Glitz & Glam

Itseruskettava suihkugeeli — maailman helpoin tapa ruskettua!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tästä ei enää voi ruskettuminen helpommaksi muuttua! Samalla kun käyt suihkussa, voit saada asteittaisesti ruskettuvan ihon.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olin vielä muutama vuosi sitten varsin noviisi itseruskettavien suhteen. Toki meikkaaja-maskeeraajan koulutuksessa opettelin suihkurusketuksen tekemistä, mutta silloinkin hankin omalle harjoittelulleni mallin ja itse en halunnut kenenkään kanssaopiskelijani malliksi.

Työskentelin vuosia kauneusalalla, joten toiset kollegani tekivät asiakkaille suihkurusketuksia ja toiset kollegat olivat ahkeria itseruskettavien käyttäjiä. Itse en kuulunut kumpaakaan ryhmään.

Sain vuosien saatossa blogin kautta erilaisia itseruskettavia, mutta en koskaan sitten uskaltanut testaamaan niitä. Koin ne niin vaivalloisiksi, kun luinkin ohjeita niiden käytöstä. Liian paljon vaivaa, liian paljon mahdollisuuksia epäonnistua.

Ei ollut minun juttuni, ajattelin silloin. Testailin vain seuraavaan pesuun kestäviä tuotteita, jotka antoivat hetkellisesti iholle sävyä. Koska sääreni eivät rusketu ollenkaan, käytin niille välillä pesussa lähteviä rusketustuotteita. Olihan se tunne ihana, kun säärieni sävy oli edes hetkellisesti päivettynyt. Koin itseni viehättävämmäksi ja oloni oli viihtyisämpi mekoissa.

Turkki elokuu 2018

No kuinkas sitten lopulta kävikään. Loppukesästä 2018 olin lähdössä elämäni ensimmäiselle aurinkolomalle, joka suuntautui Turkkiin. Silloin tartuin ensimmäisen kerran purkkiin saadakseni rusketuksen. Olin saanut kosmetiikkaboksista matkakokoisen asteittain ruskettavan vartalovoiteen. Testasin ensin varovasti, josta sitten hyvien kokemuksien kautta maailmani muuttui.

Siitä lähtien olen joka kesä käyttänyt itseruskettavia. Suosin vaivattomia vaihtoehtoja. En todellakaan jaksa ensin tehdä mielettömiä pohjatöitä, hieroa kintaalla sekä olla tarkkana värin tasaisuudesta ja sävyvalinnasta. Niin ja vaikutusaikana seisoa ilkosillani X-asennossa, jotta en sotkisi mitään.

Onneksi tuotekehittely on mennyt kaiken aikaa eteenpäin. Nykyään löytyy vaivattomia ja helppoja ratkaisuja itseruskettavista. Suosin luonnollisia lopputuloksia, joissa päivettyminen kehittyy asteittain.

Luulin, että samalla kosteuttava itseruskettava vartalovoiteena, -vaahtona tai -suihkeena ovat helpoin tapa ruskettua. Nyt olen löytänyt vieläkin helpomman tavan!

Lue myös: Minun ensikosketukseni itseruskettavaan — kurkkaa ennen ja jälkeen kuvat!

Paras itseruskettava aloittelijalle

*St. Tropez Gradual Tan In Shower on itseruskettava suihkugeeli, joka luo iholle asteittain syvenevän päivetyksen. Tuote levitetään ja vaahdotetaan kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa vain kolmen minuutin ajan! Sen jälkeen suihkugeeli huuhdellaan pois iholta.

Suihkun jälkeen ihoa ei kannata hangata voimakkaasti. Kun iho on kuivahtanut, voidaan pukeutua. Rusketus kehittyy muutaman tunnin aikana, kuten esimerkiksi yön aikana nukkuessasi.

Haluat varmasti nähdä tuloksia, mutta odota vielä pieni hetki. Esittelen ensin tuotteen koostumusta, sen jälkeen näytän vertailevia tuloksia.

Koostumus on suihkugeelimäinen, mutta iholle levittäessä se muuttuu enemminkin suihkuvoiteeksi eli vartalovoidemaiseksi. Itseruskettava on liukuvaa, joten se on vaivaton levittää vartalon iholle. Yläselkä on tietysti hankala alue, joten siihen tarvitsee apukäsiä tai kädenjatketta, kuten selkäharja tmv.

St. Tropez Gradual Tan In Shower tuoksuu ihan hyvälle. Siinä on parfyyminen tuoksu, joka jää hetkeksi iholle, mutta tunnissa se haihtuu niin, etten enää haista sitä.

Muutos yhden käyttökerran jälkeen

Ei varmaankaan tarvitse erikseen kertoa, kummalla kädelle on käytetty St. Tropez Gradual Tan In Shower -itseruskettavaa. Tämän lopputuloksen saavutin kädelleni yhdellä käyttökerralla. Vartalolle rusketuksesta en ihan näin tummaa saa yhdellä käyttökerralla, mutta vartalollekin rusketuksen syvyyttä saa lisää käyttämällä suihkugeeliä säännöllisesti.

Vartalon iholle suosittelen itseruskettavan käyttöä 2—3 päivää peräkkäin. Kuten aina, itseruskettavan tuoman rusketuksen kestoon vaikuttaa monta tekijää. Itselläni kesto on noin 2—4 päivää. Vähän siinä on sekin, että silmä tottuu ruskeampaan ihoon, joten sen vaalentuessa on sitä mieltä, ettei mitään ole enää jäljellä, vaikka oikeasti onkin.

Kreeta kesäkuu 2019

Vaivaton itseruskettava matkoille

Siis miettikää, miten helppoa tällaisella tuotteella on ylläpitää rusketustaan etelänmatkoilla! Sen kun suihkussa peseytyy, niin rusketus säilyy. St. Tropez Gradual Tan In Shower lähtee jatkossa mukaani matkoille — niin sitten, kun vihdoin taas matkoille pääsee.

Opin Turkin reissulla, että sääreni eivät päivety viikon aurinkolomallakaan, eikä itseruskettava kestä koko lomamatkan aikaa kaikkea sitä uimista ja aurinkosuojien käyttöä. Siksi itseruskettava on pakko ottaa mukaan viikon aurinkolomalle.

St. Tropez Gradual Tan In Shower -itseruskettavaa myyvät *Lyko, *Kicks, *Eleven, *Bangerhead ja *Ellos. Hinnaltaan itseruskettava on 26,50—29,00 € / 200 ml.

Onko sinulla kokemuksia St. Tropez Gradual Tan In Shower -itseruskettavasta?

 

Lue myös:

Minun ensikosketukseni itseruskettavaan — kurkkaa ennen ja jälkeen kuvat!

Kokemuksia ihoa kiinteyttävästä Brazilian Bum Bum Cream -vartalovoiteesta

Bomb Cosmetics Shower Butter -suihkuvoit vartalolle

Lue myös

X