Glitz & Glam

Arvontojen voittajia

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Viikko onkin ilo aloittaa tekemällä lukijoita iloisiksi. Toissa viikolla Glitz & Glamissa juhlittiin blogin 6-vuotissynttäreitä sekä muuttoa tänne Anna.fille. Järjestin teille arvontoja, ja nyt minulla olisi arvontojen voittajat.

Viikon ensimmäisenä päivänä esittelin eleven.fillä olevaa kaiverruspalvelua. Kaiverrettavien tuotteiden valikoimasta löytyy tuotteita niin naisille kuin miehillekin. Löytyy tuoksuja, kynsilakkoja ja muita meikkituotteita.

Tein eleven.filtä saaduilla tuotteilla yhden meikin postaukseen.

Palkintona oli vapaavalinnainen tuote eleven.fin kaiverrettavien tuotteiden valikoimasta, johon saa haluamansa tekstin.

Tämän palkinnon voittaja on: Wirvee

Viikon toisessa postauksessa arvonnassa oli selektiivisen Shiseidon huipputuotteita. Olen ylistänyt Shiseidon maskaran ihan maasta taivaisiin sen kestävyyden, mutta helpon poistettavuuden vuoksi. Postauksen teemana olikin kestävät meikit. Suosittelin tätä huulipunaa ja huultenrajauskynää myös eräälle opettajalleni, joka kysyi suosittelujani. Oli ope käynyt ostoksilla ja kehui molempia.

Esittelin Shiseidon Full Lash Volume maskaran uudelleen, mutta mukaan liitin huulimeikkitutoriaalin, jolla saa huulimeikin kestämään entistä paremmin. Postaukseni tutoriaalista löydät täältä.

Palkintona oli Shiseidon Full Lash Volume Mascara, Rouge Rouge -huulipuna sävyssä RD501 Ruby Copper ja Smoothing Lip Pencil -rajauskynä sävyssä RD305 Siren.

Näiden kestävien meikkituotteiden voittaja oli: Tiamarianna

Keskiviikkona esittelin Sokoksille ja Emotionehin myyntiin tulleet NCLA -kynsilakat. Tämä trendikäs merkki Los Angelesista on päässyt julkkisten suosioon. NCLA luo uusia trendejä, upeita sävyjä ja ennen kaikkeaan kiinnostavia juttuja yhdessä muotitalojen, tunnettujen tuotemerkkien ja julkkisten kanssa. NCLA on kynsilakkojen luksusmerkkejä.

Esittelin muutamia valitsemiani sävyjä ja koostumuksia NCLAn valikoimasta. Täältä löydät postaukseni erilaisista kynsilakoista ja muista NCLAn tuotteista. CesarsShop on jo hetken myynyt NCLAn tuotteita, mutta nyt he maahantuovat merkkiä, ja myyntipaikkoja löytyy lähes jokaisesta pitäjästä. Sokoksen tavarataloja ja Emotionin myymälöitä kun löytyy todella laajasti.

Arvonnassa oli omavalinnainen NCLA:n kynsilakka ja tuoksuva kynsiöljy sekä Gelous? -päällyslakka.

Tämän palkintosetin itselleen nappasi: ninni

Torstai vietettiin luonnonkosmetiikan parissa. Esittelin teille puisiin pakkauksiin sonnustautuneita Beauty Gardenin tuotteita. Tämä ylellinen luonnonkosmetiikkamerkki on myynnissä vain Ranskassa (valmistusmaa) ja meillä täällä Suomessa. Beauty Garden on suloinen ja viehättävä, se on omanlainen ja uniikki. Mitä enemmän tuotteita käytän, sen enemmän niihin olen ihastunut.

Arvonnassa minulla teille olivat Beauty Gardenin Kurkkunaamio, Pähkinä-kamomilla kuorintavoide ja Päivänkakkaraseerumi. Täältä löydät postaukseni Beauty Gardenin tuotteista.

Tämän maailman ehkä viehättävimmän luonnonkosmetiikkamerkin tuotesetin voitti: Noora

Perjantaina teemana oli oma aika. Miten tärkeää se on, miten sitä voisi viettää? Lehti on yksi hyvä tapa ottaa omaa aikaa ja rentoutua. Blogit ovat yksi tapa viettää omaa aikaa, mutta joskus se fyysinen lehti kädessä ja kupponen kahvia rentouttaa tehokkaammin.

Vilautin postauksessa myös pientä artikkelia, jossa minut esiteltiin Anna-lehden lukijoille. Kuka luki jutun? Kuulin tuosta ihan minun lähipiiristä, että olivat yllätykseksi lehteä lukiessaan bonganneet tutut kasvot.

Uuden blogikodin kunniaksi arvoin Anna-lehden kahdelle kuudeksi kuukaudeksi. Siitä riittää viikoittaista rentoutumista puoleksi vuodeksi.

Nämä palkinnot nappasivat: minttu47 ja elovena

Lauantaina katseltiin Clarinsin kevään uutuuksia. Ihanan nostalginen meikkikynä sekä todella pinnalla oleva paletti kasvojen ehostukseen.

Esittelin monivärikynää ja tein kuvatutoriaalin kasvojen muotoilusta paletin avulla. Esittelyni ja tutoriaalin löydät täältä.

Palkintoina olivat Clarinsin 4-Colour All-in-One Pen-monivärimeikkikynä ja Facial Contouring -puuteripaletti.

Nämä all in one -tuotteet itselleen voitti: Miss M

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä huikea setti Real Techniquesin siveltimiä Pretty.filtä. Tein pitkästä aikaa videon. Tein tutoriaalissa meikkipohjan sekä korostukset, varjostukset ja poskien punaamisen. Videotutoriaalin löydät täältä.

Arvonnassa olivat seuraavat Real Techniquesin kasvosiveltimet:

Tämän sivellinsetin itselleen voitti: Johanna

Kiitokset kaikille osallistumisesta ja mahtavista kommenteista! Oikein paljon onnea kaikille voittajille! Otan voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä tämän päivän aikana.

Iloa ja aurinko myös jokaisen viikkoon! Monilla onkin hiihto- tai talviloma. Minulla olisi vielä tämä viikko rutistettavana, niin sitten alkaa LOMA! Yksi esitys englanniksi, yhden kurssin työn välivaiheen esittely ja yksi tentti pitäisi painaa. Sen lisäksi toki olisi monen muun työn valmistelua ja eteenpäin viemistä. Saa nähdä miten paljon jää lomalle tehtävää. Pyrin nyt kuitenkin tekemään suurimman osan pois, joita jatkaa vasta loman jälkeen.

Lue myös

X