Glitz & Glam

Meet Matt(e) Hughes – upeita mattasävyjä huulille

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Kesä meni käytännössä huulikiillossa ja keveillä huulipunilla, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Syksyn tultua alkavat peittävämmät ja syvemmät sävyt kiehtoa. Kesällä sain valita mieleisiä theBalmin tuotteita testailuuni. Moni tuote tuli valittua syksyä ajatellen, vaikka siihen aikaan taisimme elää heinäkuuta, vai oliko jopa kesäkuun loppua?

Yksi valintani theBalmin ihanasta valikoimasta oli kuuden minihuulipunan pakkaus. Tämä theBalm Meet Matt(e) Hughes -huulipunapakkaus on kerrassaan nerokas! Se sisältää kuusi theBalmin suosituinta huulipunasävyä.

Mutta miettikääpä kuinka usein ne täysikokoiset nestemäiset huulipunat ehtii vanhentua? Oletko niitä, jotka tykkäävät vaihdella huulipunan sävyä useammin jopa kuin sukkiaan?

Minä olen just niitä naisia. Sitten valitettavasti jää huulikiiltoja ja nestemäisiä huulipunia vanhenemaan, kun ei ehdi käyttää niitä loppuun. Siksi tällaiset 1,2 ml:n pakkauskoot sävyille ovat nerokkaita!

Vaikka kyseessä on ns. nestemäinen huulipuna, ovat nämä theBalmin Meet Matt(e) Hughes -huulipunat paksumpia koostumukseltaan. Oikeastaan koostumus on voidemainen, vaikka onkin notkea. Mattainen koostumus ei ole voimakkaasti huulia ryppyyn kuivattava, vaikka en sitä suosittelekaan kuiville ja rohtuneille huulille.

Meet Matt(e) Hughes -huulipunissa on kiva raikas tuoksu, mutta en itse ainakaan ole huomannut mitään kihelmöintiä tai turvotusta syntyvän huulipunasta. Eli hieman mentolinen tuoksu on vain raikkaana tuoksuna, ei tuomassa turvottavaa ja huulia täyteläistävää efektiä.

Charming, Sincere, Committed, Doting, Dedicated, Loyal

Sävyvalikoimassa on kivasti neljä maanläheistä sävyä, joista kaksi vähän tummempaa ja kaksi aavistuksen vaaleampaa. Loput kaksi sävyä ovat sitten niitä kirkkaampia ja kunnolla punaisia. Vaikka itse käytän arkenakin punaisia huulipunia ja juhlassa saatan ollakin melko nudella, on näissä hauskasti neljä sävyä arkeen ja kaksi sävyä juhlaan. Tai vaihtoehtoisesti sävyt maanantaista torstaihin sekä perjantaista lauantaihin. Sunnuntaina ei jaksa meikata.

Käytin tätä ihanaa Dedicatedia punasävytteisen silmämeikin parina. Tämä look on edelleen yksi lempparini. Olen tässä syksylläkin suosinut tuollaista silmämeikkiä, mutta huulille olen käyttänyt vähän rusehtavampaa sävyä, kuten Charming.

Postaukseni tästä meikistä löydät täältä.

Vaikka Doting ei ole mieleisin sävy näistä kuudesta, haastoin itseni. Hieman lämpimämpi, oranssipohjaisempi nudesävy näyttää hyvältä minullakin. Tällainen sävy saa ainakin minun huulet näyttämään suuremmilta, vaikka en käyttäisi rajaustakaan.

Postauksen tästä meikkilookista löydät täältä, ja ohjeet tähän silmämeikkiin löytyy täältä.

Kestävyydestä kertoo tämä kuva. Pyyhin swatchailut misellivedellä, mutta aika työn ja tuskan takana oli saada käsivarsi puhtaaksi. Eli Meet Matt(e) Hughes kestää erinomaisesti. Juominen ei myöskään vie huulipunaa heti mennessään, mutta ruoka, jossa on rasvaa, vie punat huulista. Eli Meet Matt(e) Hughes on helppo puhdistaa puhdistusöljyllä, vaikka misellivedellä puhdistus olikin työlästä.

Meet Matt(e) Hughes sisältää tosiaan kuusi kivaa sävyä, mutta pakkauskoko sävyillä ei ole kuin 1,2 ml. Ehtii käyttää loppuun. Omat lempparisävyt ovat Dedicated, Loyal, Charming ja Committed. Erityisesti nyt syksyllä olen rakastunut Charmingiin.

TheBalm Meet Matt(e) Hughes 6 Mini Long-Lasting Liquid Lipsticks -pakkauksia saa esimerkiksi Oletkaunis.fi* -verkkokaupasta.

Mikä sävy sinusta näytti ihanimmalta ja sinun tyyliseltä?

Lue myös

X