Havaintoja parisuhteesta

”Eilen seksikumppanini lähti harrastamaan surullisen naapurini kanssa lohtuseksiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tässä ajassa ihmisellä on onneksi monia tapoja olla suhteessa tai olla olematta suhteessa. Tässä yksi esimerkki yhdenlaisesta tavasta ajatella.

”En tiedä, miten voisin saada juttujen kommentteihin oman mielipiteet, kun en muun elämäntilanteen vuoksi, ja muiden ihmisten anonymiteetin säilyttämiseksi, kehtaa nimellä laittaa. Mutta tosi moneen sun kirjoitukseen tekee mieli laittaa omia ajatuksia tyyliin

”En omista kenenkään kehoa tai mieltä.”

”Eilen seksikumppanini lähti harrastamaan surullisen naapurini kanssa lohtuseksiä. Itse laitoin telkkarista päälle Downton Abbeyn ja join kokista. Oikein hyvä iltapäivä molemmille (+ naapurille). Illalla harrastin kumppanini kanssa seksiä ja se oli ihanaa. Hän on minulle todella rakas”.

Tositarina. Tietenkin sellainen keskustelua herättävä popcorninsyöntikommentti, mutta kun se on ihan oikeasti minun käsitykseni kaikesta. Jälkikäteen hän vielä varmisti, että eihän minulle tullut surullinen mieli. Ei tullut.”

 

Itseäni kiinnostaa ihmisten ajatukset rakkaudesta. Vielä on pitkä aika siihen, että hänkin uskaltaisi laittaa tämän tekstin omalla nimellään kommenttikentälle ilman että hänen päälleen hyökättäisiin.”

 

 

Lue myös

X