Glitz & Glam

MSCHIC & Make Up Storea meikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kävin keskiviikkona Lahdessa ja samalla pyörähdin pikaisesti Kicksissä… joka btw, oli minun ensimmäinen kertani. 😀
Mukaani tarttui kaikenlaista ja ostin pitkästä aikaa pari Make Up Storen luomiväriä. Toki yhden ostin tuossa syksyllä Eikolta, mutta jos sitä ei laskettaisi niin, en ole pariin vuoteen ostanut Make Up Storen luomivärejä. Käytin silmämeikissä toista uutta sävyä ja paria vanhaa. Lisäksi kokeilin saamiani MSCHICsin maskaraa ja huulipunaa.

Meikkityyli on jo nähty täällä Glitz & Glamissa, mutta tässä on lähinnä tarkoitus taas näyttää meikissä luomiväriä, eli tavallaan swatch-kuva meikissä.

Meikissä on ajatuksena luonnollisuus, mutta siinä kuitenkin on sähäkkyyttä. Neutraali värimaailma, pehmeä silmienrajaus, mutta niihin on tehty räväkämpi muoto.

Rakastan kissamaisia rajauksia, joten ilman niitä tämä meikki olisi nude-meikki. Kissamaiset rajaukset ovat minun juttuni, joten tällä tavoin tunnen oloni kotoisaksi nude-meikissäkin

Poskipunana Inglotin Freedom Refill 35, joka on persikkaisen värinen ja kultaisia glittereitä sisältävä. En pidä niistä glittereistä poskipunassa, mutta onneksi ne saa helposti pois poskipunasiveltimestä, kun kämmentä vasten kopauttaa.
Huulipunanan ihana beige, luonnollinen MSCHICin Beach Beige

Liikkuvalla ja alaluomella minun uusi Make Up Storeni, eli Powdery Nut. Luomivaossa ja alaluomen ulkonurkassa kullanruskea Choco D’Or. Kulmaluulla ja sisänurkassa highlightina Muffin.

Rajauksen tein luomivärillä, koska sillä saa pehmeän ja luonnollisen rajauksen. Rajaus on tehty myös Make Up Storen Choco D’Orlla.

Ripsivärinä MSCHICin Xrated Mascara.

Olen rakastunut Make Up Storen luomiväreihin jo vuosia sitten. Tästä syystä minulle on kertynyt Micro- ja Cybershadow ja Eyedust -luomivärejä ihan kiitettävästi. Tämä uutukaiseni on todella lämmin ja kullanhohtoinen, persikan sävyinen. Ei minulle ehkä kaikkein sopivin sävy sen lämpöisyyden vuoksi, mutta tarvitsen tämän tyyppistä sävyä lämpöisen väristen naisten meikkauksessa. Hintaa näillä Microshadow -luomiväreillä on 16 euroa /kpl. Cybershadowt ja Eyedustit ovat 15 euroa. Kun ostin ensimmäisen Make Up Storen luomivärin, niin tuolloin kaikki maksoivat 12 euroa.

Kuvassa vasemmalta: Powdery Nut, Choco D’Or ja Muffin. Kuten näette niin Choco ja Muffin ovat vanhanmallisessa rasiassa, joka on kieltämättä hieman epäkäytännöllinen, sillä kansi kierretään irti. Uusissa on kätevämpi käännettävä kansi, joka ei sitten käytössä pyöri irrallaan.

Pidin paljon MSCHICin huulipunan sävystä ja sen koostumuskin oli hyvä. Huulipuna ei ole mikään kestopuna, mutta erittäin helppokäyttöinen sävy, joka sopii melko monelle. Huulipuna tuntuu kosteuttavalta ja suojaavalta, eikä se tuoksu tai maistu epämiellyttävälle, vaan on lähinnä täysin neutraali ja siitä minä pidän.

MSCHICin maskara taas ei ollut mieleeni. Taas kovin suuri harja minun lyhyille ripsilleni, mutta mukavasti se antoi kuitenkin pituutta, kuten kuvistakin näette. 😉 Maskara ei tuhriintunut pahemmin alaluomelleni päivän aikana, eli aika hyvin kestävä minulla, mutta koko päivän minun silmiäni kirveli. En tiedä varmasti oliko syy maskarassa vai jossakin muussa. Joskus jotkut maskarat aiheuttavat silmiini ärtymystä ja herkkyyttä.

MSCHIC oli minulle merkkinä tuttu ennestään, mutta minulla ei ollut aiempaa kokemusta tuotteista. Tiesin, että MSCHIC on suomalainen merkki ja olin törmännyt kosmetiikkaan Seppälässä monet kerrat. Usein hypistelin kaikkia meikkejä, mutta sitten kuitenkin jätin ostamatta.
MSCHIC on perustettu vuonna 2007 ja sen oma verkkokauppa aukeni 7.5.2007. Jos en nyt väärin muista, niin itse Mariela Sarkima oli perustamassa MSCHICiä. 😉 Olen ollut kovin kiinnostunut kokeilemaan MSCHICin Baked Mineral Foundation -mineraalimeikkipohjaa. Tämä ko. mineraalimeikki on saanut Trendi-lehdeltä Vuoden Paras Mineraalimeikki -tittelin. 😉

MSCHICiä löytää Seppälöistä ja näistä jälleenmyyntipaikoista.

Netin kautta MSCHICin kosmetiikkaa voi ostaa heidän omasta verkkokaupasta ja Pretty.filtä.

Kiinnostaako teitä MSCHICin kosmetiikka? Minua kiinnostaa, koska suomalaisia merkkejä on todella vähän, joten jollakin tavalla haluaisin suosia myös suomalaisuutta ja yrittämistä. 🙂

Leppoisaa Tapaninpäivää kaikille! Kuinkas monella arki alkaa jo huomenna? Minulla arki alkaa keskiviikkona, kun taas Cabaret pyörähtää käyntiin Kotkassa.

X