Bloggaaminen 22.6.2017

2000. postaus + arvonta

Tämä päivä on yhtä juhlaa minulla. Ensiksi, aviomieheni täyttää 40 vuotta. Toiseksi, tämä on Glitz & Glamin 2000. postaus!!!

Siis 2000 postausta olen nyt kirjoittanut ja julkaissut omassa blogissani. Toki tähän päälle vielä ne kaikki muualle tuotetut julkaisut. Ihan mieletön määrä! En edes uskalla arvioida kuinka monta tuntia olen tehnyt työtä blogini eteen. Se saattaa ulos näyttää tunnilta ja parilta silloin tällöin, mutta todellisuus on kaikkea muuta. Nyt olen siinä pisteessä, että olen ottanut vähän höllemmin. Yritän vapaa-ajalla antaa enemmän aikaani lasten lisäksi myös miehelleni sekä itselleni muussakin muodossa kuin bloggaus.

Mitä kaikkea nämä 2000 postausta ovat pitäneet sisällään? Mikä on Glitz & Glamin ydin?

Glitz & Glamin ydin on kosmetiikassa ja kauneudenhoidossa.

Kerron tuotteista ja esittelen niiden käytöstä.

Jaan vinkkejä.

Teen erilaisia meikkauksia, jotka toivon inspiroivan ja/tai esittelevän testaamiani meikkituotteita konkreettisemmin.

Sekä teen meikkitutoriaaleja.

Välillä juttuni käsittelevät hiuksia.

Toisinaan tämän bloggaajan hiusväri vaihtuu. Siitä sitten ollaan fiilistelty etu- ja jälkikäteen.

Lakatut ja huolitellut kynnet ovat myös yksi osanen Glitz & Glamia.

Välillä kerron PR-tapahtumista, joissa käyn.

Kerron myös vapaa-ajan matkoistani.

Eilisen illan grande finale ravintola Art Priorissa. Huikea kokemus! #bellablogit #tallinna #artpriori #dinner #food #dessert

A post shared by Minna | Glitz & Glam (@glitz8glam) on

Esittelen ihania ravintolakokemuksiani. Fine dining on minun ja mieheni yhteinen harrastus.

Tyyliltäni olen romattinen ja vähän rock.

Mutta konservatiivinen ja klassisesti naisellinen on myös omaa aluettani. Huomaatteko kun sama pusero toimii niin nahkatakin kuin jakun kanssa?

Olen positiivisuuteen uskova ihminen. Haluan nähdä kaikesta myös jotain hyvää. Kaiken tämän ulkonäköpainotteisen blogisisällön lisäksi olen paljon muutakin.

Olen hyvin tunteellinen ja syvällinen. Elämäni ei ole huoletonta. Toisinaan kerron murheista, suruista ja muustakin elämän riepotteluista. Vaikka Glitz & Glam on tunnettu kauneusblogina, sen luetuimmat postaukset ovat niitä, joissa avaan sydämeni tai juttelen mielipiteistäni ja näkemyksistäni.

Perheeni välillä vilahtaa postauksissa, mutta jokainen varmasti ymmärtää, että lukijoiden määrän lisääntyessä tulee varovaisemmaksi perheensä yksityisyyden vuoksi. Esikoinen alkaa olla siinä iässä, että hän tarvitsee omien sosiaalisten verkostojensa vuoksi neutraaliutta. Jokin kuva tai asia voi olla maailman nolointa nuorelle tytölle ja pahimmillaan siitä voi joutua kiusatuksi.

Uutena aihepiirinä Glitz & Glamiin on astunut elämäntaparemonttini. Tämä aihepiiri on nyt vienyt sydämeni, sillä se on läsnä kanssani 24/7 ja sen tuomat muutokset tuovat positiivisia asioita elämääni.

Eli Glitz & Glam ei ole pelkkää siloteltua pintaa ja pakkelia. Täällä bloggaaja näyttää kasvonsa myös ilman meikkiä. Tällä lauseella tarkoitan muutakin kuin ulkokuorta. Täällä bloggaaja näyttää itsensä heikkoinakin hetkinä. En tiedä onko Glitz & Glam epäjohdonmukainen sekasotku vai kokonaisvaltaisesti vain elämää?

Koska 2000 postausta on yksi juhlan paikka, niin haluan jakaa siitä iloa teillekin. Ilman teitä lukijoita, teidän ihania kommentteja, teidänkin antamaa tukea, ei olisi syntynyt 2000 postausta.

Nöyrimmät kiitokset teille!

Halusin kiittää teitä arvonnan muodossa. Kaivelin varastojani ja kahmin testaamattomista kosmetiikkatuotteista suuren setin testailtavaa. Yksi teistä voittaa tämän… ööö… aika monta euroa arvoltaan olevan palkinnon. Joukossa on luomiväripaletteja, huulimeikkejä jos jonkinlaista, maskaroita, kasvomeikkejä, ihonhoitotuotteita, välineitä, aurinkosuojaa ja laitoin mukaan myös itseruskettavaakin. Ehkä spesiaalimpana juttuna on Essien gelcouture -kynsilakkapakkaus. Osa tuotteista on tullut minulle tuplana, osaa en vaan koskaan ehdi testaamaan, joten parempi antaa uusi koti.

Ohjeet arvontaan:

  • kommentoi tähän postaukseen
  • kerro kommentissasi mikä/mitkä aihepiirit Glitz & Glamissa kiinnostavat sinua eniten
  • osallistumisaika päättyy 8.7.2017 klo 22.00
  • lähetän palkinnon vain Suomen sisällä.

Kiitän jokaista teitä. Olitpa sitten lukenut 1, 5, 10, 100, 900 tai kaikki 2000 postaustani.

(Arvontapalkinnot ovat saatuja lehdistönäytteitä, eivät tätä arvontaa varten saatuja.)

Onnea rakas! 

Loppuun vielä onnittelen minun 40-vuotiasta miestäni. Kylläpä nämä vuodet vierivät. Vastahan minä leivoin hänen 22-vuotissynttäreille mansikkakakkua. Meillä on tämän kunniaksi ihan kunnon bileet, mutta vasta ensi viikolla. Ostin pari päivää sitten mekon juhlia varten. Se on ihana! Se ei ole musta! Voi kumpa ehtisin juhlapäivänä otattamaan kuvat itsestäni se päällä. Haluaisin niin esitellä sen mekon ja kokonaisuuden, jonka olen mieheni synttärijuhliin suunnitellut.

Ihanaa juhannusta kaikille! Glitz & Glam hiljenee loppuviikoksi ja palaa jälleen maanantaina.

Kommentit (264)

Tuote-esittelyt ja testaukset ovat minusta blogisi parasta antia 🙂

Ihan kaikki, sinulla on mahtava blogi! ❤️ Paljon onnea ja ihaninta kesää!

Olipa vaikea! Ainut blogi, jonka luen HETI kun mahdollista 😀 tuoriaalit ovat kyllä inapiroivia, vaikkei oma silmä taivu tekemään niitä edes ohjetta seuraten 😀

Kiva postaus! Minua kiinnostaa eniten elämääsi käsittelevät postaukset, esimerkiksi kun kerrot arkesi organisoinnin haasteista ja jaksamisesta. No, kyllä kosmetiikka ja hiusjutut toki kiinnostavat myös 🙂

Onnea ! Ehdottomasti itseäni lähinnä on elämäntaparemontti sekä ihanat meikkivinkit joista olen poiminut monta!

Tuotevertailut, 5 parasta postaukset. Onnea kovasti tähän erityiseen juhlapäivään!

Onnea onnea ja kiitos hienosta blogista! Olen seurannut sinua tätä kautta muutaman vuoden ja eniten pidän kaikesta 🙂 tuotevertailuista, meikkitutoriaaleista, henkilökohtaisista jutuista jne, kaikki uppoaa… Eli jatka vaan omalla tyylilläsi, lukijoita varmasti riittää!

PS. Onnea myös miehellesi täysi-ikäiseksi tulon johdosta 😀

Onnea! Mä tykkään lukea oikeestaan kaikkia juttuja. Meikkijutut tietty tulee ekana, mutta myös reissu- ja ravintolavinkit kiinnostaa ja uusimpana elämäntapaprojekti, jollainen itsellänikin on käynnissä. Olet aito ja iloinen, se välittyy kirjoituksistasikin. Kaiken luen, vaikkei jokainen postaus niin paljon kiinnostaisikaan. Tapasi kirjoittaa vie mukanaan. Onnea vielä, ihanaa kesää ja mukavia juhlia sitten kun niiden aika on! Täällä odotellaan juhlakuvia, ehkä juhlameikki ja kampausvinkkejäkin saadaan sen myötä? ?

Tutoriaalit!

Meikit, kosmetiikka kiinnosta eniten. Vähän ristiriitaiset fiilikset sen sijaan nyt kun blogi in muuttunut pro-laihdutus painotteiseksi. Itse koitan panostaa enemmän body positive -ajatteluun ja päästä pois kaikesta mikä ylläpitää negatiivista ajattelumallia ja antaa ymmärtää, että ”pitää olla laiha”.

Voi tosi ikävää, että olet saanut sellaisen kuvan asiasta. Niinhän ei ole. Haen hyvää oloa ja terveyttä, koska olen voinut huonosti ja terveydessä oli sanomista. Toivottavasti tulet myöhemmin huomaamaan ettei kyseessä ole laihdutus, vaan terveys, jonka seurauksena myös kilojakin karisee. 🙂

Paljon on sulle kertynyt postauksia. Ihan kaikkia en ole lukenut, mutta monta kuitenkin on tullut lueskeltua. Erityisesti mua kiinnostaa kaikki luonnonkosmetiikkaa käsittelevät jutut: uutuustuotteet ja tuotevertailut.

Omia suosikki postauksia ovat livboxit, elämäntapa muutospostaukset ja tutoriaalit. Onnea sinulle ja miehellesi ❤️

Hyvää juhannusta ja onnittelut sekä sinulle blogin merkkipaalun johdosta että miehellesi synttäreiden johdosta!
Luen kaikki postaukset ja silloin tällöin panen sopivalta kuulostavia tuotteita ja vinkkejä muistiin. En ihmettele, että henkilökohtaiset tekstit ovat luetuimpia. Sinun persoonasi ja rohkeutesi kirjoittaa myös muiden elämänalueiden aiheista antaa blogille syvyyttä. Hyvää jatkoa ja kiitos!

Minua kiinnostavat eniten tuote-esittelyt ja meikkitutoriaalit. Hiusjutuistasikin olen saattanut kaivaa inspiraatiota kampaamokäyntejä varten ?

Ihanaa juhlapäivää, sekä siviilissä että täälä blogissa !
Mistä pidän blogissasi ? Nyt olen tylsä ja sanon että kaikesta. Osaat valita aina oikeat jutun aiheet ja laaja kirjo on vaan hyvästä. Koska kirjoitat niin mukaansa tempaavasti, ahmin kaikki päivityksesi suurella mielenkiinnolla.
Jatka samaa rataa siis !

Pidän täällä blogissa eniten kosmetiikkaan liittyvistä postauksista ja erityisesti 5 parasta sarjasta. 🙂 Onnea kaikesta!

Paljon onnea miehellesi syntymäpäivän johdosta 🙂
Ja blogille myös! Wau, 2000 julkaisua on paljon 🙂 ja luultavasti jokaisen olen lukenut 😉

Mua kiinnostaa kyllä ihan kaikki, sä olet bloggaajista kaikkein lämpimin, ajattelet selkeästi meitä lukijoita ja se välittyy ruudun tälle puolelle <3
Matka- ja ruokajutuista olen saanut sulta paljon vinkkejä ja ne ovat jääneet mieleen, Tallinnan reissusta tuli paljon mukavampi niiden ansiosta.
Murheisiin ja iloihin samaistun, olen kovin herkkä ja tunteellinen ihminen ja on hienoa lukea myös elämäsi eri osa-alueista.
Kosmetiikkajutut tietysti on "se juttu" miksi tänne on lukemaan tultu, mutta kaikkea muuta on just sopivasti lisätty maustamaan blogisi sisältöä.
Kiitos siis näistä 2000 julkaisusta. Erittäin ihanaa juhannusta!

Onnea! Tässä blogissa kiinnostaa eniten meikkivinkit ja kosmetiikka. Myös kaikki ”lifestylinpi” kiinnostaa. 🙂

Mua kiinnostaa Glitz & Glamissa kaikki. Meikkitutot on parasta, mutta ehkä tärkein syy miksi luen tätä joka päivä on se, että tykkään tyylistä. Informatiivinen, asiantunteva, hauska, elämänmakuinen, et ole mikään fanaatikko suuntaan tai toiseen, olet aikuinen 🙂 Elämäntapamuutosjutut on kiva uusi lisä.

Onnea 2000.postauksen johdosta ja samaan hengenvetoon onnittelut myös miehellesi pyöreistä vuosista 🙂

Itse tykkään juurikin tuosta vaihtelevuudesta mitä blogissasi on vaikka jostain kumman syystä se kosmetiikka toki omaa sydäntäni lähinnä on 😉 Parasta on se, että sinä olet sinä aidosti ja oikeasti. <3

Mieletön pakkaus, huh! Blogissasi parasta on tasapaino kosmetiikan ja muiden juttujen välillä. Kosmetiikan takia seuraan, mutta on mukava seurailla myös muita juttuja perheen kuulumisista ja reissuista elämänmuutosprojektiin. Eli kaikki kiinnostaa! Arvostan blogissasi myös rehellisyyttä ja tietynlaista rosoisuutta. Huomaan tiputtavani muita liian kliiniseksi muuttuneita blogeja pois lukulistalta. Postaksissa pitää näkyä ja tuntua elämä. 🙂

Aivan ihanaa kesää sinulle ja perheellesi sekä synttärionnittelun puolisollesi!

Onneksi olkoon Blogille ja synttärisankarille!

Jos jotain voisi nostaa, niin tuotearvioita edelleen ja aina luen mielelläni itseäni kiinnostavista tuotteista.

Lemppareita ovat ehkä meikkitutoriaalit. Myös mielipidepostaukset tai henkilökohtaisesta elämästäsi kertovat postaukset (matkat, perhe yms) ovat kiinnostavia. Usein itse skippaan kaikista pisimmät kosmetiikka-arvostelut, mutta ymmärrän että monelle ne ovat blogin suola 🙂 Onnittelut blogille!

5 parasta -jutut ja muut tuotearvio-tyyppiset jutut on mielestäni parhaita ja hyödyllisimpiä. 🙂

Onnittelut! 🙂 Meikkipostaukset ja tuotteiden testaukset kiinnostavat aina, mutta juuri monipuolisuus on blogissasi ihanaa! Tuote-esittelyt päivästä toiseen alkaisivat kyllä nopeasti puuduttaa.

Eniten kiinnostavat tuote-esittelyt sekä meikkivinkit! Yleensä jos uusi tuote on hankinnassa, piipahdan tätä kautta katsomaan mitä suosittelisit 😉 myös uutta elämäntaparemonttiasi olen seurannut mielenkiinnolla. Kiitos blogistasi ja ihanaa juhannusta <3

Huikean työn olet tehnyt blogin eteen, ISO kiitos siitä Minna! <3 Glitz&Glam on edelleen yksi lemppariblogeistani, vaikka nykyisin harvemmin ehdin vauva-arjen keskeltä kommentoimaankaan. Totta kai kosmetiikkaaiheet ovat lähinnä tällaisen kosmehörhön sydäntä, mutta tykkään kyllä myös siitä, että blogi ei ole pelkkää kosmea, vaan aiheita löytyy laidasta laitaan. Mielenkiinnolla olen lukenut näitä elämäntaparemonttiisikin liittyviä postauksia, vaikken ole niihin ehtinyt kommentoimaankaan, jatka samaan malliin 🙂

Täytyy sanoa, että melkein kaikki postaukset on tullut luettua! Pari ekaa vuotta kyllä jäänyt lukematta, kun koskaan ei tunnu olevan sellaista väliä, että ehtisi vanhoja postauksia kahlaamaan vaikka kuinka haluaisikin. 🙂

Kyllä eniten kiinnostaa erilaiset meikkipostaukset. Siis ihan tuote-esittelyt, tutoriaalit jaaaa tietty kaikenlaiset meikkikohkaukset ja himotukset. 😀 Ihonhoidon puolelta eniten kiinnostaa selektiivisen kosmetiikan kokemukset ja esittelyt, koska hinnan vuoksi ne ovat haastavampia testata itse ihan sokkona. Ja toki kiinnostaa tutustua sinuun paremmin, joten myös kaikki syvemmät pohdinnat ja ihan arjenkin jutustelut kiinnostavat. Ajatuksella ne aina luen mutta niistä myös herää niin paljon ajatuksia ja kommentoitavaa, että sitten se jää. Hei justiin sen takia, kun olis niin paljon sanottavaa ja sitten ei muka ehdi koskaan! Elämäntapamuutoksesi seuraaminen on ollut kiinnostavaa ja kovasti tsemppiä siihen jatkoon!

Ja onnea sinulle postausten määrästä ja laadukkaasta blogista! 🙂 Ja miehellesi myös onnea aikuisiän saavuttamisesta! 😀

Kaikki kyllä kiinnostaa, eniten ehkä uusien tuotteiden esittelyt 🙂 Sulla on mahtava blogi, yks lemppareistani 🙂

Onneksi olkoon sinulle ja miehellesi. Mieluisimpia juttuja ovat tuotepostaukset (meikki), tutoriaalit, 5 parasta ja panosta tai pihistä.

Paljon onnea! Minun suosikkejani ovat 5 parasta jutut ja meikkivinkit 🙂

Paljon onnea 2000. postauksen johdosta sekä onnittelut miehellesi pyöreistä vuosista, 40 on mahtava ikä ja täynnä mahdollisuuksia, kun vain uskaltaa!

Olet tosiaan vuodattanut itseäsi näihin postauksiin. Voi varmaan sanoa, että sielu välillä itkien. Suurin osa kirjoituksistasi on kuitenkin ollut positiivista ja tekemisen iloa täynnä. Laitat itsesi mukaan blogiisi sydämellä ja se välittyy meille lukijoille.

Blogissasi minua kiinnostaa eniten ihonhoito ja käyttämäsi tuotteet. Myös hiuksiin liittyvät postaukset kiinnostavat, vaikka en hiusasioiden neuvoihin pysty juurikaan tarttumaan meidän erilaisten hiusten vuoksi. Mulla siis pitkä, paksu, raidoitettu ja takkuuntuva tukka, johon kampauksia on vaikea tehdä. Meikkaamiseen liityvät postaukset skippaan lähes poikkeuksetta. En tee suuria meikkikokeiluja, vaan panostan ihonhoitoon ja kevyeen meikkaamiseen.

Kiitos, että jaksat / viitsit tehdä näitä postauksia. Ihanaa kesää!

Pidän blogisi monipuolisuudesta ja eri aihepiirejä käsittelevistä postauksista. Kuvat ovat aina myös havainnollistavia ja kauniita. Suosikkejani ovat olleet kuitenkin 5 parasta -postaukset, joista olen aina saanut hyviä vinkkejä.

Onnea teille! Tykkään tavastasi kirjoittaa ja monet kosmetiikkauutuudet olisivat jääneet kokeilematta ilman tätä blogia.

Pidän blogistasi todella paljon! Mielenkiintoisimpia juttuja ovat erilaiset tuotearvostelut sekä tietysti kuulumiset elämäntapamuutoksestasi.

Pljon onnea! Suosikkejani ovat 5 parasta -postaukset.

Onnittelut! Viisi parasta ja tuote-esittelyt ovat parasta!

Parasta on ehdottomasti uusien mielenkiintoisten tuotteiden esittelyt! Lisäksi kalliimman ja halvemman tuotteen vertailut sekä vinkit joilla omasta meikistä saa enemmän irti:)

Paljon onnea! Olen lukenut melkoisen osan noista 2000 postauksesta, kiitos niistä 🙂 Eniten kiinnostaa tuotevinkit ja 5 parasta-postaukset.

Olen seurannut blogiasi lähes päivittäin, se varmaankin kertoo paljon! Ehkäpä 5 parasta on kosmetiikan saralla eniten kiinnostavaa.

Mä luen kaikkea ja niin kosmetiikka kuin muutkin höpinät kiinnostavat. Onnittelut sekä miehellesi että blogille:)

Aivan uskomattoman määrän työtä olet tehnyt blogin eteen, joten on syytäkin juhlia. Onnea, teille molemmille! 🙂 Itseäni kosmetiikkahamstraajana eniten kiehtovat aina uudet kosmetiikkaesittelyt joko ihan sellaisenaan, tai tutoriaalin muodossa. Omat häät lähestyvät syksyllä, joten jos toiveen saa heittää niin erilaiset vinkit häämeikkiin (erityisesti kuivalle iholle) kiinnostavat kovasti! 😉 Myös 5 parasta sarja on ollut kiva!

Elämäntaparemontti ja tuotetestaukset puhuttelevat minua eniten. Löysin blogisi noin vuosi sitten ja sen jälkeen on tullut luettua jokainen postaus 🙂

Onnea Minna! <3

Vaikea kysymys, kaikki postauksesi ovat kivoja! Ehkä eniten tykkään kuitenkin uutuuksia esittelevistä postauksistasi 🙂

Kiitos ihanasta blogista! Minua kiinnostaa eniten tuotearvostelut, varsinkin viisi parasta -postaukset!

Onnea blogille! ? Eniten tykkään lukea tuote-arvosteluja js tutoriaaleja. ?

Mua on aina kiinnostanut meikkivinkit, ja paljon olen täältä oppinutkin! Uudetkin tuotteet kiinnostavat, mutta nykyään ostan harvemmin ja valikoidummin. Meikkejä on kertynyt, mutta täältä saa ideoita niiden käyttöön. 🙂

Onnea saavutuksista! 🙂 Mielenkiintoisimpia postauksia on tuotearvostelut ja tutorialit, osaat tehdä niin upeita silmämeikkejä! Toivottavasti saadaan lukea Glitz & Glamia ainakin vielä se 2000 postausta lisää. 🙂

Luen jokaisen juttusi, oli aihepiiri mikä hyvänsä. Joistakin pidän enemmän, joistakin vähemmän, mutta syynä ei ole aihe tai kirjoitustapasi, vaan enemmänkin oma mielentilani ja aiheen koskettavuus omaan elämääni ja tilanteeseen. Odotan jokaista postaustasi, ja tunnustan huolestuvani hiukan jos juttua ei näy totuttuun aikaan. Jatka, minä pyydän, vielä seuraavat 2000 postausta. Ainakin.

Ihan ensin onnittelut 2000 postatuksesta. Kaikkea en ole lukenut, mutta paljon. Minua kiinnostaa tuotearvostelut, meikkitutoriaalit, ihonhoitotuotteet, 5-parasta jutut. Uutena olen kiinnostunut sinun elämäntaparemonttiasi.
Eli aivan mahtava ja kiinnostava blogi, jatka samaan malliin.

Oikein hyvää juhannusta, ja onnittelut miehellesi synttäripäivän johdosta.

Ihanaa kesää sulle ja onnea 2000 postauksen kirjoittamisesta, se on iha sairaan iso määrä. Voin vaan kuvitella kuinka paljo työtä sulla on menny blogiin. <3 Mää monesti haen sun blogista jonku tietyn merkin tuotearvosteluja ja viisi parasta-postaukset on aina luettava.:D

Vau, 2000 postausta on huikea saavutus! Kiitos, että jaksat antaa blogille näin paljon aikaa ja energiaa 🙂 Tykkään lukea tuotearvioita ja olenkin saanut blogisi kautta useamman vinkin toimivasta kosmetiikkatuotteesta, viimeksi top 5 kasvosuihketta -postauksesta. Kosmetiikan lisäksi tykkään lukea myös postauksia vapaa-ajan matkoilta sekä ravintolakokemuksista, sillä fine dining on myös minun ja mieheni yhteinen ”harrastus”.

Hyvää juhannusta ja synttärionnittelut miehellesi!

Luen kyllä kaikkea täältä. Matkajutut ehkä kiinnostavat vähiten mutta kyllä niitä selaa. Teet kyllä paljon työtä blogisi eteen! Ihana arvonta, voi kun onni potkaisisi…

Eihän tästä kokonaisuudesta voi nostaa mitään erikseen esiin 🙂 Blogisi on ihan mahtava kokonaisuutena, juuri sopivasti kaikkea. Kiitos että pidät tätä blogia! 🙂

Onnea! Minun lemppareita ovat ehdottomasti ”viisi parasta” -postaukset.

Vau 😀
Hankala sanoa mitään tiettyä parasta aihepiiriä, mutta on mielenkiintoista lukea välillä sinun elämänmuutoksestasi, kiva kun kirjoittelet siitäkin välillä, etkä pidä blogisi aihepiiriä ns. liian tiukkana. Eli kiva lukea aina välillä muutakin sinun elämästäsi, eikä vain pelkkiä kosmetiikkapostauksia 🙂 Näin pääsee jotenkin hieman lähemmäs sinua, eikä blogi ole niin pinnallinen!

Onnea! Tykkään lukea varsinkin meikkijuttuja, ja uusien tuotteiden kokeilujuttuja (kasvonaamio esim.)

Ihan mahtavaa! Onnea suuresta saavutuksesta; siitä voi olla jo todella ylpeä!

Minä luen blogiasi kosmetiikan takia, mutta elämästäsi ja muista aiheista kirjoitetut pohdiskelevat postaukset olen lukenut myös innolla. Blogisi on hyvin tasokas!

Onnea paljon! Mua kiinnostavat erityisesti meikkipostaukset sekä elämäntaparemonttisi. 🙂

Kosmetiikkapostaukset, varsinkin tuotteiden esittelyt, kiinnostavat. Myös reissupostauksia on kiva lukea 🙂

No mie tykkään tukkajutuista mutta eniten tykkään siusta tyyppinä ja siks seuraan blogiasi! Onnea huikeasta postausluvusta ja pitäkää hauskaa bileissä!

Hei ihana Minna,
Paljon onnea miehellesi ja lämmin kiitos sinulle, Minna, kun olet tehnyt tätä blogia niin omistautuneesti.
Minulle kaikkein mielenkiintoisimmat ja odotetuimmat postaukset ovat meikki-tutorialeja, sekä ehdottomasti tuote-esittelyt. Kerrot tuotteista sen verran kattavasti, huolellisesti ja vinkkaat millaiselle iholle ne sopivat, että luotan sinun arviointiisi enemmän kuin myyjään.
Hyvää Juhannusta sinulle ja perheellesi! Täällä taitaa joku muukin Johanna kirjoitella, joten lisäänpä nimeeni vielä yhden kirjaimen 🙂

Blogin monipuolisuus on parasta, vaikka kauneuteen liittyvät postaukset ovat blogin suola. Saa mukavia vinkkejä, joita voi halutessaan testata.

Tuote testailut ja tuote arvostelut. ?

Heippa.
Tuote-esittelyt ja tutoriaalit ovat mieluisia ja mielestäni toteutat ne suurella ammattitaidolla! Kiitos siis sinulle <3
Oikein mukavaa kesää sinulle ja perheellesi 🙂

Eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikan postaukset ja meikit, joista joskus saa hyviä vinkkejä. Hyvä blogi-onneksi olkoon! On myös hienoa kun olet vastannut kommenteissa kysymyksiin

Onnea! Hius- ja kynsijutut kiinnostavat!

Varsinkin kauneusjutut kiinnostaa 🙂

Paljon onnea! Aivan mieletön määrä postauksia!
Parasta on kokonaisuus, monipuolisesti asiaa ja vastailet perusteellisesti meidän lukijoiden kommentteihin ja kysymyksiin. Kiitos sinulle tästä!

Ihanaa junannusta teille ja onnea miehellesi!

Paljon onnea! Tämä on yksi todella harvoista blogeista joita haluan aktiivisesti ja edelleen seurata näinä ”ruuhkavuosina”. Parasta ovat 5 parasta -postaukset ja terve kriittisyys tuotearvosteluissa.

Paljon onnea! Aihepiireistä on vaikeaa valita suosikkia, koska juuri kokonaisuus ja monipuolisuus tekee tästä blogista kivaa luettavaa. Hyödyllisimpiä ehkä kuitenkin ovat tuote-esittelyt, itsekin on tullut ostettua aika monta meikkituotetta ihan vain sen takia, kun olet niitä kehunut 🙂

Hui mikä määrä postauksia!! ? Ja kyllä, olen
lukenut hyvin pitkälti ne kaikki!! ?
Mulla alkoi tänään loma, voisin siis vihdoinkin
tulla käymään oikeen kunnon ajan kanssa ?
Harmittaa kyllä etten pääse osallistumaan juhliin,
teidän juhlat on aina ihan parhaita ❤️

Onnea! Kosmetiikkaan liittyvät postaukset kiinnostavat.

Tykkään lukea tuotepostauksia ja nyt viime aikoina elämäntaparemontista!

Oikein paljon onnea! Pidän kirjoitustyylistäsi ja siitä, että esittelee blogissasi myös edullisia tuotteita. Tutoriäalit kiinnostavat, mutta myös pohdiskelevat postaukset.Ihanaa kesää koko perhéellesi☺

Onnea molemmille. Blogille ja miehellesi
Mieluisinta on tutoriaalit ja vertailut. Esim 5parasta on hyödyllinen.
Kiitos hyvästä blogista!

Meikkitutoriaalit ja 5 parasta postaukset ovat huippuja 🙂

Elämäntaparemontista on kiva lukea, samoin tuotearvostelut on kivoja. 🙂

Onnea 2000 postauksesta!olet päässyt todella pitkälle!Eniten kiinnostaa uudet elämäntaparemontti postaukset sekä kynsipostaukset ja edullisista meikeistä kertovat postaukset!

Apua, niin vaikea nimetä yhtä aihepiiriä, mikä eniten kiinnostaa. Mielestäni blogisi vahvuus onkin se, että kirjoitat sopivassa suhteessa kosmetiikasta ja sen ulkopuolelta. Onnea upean virstanpylvään saavuttamisesta! 🙂 Täällä jatketaan mukana seuraavatkin 2000 postausta! 😀

Onnea blogille ja miehellesi! ? Kauneusaiheet ja uutuudet ja vertailut tällä rintamalla kiinnostavat. Elämäntaparemontti kiinnostaa myös. Kaiken kaikkiaan kyllä mahtava ja mielenkiintoinen blogi.?

5 parasta sekä panosta/pihistä ovat suosikkejani.

Juttujasi on todella kiva lukea, niistä saa käytännön vinkkejä jotka oikeasti toimivat. Hyvää kesää !

Olen seurannut blogiasi jo kauan. Tykkään kaikesta! Tykkään sinusta! Tai luulen muka niin ainakin 😀 Pidin tuosta lauseestasi ’elämäni ei ole huoletonta’ ..koska niinhän se on. Kyllä blogi on minun mielestäni helpommin lähestyttävä kun siinä on laidasta laitaan ajatuksia ja tunteita. Minä en jaksa noita ’hyvänmielen blogeja’ ainakaan pitkään seurata koska ei niissä ole mitään tarttumapintaa! Kaikki on (tarkoituksellisesti) pinnallista, ihanaa söpöö, ihkuu, kiiltävää, puhdasta..ja tylsää. Se PUUDUTTAA. Ja ärsyttää. Kiitos tästä blogista, ja onnea!

Ehdottomasti yksi lempparisarjoistani on 5 parasta, sekä Panosta vai Pihistä. Luen mielelläni erilaisista tuotteista ja usean päivittäisessä käytössä olevan suosikkituotteeni olenkin ostanut sinun suosittelemanasi. Lisäksi uudet elämäntaparemontista kertovat postaukset ovat ihanan rehellisiä ja täten myös inspiroivia. Pitää itsekin lähteä etsimään samanlaista asennetta!

Luen yleensä joka postauksen mutta eniten kiinnostaa kaikki meikkituote ja muu kosmetiikka aiheet, ja hius aiheiset postaukset ?

Tämä on mun lempiblogi, kaikki aiheet kiinnostaa! Eniten pidän kaikista meikkijutuista ja 5 parasta -postaukset ovat loistavia, mutta on kiva, että avaat elämääsi välillä vähän syvällisemminkin! Onnea sinulle ja miehellesi!

Onnea blogille! 🙂
Pidän eniten monipuolisista tuote-esittelyistä, niistä olen löytänyt myös itselleni sopivia tuotteita. Myös elämäntaparemppa kiinnostaa, sellaiseen kun olisi itsellänikin aihetta. Kiitos ihanan monipuolisesta blogista!

Onnea 2000. postauksesta! Eniten tykkään lukea tuotearvosteluja, koska näytät selvästi, miten tuote toimii, etkä vain hehkuta sitä ilman ”todisteita”.

Ihan kaikki! Sun blogi on lähes ainoita jota olen seurannut säännöllisesti, luen kaikki postaukset. Olen saanut monia hyviä vinkkejä niin hiuksiin kuin muuhunkin liittyen. Ihan mahtavaa on se että esittelet ja testaat myös ns. marketti tuotteita.
Onnea blogillesi ja myös miehellesi!!
Aurinkoista kesää!

Ihana blogi. Kauneustuotteden vertailu kiinnostaa ja blogejasi on mukava lukea. Olen yli 60-v ja sairastunut suolistosairauteen, joka on muuttanut rasvaisen ihoni tosi kuivaksi pinnalta. Tuotteet joita olen ennen käyttänyt, ovatkin epäsopivia. Hyvää kesää! Vive

Kyllä minä haen ehdottomasti kokemuksia uusista tuotteista tai vastaavasti hyväksi todetuista tuotteista. Tämän blogin kautta on aina helpompi suunnata ostoksille itselle tuntemattomammista tuotteista. 🙂

Uutuustuotteet ja arvostelut/arvioinnit tuotteista.
Ihanaa kesää koko perheelle 🙂

Kiinnostavia aiheita: 5 parasta -postaukset, kampausohjeet, meikkiohjeet, tuote-esittelyt jne. Eli lähes kaikki!

Sun blogi on yks mun lemppareita, luen kutakuinki joka postauksen! Eniten kiinnostaa kuitenki ihan kuulumispostaukset, tuotearvostelut ja matkoista ja ravintoloistakin on ihana lukea!

Onnittelut 2k:n saavuttamisesta! Muistan lukeneeni jotain yksittäisiä postauksia joskus ja oiskos sitä tässä jo pari vuotta takana vakituista lukemista. Sun postauksia on tullu luettua aamulla herätessä ja aamun ekassa bussissa, matkalla kotiin bileistä.

Mulla on nyt hieman blogiähky. En jotenkin osaa seurata mitään blogia. Suosin tällä hetkellä youtuben kuuntelemista. Oon kans huomannu, että meidän kesätyylit ei kyllä natsaa yhtään tällä hetkellä. Jotenkin kiinnostaa enemmän talvisin. Mulla kans ei lifestyle suunta iske niin paljon. Muutenkin tän ähkyn keskellä tykkään siitä, että tiedän, mitä odottaa, kun näkee uuden postauksen. Laaja aiheiden kirjo jotenkin ei innosta, eikä sille voi mitään. Meillä ei vaan kohtaa nyt se mistä sä haluat kirjottaa ja mistä minä lukea. Mutta aina kun ne kohtaa, niin sisältö on oikein hyvää. Kyllä mä edelleen lasken itseni seuraajaksi ja jos sitä jossain vaiheessa taas innostuu lukemaan enemmän ja kiinnostukset kohtaa useammin.

Eniten tykkään hius- ja kynsijutuista, mutta nyt tuo elämäntaparemonttikin koukuttaa.

Kyllä se kosmetiikka edelleen on, mikä eniten kiinnostaa. Meikit. 5 parasta on paras postaussarja informatiivisuudessaan. 🙂

Kiinnostavimmat postaukset ovat mielestäni meikkitutoriaalit ja uutuustuotteiden esittely! 🙂 Onnittelut kahdestatuhannesta postauksesta!

Mahtava saavutus, onnea! Olen melko tuore blogisi lukija, mutta luen aihepiiristä riippumatta kaikki postauksesi. Pidän erityisesti tuotetestauksista ja -esittelyistä – vaikka en todellakaan mitenkään vihkiytynyt kosmetiikkatietäjä olekaan 🙂 Tykkään tyylistäsi ja tekstistäsi hehkuvasta aikuisen naisen kokemuksesta ja innostuksesta omaa juttua kohtaan. Kiitos, että jaksat ilahduttaa meitä lukijoita! Ja onnea miehellesi, hauskoja juhlia 🙂

Kaikki aihepiirit on melkein yhtä kiinnostavia, mutta kyllä toi kosmetiikka vie ehkä pisimmän korren. Tykkään semmosista jutuista kun oot löytänyt jonkun tosi huipun tuotteen vaikka tosi edullisti. Meikki tutorialit kiinnostaa kanssa ja viimesintä heleää glow meikkiä ajattelin itselleni kun menen häihin vieraaksi. Ihanaa kesän jatkoa ja paljon onnea miehellesi 🙂

Moi!
Mun suosikkiaihe on sun 5 parasta-sarja. Arvostan myos paljon meikkitutoriaaleja. Olet musta Suomen paras kauneusbloggaaja.

Onnea blogille! Ehdottomasti uusien tuotteiden testaus ja ihonhoitovinkit. Olen saanut blogisi kautta todella paljon vinkkejä ihonhoitoon sekä löytänyt monia uusia lempparituotteita, joten odotan innolla myös tulevia postauksia ?

Minua kiinnostaa eniten kosmetiikka-arviot, blogisi on erittäin kiinnostava!

Sun meikkilookit antaa aina jotain inspiraatiota omaan meikkirutiiniin, lookit on aina niin selkeitä ja pysyy linjassa, jos tiedät mitä yritän sanoa?? Elämäntaparemppa kiinnosaa myös, itsestään huolehtimiseen on hyvä saada muistutusta ja vinkkejä ihan säännöllisesti! Hurja määrä postauksia muuten!

Luen kaikki postauksesi, mutta eniten pidän tuotearvosteluista. Minusta on hienoa kuinka avaat elämääsi, ja etenkin uusi elämäntapamuutos on eriyisen inspiroiva!

Onnea! Tykkään kovasti meikki ja kosmetiikka postauksista, mutta myös ruokaan liittyvät jutut ovat mielenkiintoisia 🙂

Kosmetiikka kiinnostaa eniten. Sekä nyt seuraan innokkaasti myös elämäntaparemonttiin liittyviä juttuja, jos saisi jotain ahaa elämyksiä myös omalle projektille sinun matkastani terveellisempään elämäntapaan. Tunnistan niin itseni useastakin asiasta, mistä olet kirjoittanut. On myös erittäin rohkeaa puhua asiasta omana itsenään. Arvostan.
Hyvää juhannusta ja mukavia juhlia!

Tykkään meikkitutoriaaleista ja tuotearvioista. Olet rehellinen ja monipuolinen tuotevalinnoissa 🙂 Kaikin puolin loistava blogi!

onnea! miehelle myös. 🙂
eniten kiinnostaa tuote-esittelyt ja 5 parasta postaukset. elämäntaparemontti ja matkajutut kiinnostaa myös. ja omaa elämääsi ja perhettäsi käsittelevät jutut! oikeastaan kaikki. 😀
ihanaa juhannusta ja kesää!

Onnea! 🙂
Eniten kiinnostaa meikkitutot, tuote esittelyt ja ennenkaikkea kauniit kuvat meikeistä instagramissa! 🙂

Mun suosikkeja ovat uutuustuotteiden esittelyt sekä meikkitutoriaalit!

5 parasta -postaukset ja tuotevinkit kiinnostavat eniten.

Onneksi olkoon pitkäikäisestä blogista 🙂 Itse pidän meikkipostauksista, koska käsittelet meikkejä monipuolisesti ja vaihtelevasti. On niin tuote-esittelyjä kuin -vertailuja, meikkitutoriaaleja ja esittelet uutuuksien lisäksi hyväksi havaittuja vanhempia tuotteita. Useissa postauksissa olet kertonut myös taustatietoa valmistajasta ja tuotteesta, mikä on sekä mielenkiintoista että hyödyllistä.

Onneksi olkoon, blogiasia on kiva lukea päivittäin. Lempiaiheet ovat yleensä tuotetestaukset. Monia tuotteita on tullut itsekin kokeiltua sen myötä 🙂 hyvää kesää!

Edullista kosmetiikkaa esittelevät jutut on miun lemppareita!

Kosmetiikka jutut ovat kiinnostavia. Mutta elämäntaparemontti olisi itselle myös ajankohtainen eli se myös kiinnostaa

Hieno saavutus, onnea! Olet vienyt määrätietoisesti blogiasi eteenpäin. Olen seurannut blogiasi alusta lähtien. Ensin Suomessa, sitten Kiinasta ja USAsta käsin ja nyt taas Suomessa. Kosmetiikka kiinnostaa aina! Kiinnostavimpia juttuja ovat 5 parasta -postaukset.

Tuoteuutuuksien esittely ja käyttökokemukset kiinnostavat 🙂

Onnea valtavasta postausmäärästä! Kuten tässäkin postauksessa huomaa, parasta blogissasi on sen monipuolisuus 🙂 uusimpana lempparina on mielenkiintoista ollut seurata elämäntaparemonttiasi!

Kiitos blogista 🙂 elämäntaparemontti- ja muut henkilökohtaisen elämän jutut ovat kiintoisia, samoin ihonhoitotuotteiden esittelyt. Ja kaikki muukin 😀

Onnea todella paljon! Minua kiinnostaa kaikki tuote-esittelyt ja meikki tutoriaalit ☺

Onnea pikäikäisestä blogista! Minua kiinnostaa uutuustuotteiden testailut ja meikkitutoriaalit, no lähinnä kaikki meikkijutut tietysti 🙂 Myös omaa elämääsi käsittelevät postaukset ovat mielenkiintoisia. Aijemmin ihmettellinkin kuinka sinun päivätuntisi oikein riittävät kaikkeen mahdolliseen (vai onko sulla enemmän tunteja kuin muilla 🙂 ), mutta onneksi olet nyt tajunnut höllentää tahtia hiukan, ettet aivan täysin polta itseäsi loppuun. Ihanaa juhannusta koko perheelle <3

Wau! 2000 postausta on hurja määrä, mahtavaa työtä! Hatun noston arvoinen suoritus.

Tykkään erityisesti meikkitutoriaaleista, koska olen tosi huono meikkaamaan ja sitä on hyvä opetella ”kädestä pitäen”. 🙂

Meikkitutorialit ovat olleet ehdottomasti niitä, jotka ovat vaikuttaneet minuun eniten. Ei ole yksi eikä kaksi tuotetta, kun on tullut suositusten perässä ostettua, eikä yksi eikä kaksi värivinkkiä tai levitystapaa kokeiltua… Ihan huippuja ja siksi palaankin blogiisi yhä uudestaan
– viimeistään silloin, kun sesongin vaihtuessa kaipaa erityisesti jotain uutta taas.

Melkein kaikki 2000 postausta on tullut luettua ja suurimpaan osaan kommentoitua myös. Noista ”syvällisistä” mieleen on toki jääneet sairaalakeikat yms., perheaiheista tyttären synttäri/naamiasimeikit. Tuotesuositteluista mieleenpainuvimpina itsellekin hankittu Nyxin valkoinen jumbopencil ja toisaalta taas hankkimatta jääneet, mutta silti niin mieleenpainuneet joulukalenterit.

Tykkään erityisesti tuote-esittelyistä ja meikkitutoriaaleista. Myös elämäntaparemppa on kiinnostavaa. Täytyy myöntää, että ne annokset ovat näyttäneet hyviltä. ?

Onnea! Kosmetiikkajutut, etenkin 5 parasta.

Onnea, huikea määrä kirjoituksia.
Innolla luen selektiivisestä kosmetiikasta. Enää ei kaikkia uutuuksia ole pakko saada, mutta kiva lukea muiden kokemuksia.
Meikkaus ohjeet ovat aina hyödyllisiä, varsinkin insta-överi aikana ?

Onnea sekä blogille että miehellesi!

Minua kiinnostavat eniten uutuustuotteiden esittelyt sekä luonnonkosmetiikan postaukset.

Kiitos kivasta blogista, joka tarjoaa pieniä pakohetkiä arjesta. 🙂

Minua kiinnostavat eniten kauneusjutut, liittyvät ne sitten meikkeihin, hiuksiin tai ihonhoitoon. Onnea juhlapäivälle ja hyvää juhannusta!

Lämpimät onnittelut 2000 blogisi johdosta! Se on valtava saavutus. Luen mielelläni kaikenteemaisia blogejasi. Kirjoitat kaikista aiheista yhtä kiinnostavasti! Onnea myös siipallesi sekä hyväksi lopuksi ihanaa juhannusta sekä sinulle että perheellesi, Minna! ! 🙂

Kaikki postaukset ovat olleet mieleisiä, suurimman osan niistä olen kuitenkin lukenut. Jos täytyy jotain nostaa esille, niin erityisesti tuotearvostelut ovat olleet parhautta.

Onnea ja kiitos kovasta työstä jonka olet tehnyt blogin eteen 🙂
Kaikki jutut tulee ilman muuta luettua, mutta omia suosikkejani on erityisesti uutuustuote-esittelyt, meikkitutoriaalit ja sunnuntain 5 parasta postaukset 🙂

Ihanan aurinkoista juhannusta!

Minua kiinnostavat eniten kirjoittamasi tuotearvostelut. On myös ihana lukea aina välillä henkilökohtaisesta elämästäsi.

Hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi!

Onnittelut täältäkin suunnalta! ?
Mielestäni mielenkiintoisimmat aiheet mitä olet käsitellyt niin on tuotearvostelut, koska jos olen vertailemassa kahta eri tuotetta, niin se on mukava lukea että mitä olet mieltä olet niistä ja mikä olisi itselleni paras vaihtoehto.

Onnea huikeasta postausmäärästä! Mä luen kyllä kaiken, mutta eniten tykkään 5 parasta- postauksista ja kaikesta missä kerrot omasta elämästäsi. Tuotepostauksista eläinkokeettomat kiinnostaa. Ihanaa juhannusta teille! <3

Lemppareitani on uusien tuotteiden esittelyt sekä meikkitutoriaalit!:)

Uutuustuote-esittelyt, meikkitutoriaalit ja viisi parasta kiinnostava eniten.

Lempijuttuni ovat ehdottomasti meikkitutoriaalit! Niiden avulla saa vinkkejä myös omaan meikkaukseen, ettei aina tee samalla vanhalla tavalla. Pidän myös Bettebox-bloggauksia kivoina. Paljon onnea ja mahtavaa kesää kaimalle ?

Tuotearvostelut ja elämäntaparemontti.

Oikein paljon onnea! 🙂 Minua kiinnostaa eniten meikkitutoriaalit 🙂

Onnea ( myös miehellesi!)
Minua kiinostavat meikkitutorialit. Erityisesti erillaiset silmämeikit. Mielenkiintoisia ovat myös tuote-esittelyt. Purkkeja ja purnukoita ei voi koskaan olla liikaa. Eli jatka samaan malliin!

Hyvää juhannusta Minna 🙂 mä tykkään tasapuolisesti sekä tuotearvosteluista että muusta sisällöstä. Kaikki tulee luettua 🙂

Tuotearvostelut!

Onnea! Tämäpä meni vaikeaksi 🙂 Tämä on mun lempiblogi, melekein kaikki aiheet menee. Olet huippu blogipersoona ja tykkään sun blogin aitoudesta. Kuitenkin jos jotain pitäisi nimetä, niin kaikki tuote-esittelyt/vertailut, vinkit ja tutskat on ihan parhaita!

Onnea molemmille!
Eniten kiinnostaa viisi parasta postaukset, niiltä listoilta olen monia kokeillut. Hyvin harvoin tulee rullailtua kokonaan minkään postauksen ohi vaan kaikki luen 🙂

Onnittelut sinulle ja miehellesi:-)
Tuotearvostelut,panosta/pihistä sekä 5 parasta aiheet eniten mieleeni!

Tykkään sun blogista tosi paljon ? Sen sisältö on kivasti monipuolinen, olen saanut monta hyvää vinkkiä ostoksiinkin. Eniten mua kiinnostaa 5 parasta -sarja ja uutuustuotteiden esittelyt ??

Paljon onnea, sekä sinulle että miehellesi ???

Blogisi on kokonaisuudessaan kiva mutta mikäli pitää valita yksi kiinnostuksen kohde ylitse muiden niin se on meikki- ja ihonhoitotuotteiden esittely.
– Aurinkoista kesää 🙂

Kauneusjutut on ne mielenkiintoisemmat

Ehkä eniten kiinnostaa luomukosmetiikka ja erityisesti kasvojen hoitotuotteet. Myös meikkaus vinkit kiinnostaa. Pidän silti myös muistakin ei kosmetiikkaan liittyvistä jutuista.

Kauneus vinkit, uudet testaukset ja tuotteiden arvostelu. Sekä myöskin tuo elämäntapa remontti kiinnostaa myös. Paljon onnea 2000 postauksesta! ?

Kosmetiikka-aiheet ja etenkin uutuuksien esittelyt 🙂

Ehdottomasti tuotetestaukset koska niistä hyödyn itse eniten. Monta tuotetta olenkin ostanut itselleni luettuani niistä ensin täältä blogista 🙂 Mutta toki muutkin jutut kiinnostaa. 🙂

Kosmetiikka- ja hiusaiheiset jutut!

2000 postausta on kunnioitettava määrä! Luen lähes kaiken mitä julkaiset, mutta suosikkejani ovat ihonhoito, värikosmetiikka, meikkitutot sekä ne sun pohdiskelevat postaukset. Hyvää juhannusta, toivottavasti jaksat kirjoittaa yhtä hyvää blogia vielä pitkään!

Paljon onnea!
Eniten kiinnostaa meikkitutoriaalit sekä tuotearvostelut, nykyään seuraan suurella mielenkiinnolla elämäntaparemottiasi (painiskelen itsekin samojen asioiden kanssa). Luen aivan kaikki postaukset sinulta, paras hetki päivässä.
Jatka samaa rataa.

Kosmetiikkaan liittyvät postaukset. Ihana, positiivinen blogi sinulla <3

Suosikkejani ovat tuote-esittelyt, 5 parasta tuotetta (metodit ja laajemmat listaukset eivät ole niin kiinnostavia esim. 5 parasta tapaa hoitaa huulia).
Sitten ehdottomat lempipostaukseni ovat ne joissa kerrotaan ja näytät kuvia ravintolakokemuksistanne miehesi kanssa :).

Tutoriaalit ja viisi parasta -postaukset!

Kaikki postaukset kiinnostaa. Alunperin aloin lukemaan tätä kosmetiikan takia, mutta niin sitä vaan on jäänyt koukkuun koko tähän blogiin 😀 Jos nyt on pakko valita, niin kosmetiikka varmaan vie voiton. Myös elämäntaparemontti kiinnostaa, sillä olen yrittänyt todella hiljakseen saada myös omia tottumuksiani kuntoon elämäntapojeni suhteen.

2000 postausta on iso saavutus!

Meikkiohjeet ja tuotearvostelut kiinnostavat. Itse meikkaan harvoin joten on mukava että löytyy netistä ohjeita silloin kun niille on tarvetta 🙂

Tuote-esittelyt ja -arvostelut 🙂

Onnea ja kyllä mukavaa on kun saa tietoa kaikista uusista tuotteista, tulee joskus sitten niitä ostettua sinun blogiisi ansiosta!

Oi, melkoinen määrä postauksia! Pidän paljon meikkitutoriaaleistasi, mutta myös muun aihepiirin postauksia on kiva lukea välillä.
Hyvää keskikesää ja onnea! 🙂

Kaikki kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvä kiinnostaa paljon, mutta tykkään lukea erityisesti niitä vähän arkisempia ja henkilökohtaisempia juttuja, koska mielestäni ne on se, mikä tekee tästä blogista muista erottuvan ja ns. ”kotoisan” oloisen. Ps. Hyvää juhannusta teille! <3

Meikki-ja ihonhoitotuotteiden esittelyt kiinnostavat. Luomivärin levitys-niksi tuli ihan vakkari käyttöön. (Se, jossa oli tummaa ulkonurkassa ja häivyttyi liukuvärjäyksenä sisänurkkaan. Käytit litteää sivellintä, jollaista minulla ei ollut, vaan tilasin sen! Juuri tämän jutun inspiroimana) Voisit ottaa testaukseen nyt niin muodikkaat crushion-meikkivoiteet! Siis nämä puuterimaiseen rasiaan, sieneen imeytetyt ohuenonuet meikkivoiteet. Olisipa kiinnostavaa päästä lukemaan mielipiteesi Misshan superedullisesta (https://www.bearel.fi/kauppa/korealainen-kosmetiikka/meikit/m-magic-cushion-spf-50pa/)
kalliinmman hinta luokan YSL:n versioon
(http://eu.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Fusion-Cushion-Foundation-14g) Sitä odotellen… 🙂

Onnea! Tuotearvostelut ovat lemppareitani:)

Onnea paljon ahkeralle bloggaajalle?. Blogisi on kyllä todella monipuolinen ja mielenkiintoinen joka alueella sekä hyvin elämänmakuinen. Kauneudenhoito on minulle sellainen alue joka kiinnostaa ja on kiinnostanut ihan pienestä tyttösestä asti. Tuote-esittelyt, viisi parasta ja meikkitutoriaalit ovat antaneet paljon apua valinnoissani. Olen esim. ottanut kaksoispuhdistuksen käyttöön ja ihoni voi hyvin. Meikit lähtee viimeistä hippua myöten. Isot kiitokset kaikista hyvistä vinkeistä ja toivottavasti niitä tulee vielä pitkään☺

Yksi parhaita blogeja, uudet tuotteet ja testaukset kiinnostavat eniten blogisisällöistä.

Erilaiset meikkivinkit ja tuote-arvostelut kiinnostavat varmasti eniten. Mutta toki tässä samanikäisenä samaistuu moniin asioihin mietinnöissäsi.

Onneksi olkoon! 🙂 Pidän eniten meikkiuutuuksien esittelyistä, joskin seuraan myös mielelläni juttua elämänmuutostasi koskien, itsellänikin kun se on ajankohtainen asia. Kampausjutut ja meikkitutoriaalit luen myös aina. Minusta tämä harvempi postaustahti on jopa parempi, koska näin lukijanakin voi tulla ”stressi” kun ei kerkeä lukea kaikkia postauksia. Eli ei se määrä vaan se laatu 🙂

2000 postausta, ei mikään vähäpätöinen määrä! Wow!

Minulle Glitz&glamin parhainta antia ovat sunnuntaiset 5-parasta-jutut (näiden lukeminen kuuluu sunnuntairutiineihin:D) sekä tuotevertailut/vinkit. Kaikenkaikkiaan monipuolisuus tekee tästä blogista mielenkiintoisen. Hiusjuttusi inspiroi – on ihana jännittää ruudun takana millaisiin muutoksiin päädyt, uusin elämäntaparemontti osuu ja uppoo samaistuttavuuden vuoksi, tutoriaaleista saa inspiraatiota ja ohjeet&vinkit tulevat tälle kosmetiikkaintoilijalle kyllä tarpeeseen. Eli blogisi antaa kyllä paljon 🙂 Kiitos siis siitä!

Tuote arvostelut ja meikkitutoriaalit 🙂

Tuotearvostelut ja -esittelyt on parhaita. Yleensä niitä lukiessa ostoslista vain kasvaa?

Haa, kiinnostaa kaikki uutuusmeikkituotteet, halpismeikis, kaikki uusien kausien tuotteet tietenkin jaaaaaa uudet meikki-ideat tietenkin ja tuotevertailut!

Onnea Blogille ja miehelle ? Miä oon innostunut eniten noiden ”halpistuotteiden” esittelyistä ja vertailuista! Itsellä on sen verran niukka budjetti kaikessa, myös kosmetiikassa joten olen blogin kautta tehnyt monia hyviä löytöjä jotka ovat päätyneet käyttöön 🙂

Tuotearvostelut ja meikkitutorialit kiinnostaa eniten. Mahtava blogi 🙂

Mä olen aina tykännyt niistä postauksista eniten, jossa näkee sun herkempää ja tunteellisempaa puolta. On rohkeaa avautua niin. Kiitos siitä, on sellaista vertaistukea tällaselle toiselle herkkikselle. 🙂

Ps. Onnea! Ole ylpeä itsestäsi!

Tuotearvostelut ja meikki- sekä hiusvinkit kiinnostavat 🙂 Mukavaa kesää!

Onnittelut blogille ja ennen kaikkea ahkeralle bloggaajalle tästä saavutuksesta! ?
Minä tykkään sisällöstä tosi paljon, kaikkea on sopivasti. Hiusjutut uppoaa minulle kuin voi kuumaan puuroon eli niitä jatkossakin. Seuraavaa hiusväriä odotellessa ?

Meikkitutot ja ihan se siun normielämäs joka täällä vilahtelee sopivasti. Siitä kun näkee sen että sä oot myös ihminen isolla Ii:llä. Nyt uusimpana tuo sun elämäntapa muutos, koskee myös mun tämän hetkistä elämäntilannetta ?
Kunnioitettava määrä tuo 2000 postausta. Itellä vasta reilu 800 omassa vanhemmassa blogissa. Nuorempi niin alkutaipaleella ettei ees viitti laskia.

Onnea 2000. julkaisun kunniaksi 🙂 tykkään lukea blogiasi juuri siksi että sieltä saan hyviä käytännön vinkkejä meikkaukseen ja ihon hoitoon. Jatka vaan samaan tyyliin 🙂 mukana arvonnassa.

Kiinnostavimpia aiheita ovat tuote arvostelut 🙂

No tuotearvostelut ja leikkauspolitiikka kiinnostaa eniten 🙂

Onnea pitkästä ja antoisasta blogitaipaleesta! Luen kaikki jutut mutta kiinnostavimpia ovat ehdottomasti tuotearvostelut ja meikkitutot. Mukavaa kesän jatkoa!

Tuotearvostelut ja meikkitutoriaalit ovat kivoimpia, mutta tykkään kyllä kaikista postauksista 🙂

Meikeistäsi saan kovasti inspiraatiota 🙂 Myös hiusjutut kiinnostavat ja viisi parasta ja elämänmuutos ja pohdinnat ja ja ja 😀

Onnea, onnea vaan! 🙂
Aikoinaan vuosia sitten löysin blogin etsiessäni kampausvinkkejä! Nykyisin en tähän hiuspehkoon paljoa kampauksia saa tehtyä mutta paljon erinomaisia ihonhoitovinkkejä olen täältä saanut. Kiitos 🙂

Onnea! 🙂 Eniten minua kiinnostavat tuotearvostelut ja tutoriaalit.

Onnea blogille! Kiitos mahtavasta blogista! Ihonhoito kiinnostaa eniten.

Onnittelut! Todella mielenkiintoinen blogi. Nyt seuraan mielenkiinnolla elämäntaparemonttiasi, koska olen myös ”remontissa”?. Meikkitutorialit, tuotevertailut, kynnet, hiukset …. kaikki kiinnostaa. Jatka vaan samaan malliin.

Sydämelliset onnittelut 2000 kirjoituksesta, se on jo jonkimoinen määrä 🙂

Mä pidän hurjasti sun blogin rehellisyydestä ja laajoista aiheista. Kiitos siis näistä 2000
postauksesta, seuraavia 2000 kirjoitusta odotellessa 😉

Onnea!
Tuotearvostelut ja meikki tutorit kiinnostaa eniten 🙂

Kaikki kiinnostaa ☺ Onnea ✌

Parasta blogissa on aitous ja tunne siitä, että blogi on juuri sitä mitä sinäkin, eikä maksettuja mainoksia. Eniten kiinnostaa kosmetiikka ja olenkin kuluttanut jonkin verran euroja, koska pakko hankkia esittelemiäsi tuotteita XD ensimmäinen blogi jota aloin aktiivisesti seuraamaan ja edekleen roikun mukana!

Eniten blogissasi edelleen kiinnostaa kosmetiikkajutut!
Hyvänä kakkosena tulee lifestyle ja ruokajutut. On kiinnostava lukea kokemuksia kaikista erilaisista ravintoloista joissa olette käynyt 🙂 ja ehdottomasti olen kiinnostunut seuraamaan tätä uutta elämäntaparemonttiasi ja siitä kertovia juttuja. Niistä saa itsellekin motivaatiota 🙂

Hankala sanoa, mikä erityisesti kiinnostaa, niin sanotaan, että kaikki.:)

Uutuuksien esittely ja testailu sekä meikkitutoriaalit kiinnostavat eniten. Myös elämäntaparemonttiasi olen seurannut innolla, koska itsekin pitäisi tehdä suuria muutoksia oman hyvinvoinnin eteen. Kiitos mielenkiintoiselta blogista, 2000 postausta on kyllä upea suoritus! ?

Tutoriaalit ja arvonnat. ?

Onnea! Tykkään kaikenlaisista jutuista. Eniten kiinnostaa omaa elämääsi käsittelevät postaukset sekä kosmetiikka ja hius jutut.

On kyllä kunnioitettava luku! Onnea paljon ja kiitos erinomaisesta blogista, jonka parissa viihdyn vuodesta toiseen! ?❤

Mä tykkään oikeastaan lukea ihan kaikesta tässä blogissa. On myös mukavaa, että kirjoittelet monipuolisesti eri kosmetiikkamerkeistä ja myös edullisemmista vaihtoehdoista.

Arvonnat ja tuoteuutuudet on parasta =). Mukaan kivaan arvontaan!

Onnea!

Mä seurailen meikki-ideoita ja tietoa uutuuksista 🙂

Eniten tykkään tuotearvioista, niistä on löytynyt monta luottotuotetta. Kiitos!

Tykkään kovasti meikkivinkeistä ja tutoriaaleista, mutta toisaalta luen kyllä mielelläni myös niitä syvällisempiä juttuja ja matkoista. Blogissasi viehättää eniten aitous ja juuri se monipuolisuus. Annat itsestäsi paljon ja kommunikoit myös meidän lukijoiden kanssa se on saanut kulkemaan matkassasi jo useamman vuoden 🙂

2000 postausta on kyllä aikamoinen saavutus! Itse pidän eniten uusia tuotteita tai vanhojen tuotteiden uusia käyttötapoja esittelevistä postauksista 🙂

Onnea! Tuotearvostelut ja 5 parasta -postaukset ovat suosikkejani.

Tuotearvioinneista olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja samoin 5 parasta-postaukset on tosi mielenkiintoisia. Ihana, helpostilähetyttävä ja huoliteltu blogi 🙂

Onnittelut, sinulla on blogi jota on mukava lukea ja siitä saa aina jotain uutta irti, siksi tykkään lukea meikkivinkeistä, tutorialit, tuotteista ja kaikesta muusta 🙂

Olen pitänyt ihan koko kokonaisuudesta, tuotearvostelut ovat etenkin ollut mieleen. Harmi vain, kun muutit Anna porttaaliin. Ei tule enää käytyä lukemassa, koska sivut ovat yksinkertaisesti niin hitaat, ettei oma aikani ja kärsivällisyyteni riitä odotelle jokaisen postauksen aukeamista… Mutta sulla on hyvä tyyli kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta 🙂

Minua kiinnostaa kaikki ihonhoitoon liittyvät. Ja pidän siitä, että esittelet suurimmaksi osaksi tuotteita, jotka eivät ole siitä kalleimmasta päästä.

Onnea teille molemmille ja mukavaa kesää !
Viisi parasta postaus on minun mieleeni.

Onnea! Kaikki postauksesi ovat olleet mielenkinntoisia, eniten kuitenkin pidän uusien meikki tuotteiden testailuista, lie miten monta tuotetta tullut itsekin hankittua blogisi ansiosta 🙂

Eniten blogissasi kiinnostavat tuotearvostelut ja tutorialit. Kiitos hyvästä ja visuaalisesti miellyttävästä blogista!

Alkuun tulin blogiin kynsijuttujen perässä. Nyt kiinnostaa eniten kosmetiikka- aiheiset postaukset ja myös ruokajutut. Onnea juhlapäivänä! 🙂

Kyllä eniten ihailen noita tutoriaaleja; vaatii viitseliäisyyttä todellä!

Kaikki kiinnostaa?? onnea!

Mahtava saavutus!

Kaikki postauksesi ovat todella kiinnostavia, mutta eniten innostavat meikkipostaukset sekä tällä hetkellä myös itselleni niin ajankohtainen elämäntapamuutosprojekti.

Onnittelut <3

Olen seurannut blogia alkuajoista asti, jolloin olin itse vielä haaveilemassa maskeerausopinnoista ja silloiset postauksesi koskivat usein näitä erikoisefektien/maskeerauksien tekemistä. Nyt olen jo useampi vuosi sitten valmistunut itse alalle, ja seuraan mielenkiinnolla yhä blogiasi erityisesti tuoteuutuuksien osalta.
Hyvää kesänjatkoa, ja tsemppiä elämäntapamuutokseen 🙂

Tuplaonnittelut <3 Tykkään blogin raikkaista meikkivinkeistä, suosikkini on viisi parasta myös edullisine vaihtoehtoineen. Syvälliset pohdinnat tuovat paljon lisää blogiin mausteita.

Wau, mieletön määrä LAADUKKAITA postauksia! Niitä ei synny ilman vaivaa. Paljon onnea! Eniten itseäni kiinnostaa tuotteiden testailut ja meikkitutot. Toki matkakuulumisetkin ovat kivoja!

On kyllä vaikea nostaa mitään aihetta ylitse muiden..blogisi on juuri hyvä sekoitus kaikkea kiinnostavaa. Blogistasi huokuu inhimillisyys ja välillä on glamouria ja sitten sitä tavallista arkea. Kaikki pohdiskelevat ja oikeaa elämää käsittelevät postaukset ovat tämän blogin suola. Kosmetiikka, hiukset, kynnet, 5 parasta, ihonhoito…kaikki kiinnostaa 🙂

Onnea! Aurinkoista kesää! 🙂

Onnittelut hurjasta määrästä postauksia!! Blogisi kuuluu ehdottomasti mun ykkössuosikkeihin ja olen tosi iloinen erityisesti tästä viimeisimmästä ”lisäyksestä” postauksiin, eli elämäntaparempasta. Ollaan yhdessä mieheni kanssa myös aloitettu kuntokuuri ja on kyllä niin mahtavaa nähdä miten pirteämpiä ja hyvinvoivia molemmat ollaan! Jatka samaan malliin rempan ja blogin kanssa <3 Oot huippu!
Ja olishan toi tuotepaketti ihan mieletön…!!
Lotta

Kaikki kosmetiikka aiheiset postaukset kiinnostaa ?

Tykkään juurikin kokonaisuudesta eli siitä että on kaikenlaista sekaisin. Se tekee vaan kiinnostavamman ja inhimillisemmän ja siksi blogiasi jaksaa seurata. Itseasiassa se onkin niitä harvoja joita käyn säännöllisesti lukemassa 🙂

Onnea 🙂 Muun muassa 5 parasta postaukset ovat kivoja.

Tykkään eniten hiusjuttuja käsiteltävistä jutuista.

Parasta on tuote-esittelyt, 5 parasta jutut ja meikkivinkit 🙂

Tuotearvostelut

Tuotearviot on suosikkejani, mukava kuulla uutuuksista kattava ja monipuolinen asiantunteva arvio.

Kaikki uutuuksien esittelyt on kivoja 🙂

Heips! Tykkään eniten tuotearvosteluistasi. Osaat kirjoittaa niin kattavasti ja rehellisesti esittelemästäsi tuotteista. Koskaan ei tule fiilistä, että väkisin esittelisit jotain. Kiitos blogistasi se on super!! 🙂 <3

2000 on hurja määrä, onnittelut sen saavuttamisesta! Sekä synttärionnittelut miehellesi! Alkoi kiinnostamaan, miltä se sun mekko näyttää.
Kosmetiikkapostaukset ovat minusta edelleen ne kiinnostavimmat. Top 5 ja kaikenlaiset tuote- ja käyttötietoa sisältävät postatukset erityisesti. Tykkään siitä, että esittelet myös eri hintatason tuotteita.

Jee, mikä rupeama! Onnea!

Mä pidän siitä, että blogissasi esittelet sekä luksus- että pienemmälle kukkarolle sopivia tuotteita monipuolisesti. Ja tietenkin on kiva seurata, miten sun elämässä menee noin yleensä.

Kiitos, ja toivotaan että tulee vähintään 2000 postausta lisää <3

Vaikka en meikkaa niin on kiva lukea meikeistä.

Paljon onnea 2000:n postauksen täyttymisestä, se on kunnioitettava määrä! Tykkään tosi monesta sisällöstä mitä tuotat, suosikkeja etenkin tuot-esittelyt ihonhoidosta ja kosmetiikasta, tutoriaalit, panosta vs. pihistä sekä 5 parasta-postaukset. Oon samanikäinen kuin sä, joten ihonhoitotuetteiden arviot pitävät mulle paremmin paikkansa kuin vaikkapa parikymppisen bloggaajan. Samaten sun henkilökohtaisemmat postaukset ja avautumiset esimerkiksi sun masennuksesta ovat olleet mieleisiä, ja voin niihin samaistua, koska itsekin olen sairastanut vakavaa masennusta yli kymmenen vuotta.

Kosmetiikka kiinnostaa eniten, ja olen aika monta tuotetta sun rohkaisemana hankkinutkin. Itse tykkään tutkia mielipiteitä ja kokemuksia varsinkin kalliimman tuotteen kohdalla, ja koska olet saman ikäinen niin uskoisin, että suuri osa siitä mikä toimii sulla, toimii myös mulla.
Myös elämäntapamuutos kiinnostaa, itsealoitin omani maaliskuussa ja edelleen olen jaksanut jatkaa. 🙂

Onnea molemmille! Eniten kiinnostaa meikkitutoriaalit 🙂

Virtuaalinen ruusukimppu 2000. postauksen johdosta! Huikea saavutus. Onnea myös miehelle.

Tuote-esittelyt ja tutoriaalit kiinnostavat kaikista eniten. Pidän kuitenkin kokonaisuudesta, siitä että kirjoitat monista asioista. 🙂

Kaikki kosmetiikkaan liittyvä on aina mielenkiintosta! Tutoriaalit varsinkin 🙂

Uutuustuotteiden arvostelut kiinnostaa eniten 🙂

Onnea! 🙂 Itse tykkään eniten tuotearvosteluista, ja myös kaikenlaisista tutoriaaleista.

Onnea ihan hurjasti 2000 postauksen johdosta lempiblogilleni! 🙂

Mua kiinnostaa eniten meikkiesittelyt ja tutoriaalit, sekä tuote-esittelyt ja -vertailut, mutta kaikki muutkin aihealueet on kyllä mieluisia. Kaikki postaukset luen innolla heti aamuseitsemän jälkeen. Jatka vain samaan malliin, blogi on mahtava juuri sellaisena kuin se on! 🙂

Onnea! Arkeen ja elämään liittyvistä asioista kertovat jutut kiinnostaa. 🙂

Paljon onnea 🙂 Kosmetiikka kiinnostaa eniten.

Eniten kiinnostaa tuote-esittelyt ja -arvostelut 🙂

Kosmetiikka-arvostelut ovat sitä mielenkiintoisinta luettavaa. Onnistunut kokonaisuus on toisaalta se ratkaiseva asia 🙂

Tutoriaalit ja 5 parasta -jutut kiinnostavat eniten. Aiheina niin meikkaus, ihonhoito kuin hiuksetkin. Kiitos todella hyvästä blogista, jota on ilo ja mielenkiintoista lukea. 🙂

Onnea blogillesi! Mieluisinta luettavaa ovat yksityiskohtaiset ja huolelliset tutoriaalit. Blogistasi näkyy, että sitä ei tehdä hutaisten vaan lukijoita arvostaen.

Minua kiinnostavat tutoriaalit ja uusien tuotteiden arviot.

Monipuolisuus ja pätevät kosmetiikka-arvioinnit ovat valttisi. Onnea ?
mukaan arvontaan.

Onneksi olkoon!
Minua kiinnostaa vaihtelevasti meikkijutut, ihonhoito, hiustenhoito ja kynsilakat. Kynsilakoissa kiinnostavat uudet kokoelmat ja meikeissä tutoriaalit. Varsinkin edulliset mutta hyvät kosmetiikkatuotteet kiinnostavat näin opiskelijana.
En kestä, miten upea tämä arvonta on.

Blogisi on kokonaisuutena ihan super mielenkiintoinen ja innostava 🙂
Minua kiinnostavat erityisesti tuote-esittelyt ja kaikki meikkivinkit 🙂

Onnea! Kiinnostavimpia juttuja ovat tuotteiden esittelyt sekä kaikki tutoriaalit.

5 parasta postaukset ovat suosikkeja, paljon hyviä tuotevinkkejä! Myös henkilökohtaisemmat jutut ovat kiinnostavia.

Tuote-esittelyt sekä yleensäkin laadukkaat kuvat!

Glitz&Glam on tosi monipuolinen blogi, kiitos siitä! Eniten minua kiinnostaa tuote esittelyt ja meikkitutoriaalit.

5 parasta postaukset! Pidän myös siitä, että esittelet monipuolisesti selektiivistä kosmetiikkaa sekä markettikosmetiikkaa. Kaikenlaiset pihistelijän vinkit ahmin. 🙂

Onnea ja toivottavasti jatkat vielä kauan 🙂
Tykkään kissa aiheista, itselläni on kaksi ihanaa ja välillä raivostuttavaa kissaa 😀 5 parasta postaussarja on mielenkiintoinen, samoin erilaiset meikkitutoriaalit, elämäntapamuutos kiinnostaa koska olen samassa tilanteessa.

Onnea minultakin. Eniten kiinnostavat meikki-ja hiustuote-arvionnit.
Tosi mielenkiintoinen blogi!

Onnea! Eniten tykkään kaikista vinkeistä, joista on itsellekin hyötyä. Myös matkat ja kaikki elämässä vastaan tulevat asiat kiinnostavat aina. Blogissasi on myös ihania arvontoja.

Tuote-esittelyt ja testaukset ovat minusta blogisi parasta antia 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *