sisällään ja mikä oli kenenkin bloggaajan suosikki.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW SÄVYSEERUMI
34, 90 € / 30 ml

Tunnetila -blogin Ninan suosikki

Sävyseerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu iholle, ja sitä voi kerrostaa lisäpeittävyyden luomiseksi. Käytä sävyseerumia joko sellaisenaan tai kasvomeikin alla tuomaan lisähehkua ja raikkautta.

Tämä on ihana tuote kuivaihoisille, mutta hyvä myös talvella kuivuudesta kärsiville. Ilmeisesti kaikki ovat saaneet Bette Boxista sävyn Universal Shade, joka on harmillisesti monille vaaleaihoisille liian tumma. Nyt Lumene on tuonut kolme sävyä markkinoille, jotka ovat Universal Light, Universal Medium ja Universal Dark. Jos ymmärsin oikein, niin tämä boxista saatu on se aikaisempi versio, eli siltä ajalta, kun ei vielä ollut sävyvaihtoehtoja. Olisi kyllä ollut kiva saada se vaalein sävy, sillä tämä Universal Shade on minulle hieman liian tumma, mutta olen sitä silti käyttänyt.

Sävyseerumi on mahtava tuote meikkivoiteen alla, jos tuntuu ettei sävyseerumin pigmenttisyys riitä peittämään suurempia ihovirheitä. Ja tiedättekö missä Lumenen sävyseerumi on ihana talviaikana? No silmien alla! Tasoittaa ja kosteuttaa ihoa ja antaa kivan pohjan peittävämmälle peiteaineelle, jos tuntuu ettei sävyseerumissa ole riittävästi peittokykyä. Sopii kivasti myös keventämään tuhdimman meikkivoiteen koostumusta. Kokeilkaa ihmeessä erilaisia tapoja tälle tuotteelle. Yhtenä vinkkinä haluan vielä sanoa meikkipuuterin tai mineraalipohjan alle ”pohjustajaksi”. Tosi hyvä!

Minun aikaisemman postauksen tuotteesta voit lukea täältä.

CURAPROX BLACK IS WHIRE VALKAISEVA HAMMASTAHNA
23,90 € / 90 ml + hammasharja

Blinger Shimmer -blogin Miran suosikki

Päivittäiseen käyttöön sopiva, aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee ilman kiillevaurioita. Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta.

Hih! Mustaa hammastahnaa! Tämäpä vasta veikeää. Tiedättekö, kun johonkin tuotteeseen on mieltänyt jotain tiettyjä asioita, on hämmentävää käyttää totutusta poikkeavaa. Hammastahna on yleensä valkoista, mintunvihreää tai sinistä. Musta hammastahna on hämmentävä. Vaikka hammastahnaa aika kovin sanoin parjataankin boxien sisällöissä, joudun toteamaan, että tämä on kiinnostava kokeilla.

ZIAJA GOAT’S MILK MOISTURIZING DAY CREAM PÄIVÄVOIDE
n. 10,00 € / 50 ml

hannamaria -blogin Hannan suosikki

Syväkosteuttava vuohenmaito tarjoaa ihollesi proteiineja, vitamiineja ja lipidejä. Päivävoide suojaa ihoa, kiinteyttää sitä luonnollisesti ja ehkäisee juonteiden ennenaikaista syntymistä. Sopii hyvin meikin alle.

Ziajan vuohenmaitovoide on ollut aika monta kertaa boxin sisällössä. Itse en tästä voiteesta niinkään pidä, mutta minun äitini on pitänyt hyvin paljon. Siitä syystä olen antanut kaikki saadut (boxista ja muuta kautta) vuohenmaitovoiteet äidilleni.

TREACLEMOON ONE GINGER MORNING SUIHKUGEELI
5,90 € / 500 ml

Nonnula -blogin Jonnan suosikki

Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli vaahtoaa pehmeästi ja puhdistaa ihosi hellävaraisesti jättäen sen pehmeäksi ja virkeäksi. Sopii myös käytettäväksi kylpyvaahtona. Treaclemoonin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat täysin vegaanisia.

Suihkugeelit ovat aina kivoja. Niitä kuluu, eivätkä sen vuoksi jää säilytystilaani kuormittamaan. Tässä suihkugeelissä on ihana tuoksu! Mielettömän raikas. Minä rakastan inkivääriä – tuoksuna ja makuna.

L’OCCITANE EN PROVENCE SHEA ULTRA RICH VARTALOVOIDE
27,50 € / 250 ml

Essie’s -blogin Essin suosikki

Ravitseva ja suojaava vartalovoide, joka sisältää 15% sheavoita. Kehäkukkauute ja hunaja ravitsevat ihoa. Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Levitetään puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle aamuin ja illoin.

L’Occitane on yksi minun suosikkimerkkejä vartalotuotteissa. Tämä Shea -sarjan vartalovoide on vanha tuttu. Nämä merkin minikokoiset tuotteet ovat jotenkin söpöjä. Ostin pari vuotta sitten itselleni L’Occitanen joulukalenterin, josta sain paljon näitä söpöjä miniputeleita.

Esittelin ihan äskettäin L’Occitanen aivan ihanan vartalotuoteuutuuden. Käy täältä lukemassa, jos missasit ihanan vaahtomaisen vartalovoiteen esittelyn.

Bloggaajabox

Lokakuun Bette Box sisälsi yhden täysikokoisen tuotteen, yhden luokittelisin matkakokoiseksi ja loput kolme suurikokoisiksi näytteiksi. Eli ei mitään näytepusseja, vaan ihan kunnollisen kokoisia näytteitä. Arvoltaan sisältö on noin 43 euroa.

Kuten aina, niin bloggaajabox ihastutti ja vihastutti. Minä pidän kokonaisuutta ihan hauskana. Minulle moni tuote on tuttu, mutta näin vuosia kauneusbloggaajana toimineena, on aika haastavaa yllättää minut täydeltä laidalta. Tai noh, kyllä tuo musta hammastahna on yllätys minulle. En ole testannut vastaavaa aikaisemmin – tarkoitan siis mustaa hammastahnaa. Muut tuotteet ovat merkiltään ainakin tuttuja tai jopa prikulleen tuotteeltaankin. Eli bloggaajabox on minusta ihan kiva, vaikka se ei uusia ja testaamattomia tuotteita tarjonnutkaan. Kuitenkin on paljon tilaajia, joilla sisällöstä löytyy uuttakin kokeiltavaa. Luulen, että enemmän harmistusta aiheuttaa pienet koot. Tällä kertaa vain yksi tuote oli täysikokoinen. Yleensä edullisemmat tuotteet ovat olleet täysikokoisia ja hintavat ovat saattaneet olla matkakokoisia tai suurikokoisia näytteitä. Siinä mielessä vähän harmittaa tämän boxin osalta, sillä odotukset tuotteiden koosta eivät varmaan täsmänneet.

Mitä ajatuksia bloggaajabox teissä herättää?

Bette Box saatu.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (18)

Aaaa… Okei. Olin vähän kysymysmerkkinä, että mistä puhut. Tämä on siis koskenut vain sellaisia, joilla ei ole ollut tilaus voimassa.

Onneksi en tilannut boxia, mikä pettymys! Tosin yksi syy oli että sinä et ollut mukana. Tuotteesi ovat olleet aina huippuja.
Hammastahnaa, suihkugeeliä, kasvo-ja vartalovoidetta. Mielikuvituksen köyhyyttä! Kosmetiikan maailmasta löytyy niin paljon kiinnostavia juttuja ja samat vanhat tuotteet löytyy boxista aina vaan!

No voih! <3 Kyllä minä yritin olla mukana, mutta kun ei minun suosituksiani saatu boxiin. 🙁 Jäin sitten kokonaan pois, koska haluan suosituksellani olevan tietynlaisen takuun. En tietenkään voi keksiä ja saada boxiin sellaista, joka jokaiselle olisi the tuote, koska sellaista ei maailmassa ole. Olemme jokainen yksilöitä, joten meidän tarpeet sekä mieltymyksemmekin ovat vaihtelevat. 🙂 Siksi myös toiset kokevat jonkun tietyn boxin hyvänä ja jotkut toiset huonona. Sen huomaa jopa näistä minun boxipostauksien kommenteistakin. Teillä lukijoillakin on aika laidasta laitaan olevia kokemuksia. Jokainen on oikea, sillä meillä jokaisella on oikeus omiin tuntemuksiinsa, eikä niitä vääriksikään voi sanoa. Tietenkin omasta mielipiteestä eriävä mielipide on aina vähän hämmentävä.

Mua jäi todellakin harmittamaan tämä näytekokoisten tuotteiden boxi ja näin jälkeenpäin kun ajattelee, olisi pitänyt valita yövoide mukaan sillä samasta sarjasta oli se kevyempi ja SPF sisältävä voide keväällä mukana.

Tosin olisin toivonut, että ensin ehdottamistani hius- ja meikinpohjustustuotteista jokin olisi mukaan päätynyt, mutta elämä on. Esimerkiksi tuon voiteen sekä suihkugeelin olisi voinut laittaa hammastahan kanssa täysikokoisena ja Lumenesta matkakoon, sillä sen sävy on melko varmasti monelle väärä talviaikaan ja vie boxin arvon heti todella alas jos sitä ei voi käyttää 🙁 Totesin myös saman kuin sinä, että näin monta vuotta kosmetiikkaa harrastaneena uusia tuotteita harvemmin enää löytyy (Curaprox tällä hetkellä aktiivikäytössä isossa tuubissa, Lumene annettu eteenpäin jo aiemmin sävynsä puolesta) mutta itselleni oman voiteen lisäksi suosikki oli ehdottomasti tuo suihkugeeli!

hanna
http://www.hannamariav.com

Tuota yövoidetta en ole kokeillut. Mutta hei, minä otin vuohenmaitovoiteen uimakassiini. Käyn vesijuoksussa äitini kanssa ja totesin hänelle, että enpäs nyt annakaan tätä. 😀

Minulle tuo hammastahna oli täysin uusi juttu. 🙂 Taidan tehdä iltapesun sillä sekä naureskella peilikuvalleni. 😀

Tällä kertaa ei Betteboxissa ole mitään suuria yllätyksiä ! En ole vieläkään hakenut pakettia automaatista joten on kiva lukea blogista mitä se oikein sisältää. Lumenen alkuperäinen sävyseerumi löytyy kaapistani jo ja olisi ollut kiva mikäli sävy olisi Universal Light. En ole ajatellutkaan että tätä sävyseerumia voisi käyttää meikkivoiteen/puuterin alle, tosi kiva vinkki, täytyy kokeilla. Täysin peittävää meikkivoidetta minulle ei sovi, ei vaan jotenkin näytä hyvältä ja siksi käytän meikkipuuteria jonka alle nyt aion laittaa tätä sävyseerumia. Primeria ja Glow Mist viimeistelysuihketta käytän aina mutta silti tuntuu siltä että uurteet aina vaan korostuu ja siksi vältän sellaisia tuotteita joista tulee täysin matta lopputulos.

Minullekin olisi kelvannut tuo Light. Olisi ihan unelma talvella. 🙂

Joo, toimii kivasti. Yhdessä vaiheessa tein niin, että levitin ohuesti sävyseerumia ja päälle meikkipuuteria. Oli hyvä pikameikki. Sävyseerumi antaa kivasti kosteutta pohjalle sekä heleyttää hehkuvaksi. Sitten meikkivoiteen alle olen käyttänyt, jos on ollut ihan hirvittävän kylmää ja kuivaa.

Kerro sitten, mitä pidit. Haluaisin kuulla kokemuksesi. 🙂

Pitkästä aikaa oikeasti hyvä boksi – tämän siis olisin mielelläni vastaanottanut, jos siis olisin tilannut. Jännä miten mielipiteet kuitenkin jakautuu taas.

Paljon on tullut kritiikkiä Lumenen sävyseerumin sävystä. Jos on kolme sävyä valikoimassa, niin onhan se ymmärrettävää, että se keskimmäinen sävy valikoituu boksiin. Itselle se on ollut jopa kesäaikaan liian vaalea koko kasvoille levitettynä, silmien alla on toiminut juurinkin valoa tuomassa. Meinasin jo jossain vaiheessa hankkia sen uuden Dark sävyn, mutta nyt olenkin jo ihastunut Lumenen uuteen (uudistuneeseen) Nordic Nude Natural Glow -meikkivoiteeseen.
Curaprox, Treaclemoon ja Loccitane tosi jees, vuohenmaito vähän blääh.
Loccitanen joulukalenteri olis varmaan huippu, mutta päädyin kuitenkin taas LF:n kalenteriin, koska siinä tulee eri merkkejä 🙂

Mielipiteitä on aina yhtä monta, kuin on ihmisiäkin. Minusta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä – oli se positiivinen tai negatiivinen. 🙂 Meistä jokainen kokee asiat omalla tavallaan.

Hei, minkälainen tuo uusi Lumenen meikkivoide on? Minua kiinnostaa ihan mielettömästi!

Olen huomannut, että paras kalenteri sisältää eri merkkejä. 🙂 Hih, minullapa on lähiaikoina kerrottavaa… 😉

Ennen käytin tätä Lumene Nude Perfection meikkivoidetta:
https://anna.fi/glitz8glam/yleinen/kalliiden-meikkivoiteiden-haastaja/

Se on nyt ilmeisesti poistunut/poistumassa markkinoilta ja tilalle on tullut tämä Nordis Nude Natural Glow:
http://www.lumene.com/fi/content/natural-glow-nestem%C3%A4inen-meikkivoide

Se ei ole täysin samanlainen kuitenkaan.
Tämä uudempi on vähän paksumpi koostumukseltaan, ei siis yhtä juoksevaa kuin vanha.
Mutta kummatkin sopi täydellisesti tällaiselle kuivempi ihoisellekin. Peittää ainakin omasta mielestäni hyvin, ja jättää kuulaan pinnan. No ehkä se satiininen on oikea määritelmä, ei mielestäni missään nimessä matta. Mutta ei ole kaivannut puuteria päälle.

Olisikohan taas tulossa G&G joulukalenteria? 🙂

Kuulostaa hyvältä! Mun pitää tsekata tuo kaupassa. Kun vaan joskus ehtisin pyörimään kosmeosastoille. 🙁 Nyt minulle tulee mahdollisuus, kun syyslomalla lähdemme perheen kanssa risteilylle. 🙂 Vielä olemme tytön kanssa kahden vaiheilla, että kävisimmekö me tytöt Tukholmassa maissakin? Täytyy näyttää tyttärelle Sephora ja Nk siinä samalla. 😀

Ehkäpä, ehkäpä… 😉

Onneksi en tilannut ja tämä vakuutti, etten aiokaan tilata. Ei ihme, että yrittivät ylimääräisillä tuotteilla houkutella ihmisiä tilaamaan tätä roskaa.

On se kumma, että kauneusalan ammattilaiset siellä kuvittelee universal mediumin todella sopivan kaikille. Mitä sontaa suoraan sanottuna, että boksin ainut meikkituote ja ainut täysikokoinen tuote lähetetään tarkoituksella väärässä sävyssä suurelle osalle. Mahtavaa asiakaspalvelua 😀 Tällöin isolle osalle maksavista asiakkaista boksin arvo jäi näyte-/matkakokojen takia muutamaan euroon perinteisillä kasvo- ja vartalovoiteella, suihkugeelillä ja hammastahnalla. Alkaa naurattaa betten mainos ”kosmetiikkayllätyksiä joka kuukausi”. Ei taida olla enää yllätys, että boksi on joka kuukausi lähinnä Lumenen mainostaja ja lopputila täytetään samalla sälällä joka kerta. Voi kun saataisiin joku kilpailija tälle roskalle, loppuisi se asiakkaiden huijaus.

Nyt meni ohitseni tuo: ”ei ihme, että yrittivät ylimääräisillä tuotteilla houkutella ihmisiä tilaamaan tätä roskaa.” Millä ylimääräisillä tuotteilla?

Ne uudet sävyt ovat aika uusi juttu. Aluksi ei ollut kuin yksi sävy. Noita boxeja suunnitellaan hyvin pitkälle. Tiedän sen siitä, koska olen ollut mukana suosittelijana ja bloggaajaboxeissa. Näitä lokakuun bloggaajaboxeja alettiin työstää jo keväällä vai oliko se jopa talven puolta? Koska minun suosikkejani ei silloin saatu mukaan, niin jäin pois tästä boxista. Tiedän ettei sitä voi tietää muut kuin maahantuojat, betteboxilaiset ja sitten bloggaajat, jotka ovat hieman jutuissa mukana. Voin olla väärässäkin, mutta minusta siihen aikaan ei vielä ollut sävyvalikoimaa tuotteesta, kun olen miettinyt omia suosikkejani ehdotettavaksi sisältöön.

Mutta eihän se tietenkään poista pettymystä ja harmia. Ei, vaikka tiedettäisiinkin, että boxien suunnittelun ja lukkoon lyömisen aikaan ei ollut olemassa muita sävyjä. Toki Lumenen tuotekehittelyssä on tiedetty, mutta eihän sellaisia asioita kerrota minnekään liian aikaisessa vaiheessa.

Mutta olen kanssasi samaa mieltä, että pienet koot olivat kyllä harmillinen yllätys. Bloggaajaboxilla on kuitenkin tietynlainen odotus.

Tilaukseni loppui juuri ennen tätä boksia ja sen seurauksena sekä facebook että sähköposti mainosti useaan otteeseen, että nyt kun tilaa saa ylimääräisen huulipunan 😀

Aaaa… Okei. Olin vähän kysymysmerkkinä, että mistä puhut. Tämä on siis koskenut vain sellaisia, joilla ei ole ollut tilaus voimassa.

Jännitin melkoisesti minkälaisen vastaanoton hammastahna kauneusboxissa saa, mutta onneksi ainakin useimmat ovat kokeneet tämän erilaiseksi ja kivaksi kokeilla 😀

https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/10/bette-box-lokakuu-2017.html

Muistan, kun itse olin ensimmäistä kertaa ikinä LivBoxin sisällössä yksinäni tuotteen suosittelijana. Kyseessä ei siis ollut bloggaajabox, vaan silloin oli ensimmäistä kertaa yksittäisen bloggaajan suosikki ns. normiboxissa. Jännitti ihan hirveästi! 😀

Tuo hammastahna oli hauska tuttavuus. En sitä vielä ole testannut, mutta jos minä nyt muistaisin kiikuttaa tahnan kylppäriin. 🙂

Kauheeta valitusta taas. Ei sitä boksia ole pakko tilata ellei tykkää. Samanlainen hulabaloo mitä aikanaan tuli siitä eucerinin cc-voiteesta kun se oli ihan liian tumma (mukamassa, itse ainakin sain ihan hyvin sulautumaan kasvoihin kun en lätrännyt sitä kauheeta kasaa kerralla vaan pistin vain vähän).

Minusta oli ihan kiva boksi. Tuota seerumia olen halunnut kokeilla, suihkugeeli oli aivan ihanan tuoksuinen ja hammastahnaa tarvii aina, vaikkakaan en kyllä itse mitenkään huomannut että tää olis niin paljoa parempi mitä pepsodentin valkaisevat että maksaisin jatkossa yli 20€ hammastahnatuubista. 😀

Joo, en ihan helposti ostaisi 20 euron hammastahnaa, ellei sitten tyyliin hammaslääkäri sitä juuri minulle suosittelisi. Silloin siinä on asiantuntijan suosittelu minulle henkilökohtaiseen tarpeeseen. Silloin on pienempi kynnys maksaa tuotteesta reilumpi summa. Kun en tätä hammastahnaa olisi itse ostanut, niin tosi kiva testata boxin kautta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *