Glitz & Glam

Maanantain tavallinen meikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein mukavaa viikon alkua! Tässä on viime aikoina ollut kaikenlaisia väritulituksia ja on yksi smokey eyekin nähty. Joskus on ihan kiva postailla niitä ihan tavallisia meikkejä.

tavallinenmeikki

Ihan tavallinen meikki, minkälainen sellainen on? Jokaisella on oma käsityksensä siitä mikä on ihan tavallinen meikki. Tässä on yksi minun versioistani ja yksi minun näkemyksistäni tavallisesta meikistä itselläni.

tavallinenmeikki1

Tavallinen meikki on minulla sellainen jossa käyn esimerkiksi töissä tai vaikka tapaamisessa, jos haluan olla mahdollisimman asiallinen ja sievä, sekä olla kauneusalan asiantuntijan näköinen. Tavallisessa meikissäni ovat peruselementit, mutta mikään ei lyö yli, eikä mikään kikkaile ja konstaile liikaa.

tavallinenmeikki2

Silmissä luonnollisia sävyjä. Hieman tummempaa vaaleaa liikkuvalla luomella, vaaleaa silmän sisänurkassa ja kulmaluulla, varjostusta tummemmalla ulkonurkassa ja luomivaossa. Ei meikkiä alaluomella, mutta katsetta avartava alaluomen sisärajaus nudella sävyllä. Yläluomella mustalla rajaustussilla skarppi siipirajaus.

smokytuto13

Tässä tavallisessa meikissäni käytin tätä Maybellinen syksyn uutuutta ja muutamaa muutakin vasta kauppoihin tullutta tuotetta. Esittelen niitä tällä viikolla omissa postauksissaan.

tavallinenmeikki3

Huulilla oleva marjaisa fuksia tuo tähän ihan tavalliseen meikkiini vähän pirteyttä. Marjaisat ja ruusuiset sävyt piristävät ilmettäni ja saavat näyttämään energisemmältä. Huulillani oleva L’Oréal Parisin Sexy Balm on uutuuksia, joista minulta löytyy useamman sävyn kuvat. Siksi siihenkin palataan myöhemmin.

Mikä on teidän näkemyksenne tavallisesta meikistä? Onko sellaista? Vai onko lähes kaikki tavallisia? Tästä olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä, sillä vähän luulen, että asiasta löytyy monenlaisia näkemyksiä. Jokaisella kun tosiaan on se oma tavallinen meikkinsä jossa ollaan, kun halutaan olla vakavasti otettava, edustava ja huoliteltu.

Oikein kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Postauksessa vilahtava luomiväripaletti on saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X