Glitz & Glam

Uusi huulimeikki-innovaatio

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tämänpäiväisessä postauksessa tutustutaan aivan uudenlaiseen huulimeikkiin. Uusi innovatiivinen mekanismi, muotoilu ja tuotteen koostumus.

Elizabeth Arden on selkeästi uudelleen lähtenyt ottamaan paikkaansa kosmetiikkamerkkinä. Merkillä on ehkä vähän vanhanaikainen kaiku, joka on kyllä tällä hetkellä hieman vanhanaikainen oletus. Elizabeth Arden on tehnyt valtaisan työn tuotteidensa modernisoinnissa ja pitkään on ollut selkeää brändiuudistusta ilmassa. Tätimäisenä pidetty Elizabeth Arden on selkeästi tällä vuosikymmenellä, ehkä jopa jälleen edelläkävijöitäkin. Myönnän, että en itsekään ole ollut tästä grand ladysta kiinnostunut ennen tätä brändi- ja tuoteuudistusta, joka Elizabeth Ardenilla on tapahtunut. Tätä voisi kutsua brändin nuorennusleikkaukseksi.

Beautiful Color Bold Liquid Lipstick on yksi Elizabeth Ardenin monista uutuuksista. Tämä tuote on heille, jotka eivät ole lähteneet mattapunien villitykseen mukaan, mutta haluavat kiiltävältä huulimeikiltä pitkäkestoisuutta, pigmenttisyyttä ja ehkä huulikiillon vaivattomuutta.

Hylsyssä on muotoiltu applikaattori. Huulimeikkiä annostellaan applikaattorille sormella liipasimesta liu’uttamalla.

Nestemäinen huulipuna tulee ulos hylsystä. Idea on vähän sama kuin valokynässä, mutta siveltimen sijaan hylsyssä on tyynymäinen applikaattori.

Applikaattori on hieman ”karvaiselta” tuntuva, mutta levittää punan todella tasaisesti huulille. Mitä enemmän liipasimesta annostelee nestemäistä punaa, sen liukkaammalta applikaattori tuntuu huulilla.

Beautiful Color Bold Liquid Lipstick -huulipunissa on käytetty hartsia ja kalvomaisia polymeereja, jotka parantavat huulimeikin kestoa. Se ei vajoa huulten ihon uurteisiin, eikä kulu hetkessä pois, vaikka söisi ja joisi.

Kuten jo sanoin, niin applikaattori levittää punan todella tasaisesti huulille. Se kiinnittää nesteen, eikä puna jää huulten ihon pinnalle ”killumaan” ja siitä helposti leviämään muualle. Koostumus on melko tahmainen, joka takaa loistavan pysyvyyden tuotteelle. Tahmaisuus ei kuitenkaan tunnu liimamaiselta, joka liimaa huulet yhteen. Ehei! Koostumus on juuri hyvällä tavalla tahmeahko, sillä sen tuntee ensimmäisellä sipaisulla, että tämä tuote kestää hyvin huulilla, vaikka ei ole mattapintainen ja kuiva. Huulipuna tuntuu hyvin huulia suojaavalta ja kevyesti kosteuttavalta.

Sävyvaihtoehtoja on yhteensä 9. Pääasiassa sävyt ovat aika huomiota herättäviä, mutta kyllä 9 sävyn joukkoon on pari kevyempääkin sävyä saatu. Esittelen nyt yhden vaalean ja yhden voimakkaamman sävyn.

04 Pink Lover

Sievä, viileä vaaleanpunainen sävy. Raikkaan tyttömäiseen ja nuorekkaaseen ilmeeseen. Ihastuttava sävy tulevaan kevääseen.

09 Seductive Magenta

Voimallinen, vahva sävy. Vaatii rohkeutta käyttäjältään, mutta on kaikessa voimallisessa hehkuvuudessaan näyttävä sävy.

Olen ihan ihastunut näihin huulipuniin. Pidän niiden pigmenttisyydestä ja pitkäkestoisuudesta. Tuoksu on kivan makea. Eikä kyllä tuotteen mekanismissakaan ole moitittavaa. Varsinkin vaaleampia sävyjä voi niin kivan helposti lisäillä vaivihkaa koulussa tunnilla istuessa. Ainoastaan tahmaisen koostumuksen ongelmana on se, että jos puhuu paljon ja suu kuivaa, niin huomaan punan kertyvän aika tiukasti huulten sisäreunaan sellaiseksi valliksi. Mutta tätä ei tapahdu joka kerta, vaan vain silloin olen ongelman huomannut, kun suu vaahdossa puhuu pitkiä aikoja.

Kevyellä sipaisulla tuote toimii hieman rohtuneille huulille, mutta suurta annostelua selvästi ja pahasti rohtuneille huulille en suosittele ennen huulten tehokasta kuorintaa. Paksu ja pigmenttinen koostumus saattaa korostaa rohtumia. Huulipunat näyttävät aina paremmilta hyväkuntoisilla huulilla.

Beautiful Color Bold Liquid Lipstick on huulipunan, -kiillon ja -lakan välimaastosta. Se on oikeastaan kaikkia kolmea yhdessä. Tuote sopii käytettäväksi ilman huulten rajaamista, mutta myös rajauskynän kanssakin käytettäväksi. Peittävä koostumus, joka kuitenkin jättää kevyesti läpikuultavuutta.

Hinnaltaan Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Liquid Lipstick -huulipunat ovat 26,00 € / 2,4 ml. Näitä myydään Helsingin keskustan Stockmannilla. Näitä pitäisi olla saamani lehdistötiedotteen mukaan myös Stockmannin verkkokaupassa, mutta en valitettavasti löytänyt niitä sieltä. Ehkä ovat vasta tulossa.

Mitäs tykkäsitte? Mikä ajatus teille muuten tulee Elizabeth Ardenista? Onko teilläkin vähän sellainen muisto, että merkki on vähän tätimäinen? Miltä näyttää uusi tyyli ja uudet tuotteet?

Oikein kivaa helmikuun lauantaita! Ensi viikolla alkaa maaliskuu. Talvi alkaa olla jo selätetty. Jestas kun aika rientää!

Huulipunat saatuja.

Lue myös

X