Glitz & Glam

Kokemuksia ihoa kiinteyttävästä Brazilian Bum Bum Cream -vartalovoiteesta

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Testasin paljon ylistetyn ja kehutun Brazilian Bum Bum Creamin. Eli suomalaisittain ja tuttavallisesti ilmaistuna, testasin somessa hypetetyn peppuvoiteen.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ensikosketukseni Sol de Janeiroon tapahtui hiljattain esittelemäni vartalokuorinnan kautta. Ihastuin kuorintaan niin paljon, että se sysäsi minut ostamaan niin paljon hehkutetun Brazilian Bum Bum -vartalovoiteen.

Lue myös: Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff -vartalokuorinta hurmasi minut!

Onneksi en joutunut pitkään odottamaan tilaustani. Pääsin vain muutaman päivän odottelun jälkeen testailemaan tätä kulttimaineista vartalovoidetta.

Voide on saanut inspiraationsa sekä nimensä brasilialaisten suosiossa olevasta kehonosasta, the bum bum eli takapuolesta. Siitä syystä meillä Suomessa voidetta kutsutaan pylly- tai peppuvoiteeksi, vaikka sitä käytetään koko vartalolle.

Brazilian Bum Bum Creamissa on käytetty erittäin kofeiinipitoista guaraná-hedelmää, jota hyödynnetään useissa brasilialaisissa voiteissa. Lisäksi pyllyvoiteessa on käytetty kookosöljyä, cupuacu-kasvin voita ja acai-hedelmän öljyä.

Kaikissa Sol de Janeiron tuotteissa on erityinen tuoksu. Tällä hetkellä tuoksumaailmoja on neljä (Cheirosa ’39, Cheirosa ’40, Cheirosa ’62 ja Cheirosa ’71) sekä tuoksuton Nude. Brazilian Bum Bum Creamissa on Cheirosa ’62-tuoksu, jonka nuotit ovat seuraavanlaiset.

Alkutuoksu: pistaasi ja manteli
Sydäntuoksu: heliotrooppi ja jasmiinin terälehdet
Pohjatuoksu: vanilja, suolainen karamelli ja santelipuu

Tuoksu on voimakas, joten se ei sovellu hajuherkille. Itselläni ei ole hajusteyliherkkyyksiä, enkä ole herkkä hajuille, joten minulle voiteen tuoksu soveltuu erinomaisesti. Olen siihen koukussa.

Sen verran voimas tuoksu on, etten lisää enää erillistä hajuvettä. Sol de Janeiron tuoksuja saa hajuvesinä ja vartalotuoksuina. Olen pohtinut *Sol Cheirosa ’62 EdP:n tai *Doce de Leite Cheirosa ’71 Mist -vartalotuoksun hankkimista. Olisivat varmaan todella ihanat kesätuoksut!

Huomautan vielä, että vartalovoiteen tuoksu tarttuu vaatteisiin, mutta itse olen ainakin tähän mennessä saanut tuoksun pois pesukoneessa pesemällä.

Brazilian Bum Bum Cream on erityisen kehuttu ja kiitelty sen nopeasta imeytymisestä ihoon. Noh, mikä muu olisikaan kiireisen ihmisen hartain toive kuin nopeus?

En minä ainakaan jaksa ilkosillani pyöritellä voidetta iholle tai odotella voiteen imeytymistä, jotta voisin pukea jotain päälleni. Ehei, vartalovoiteen pitää olla mahdollisimman vaivaton käyttää, jotta siitä voisi tulla minulle säännöllinen rutiini.

Toinen suuren ylistyksen aihe on voiteen ihoa kiinteyttävät ja pehmentävät ominaisuudet sekä ihon pitkäkestoinen kosteuttavuus.

Bum Bum -voiteen koostumus on paksua, mutta kuitenkin ilmavan keveää iholle levitettäessä. Varmasti kaikki tietävät The Body Shopin vartalovoin koostumuksen. Niihin verrattuna Brazilian Bum Bum Cream on paljon kevyempi ja rasvattomampi.

Voide levittyy erittäin vaivattomasti. Bum Bum Creamia on oikeastaan iloa levittää vartalolle. Käsi liukuu iholla, kun samalla voide levittyy tasaisesti.

Pelkäsin, että näin hintava vartalovoide on käytetty muutamassa päivässä, mutta onneksi Bum Bum -voide on todella riittoisaa. Yllätyin, kuinka vähän sitä kuluu.

Ihosta tulee ihanan kosteutettu, pehmeä ja aavistuksen napakampi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tuntuma on niin hyvä, että se nostattaa itseluottamusta ja saa jollain ihmeellisellä tavalla tuntemaan olonsa hehkeämmäksi. Tekee mieli hivellä ihoa ja hakeutua vaikkapa kumppanin lähelle hiveltäväksi.

Tämä on kyllä kallein ikinä ostamani vartalovoide. Brazilian Bum Bum Creamin hinta on noin 42,50—49,95 € / 240 ml.

En yleensä osta näin hintavaa voidetta VARTALOLLE! Kasvojen iholle tulee panostettua rahallisestikin, mutta vartalovoiteissa olen tyytynyt edullisempiin tuotteisiin.

Siitä syystä kysymys itselleni kuuluukin: onko Brazilian Bum Bum Cream hintansa arvoinen?

Edullisemminkin löytyy hyviä vartalovoiteita, mutta onhan tässä kokonaisuudessa jotain erityistä. Voide on erittäin kosteuttava, vaivaton levittää ja nopeasti imeytyvä. Tuoksu on koukuttava ja pakkaus houkuttava. Lisäksi brändi- ja markkinointiviestintä jakavat positiivista mieltä.

Tulen näissä pohdinnoissani lopputulokseen, että ostan vielä uudestaan Brazilian Bum Bum Creamia. Arvostan tuotteen vaivattomuutta, kosteuttavuutta sekä ihon napakoitumista. Voiteen tuoksu ja tunne iholla saa minut hyvälle mielelle. Kokonaisvaltainen kokemus, joten kyllä se taitaa olla hintansa arvoista siinä tapauksessa.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Creamia myyvät: *Kicks, *Eleven, *Bangerhead (just nyt hyvässä tarjouksessa!), *Lookfantastic, *Lyko ja *Nordicfeel sekä Sokos.

Onko sinulla kokemuksia Brazilian Bum Bum Creamista?

 

Lue myös:

Sol de Janeiro Brazilian Bod Buff -vartalokuorinta hurmasi minut!

Miten aurinkovoiteen saa puhdistettua iholta?

Luonnonkosmetiikan tehokosteuttava after sun -voide

Lue myös

X