Glitz & Glam

Vinkki pihistelijälle: alta 6 euron hyaluronihapposeerumi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lykolta

Löysin Lykon verkkokaupasta minulle täysin uuden brändin, jonka hintataso oli niin uskomattoman edullinen, että halusin kokeilla sitä.

Kyseessä on Revox B77, joka on Revuelén alle rekisteröity tuotemerkki. Siitä syystä et luultavasti löydä oikein tietoa Revoxista, mutta googlettamalla Revuelén, löydät paljon enemmän.

Revuelé on tuotesarja, joka tarjoaa kosmetiikkatuotteita edulliseen hintaan. Valmistaja on erikoistunut nimenomaan sellaisiin tuotteisiin, joita ei välttämättä löydy muilta eurooppalaisilta valmistajilta. Yllätyin, että valmistaja on brittiläinen, sillä googlettaessani Revoxia, olin jo saanut mielikuvan aasialaisesta brändistä.

Otin heti ensi alkuun kolmen tuotteen maistiaisen. Anti-aging -seerumia, glykolihappokuorintaa ja kosteuttavaa hyaluronihapposeerumia. Näitä kaikkia yhdistää edullinen hinta, sillä *Lykon verkkokaupassa kaikki Revoxin ihonhoitotuotteet ovat alta 6 euroa! Tarkalleen ne maksavat 5,90 € / 30 ml.

Esittelen tänään näistä tuon hyaluronihapposeerumin. Palataan muihin myöhemmin, kun olen saanut paremman käsityksen niistä.

*Revox B77 Just Hyaluronic Acid 5% on ihoa kosteuttava hyaluronihapposeerumi. Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnollisesti, mutta iän myötä sen määrä vähenee. Hyaluronihappo on suosittu sekä myös erittäin trendikäs ainesosa ihonhoitotuotteissa, eikä syyttä. Hyaluronihappomolekyyli sitoo itseensä vettä moninkertaisesti. Siksi se on erittäin hyvä ainesosa ihon kosteutuksessa ja ikääntymisen merkkien häivytyksessä.

Lue myös tietopakettini hyaluronihaposta ja sen eduista ihonhoidossa.

Revox B77 Just Hyaluronic Acid 5% on perinteiseen pipettipulloon pakattu seerumi. Lääkemäinen pullo ja pipetti ovat olleet selkeästi viime vuosina suosittu tapa pakata kosmetiikkaa.

Revoxin hyaluronihapposeerumi on vesimäistä koostumukseltaan. Ohut, mutta silti seerumi on hieman venyvä. Tämä kuvailemani koostumus on varmasti tuttu The Ordinaryn hyaluronihapposeerumia käyttäneille.

Seerumi levittyy iholle helposti. Koostumus on hieman hoitovettä paksumpaa, joten se jää aluksi iholle vesimäisenä kiiltona sekä tuntuu liukkaalta.

Hyaluronihapposerumi on oikeastaan tuoksuton. Tuotteessa ei ole hajusteita, eikä sen koostumuksessa oikeastaan tuoksu mikään. Lähes hajuton seerumi.

Seerumi kuitenkin imeytyy mukavan nopeasti. Iholle jää kosteudesta nahkea tuntuma, josta itse pidän. Seerumi sopii loistavasti hoitonesteen korvaajaksi tai lisänä kosteuttamaan. Revoxin hyaluronihapposeerumilta ei kannata odottaa ihoa ravitsevia ominaisuuksia. Se on yksikertaisesti vain kosteuttava. Sopii kasvoille ja silmänympärysiholle.

Revoxin hyaluronihapposeerumia ei suositella käytettäväksi merkin glykolihappokuorinnan kanssa. Tämä muuten huomioksi, jos olet hankkimassa molemmat. Valmistajan mukaan glykolihappo voi heikentää seerumin toimintaa.

Teitä varmaan kiinnostaa, kuinka Revoxin hyaluronihapposeerumi eroaa tutumman The Ordinaryn vastaavasta seerumista.

Näissä on hieman eroja. The Ordinaryn Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi sisältää kolme erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, joten se kosteuttaa ihoa pinnalta ja syvältä sekä siitä väliltä.

Revox B77 Just Hyaluronic Acid 5% sisältää vain yhtä hyaluronihappoa, joka asettuu keskisyvälle ihoon ja sitoo kosteutta sinne. Tämä tarkoittaa sitä, että Revox kosteuttaa ihoa parhaiten hieman pintaa syvemmältä.

The Ordinary sisältää 2% hyaluronihappoa, kun taas Revox sisältää 5%. Vaikka toisessa onkin enemmän, se ei automaattisesti tarkoita parempaa. Tulee huomioida kokonaisuus sekä tarve. Lisäksi The Ordinaryssa on B5-vitamiinia.

Revox on siis lyhyesti kiteytettynä simppelimpi tuote, mutta siitä brändin tuotelinjan nimikin tulee, Just.

Revox B77 Just Hyaluronic Acid 5% INCI:
Aqua, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Panthenol, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 INCI:
Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Polyacrylate Crosspolymer-6, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Ethoxydiglycol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Tiivistetysti totean, että Revox B77 Just Hyaluronic Acid 5% on hyvä hyaluronihapposeerumi, mutta se on simppeli. Se ei tarjoa ylellisiä käyttäjäkokemuksia, eikä monia ominaisuuksia ihonhoitoon, mutta se on hyvä kosteuttaja ainakin näin kesäaikana. Hyvä ja edullinen kosteusseerumi kasvovoiteen alle käytettäväksi.

Jos kiinnostuit tästä todella edullisesta ihonhoitomerkistä, niin *Lykolta voit tilata Revoxia.

Tässä vielä *suora linkki hyaluronihapposeerumiin!

Toivotan kaikille oikein ihanaa juhannusta!

Tuttuun tapaan jään juhannukseksi pienelle blogilomalle. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi sunnuntaina ei tule 5 parasta -postausta. Palaan takaisin ensi viikon maanantaina. Jos juhannusviikonlopun sunnuntaina kaipaat 5 parasta -luettavaa, niin tässä linkki kaikkiin julkaisemiini 5 parasta -postauksiini. Kategoriasta näyttäisi löytyvän 229 postausta!!!

Lue myös

X