Havaintoja parisuhteesta

Vanhojen tekstien viikko: Naisen orgasmi.

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Pyöritin koko työpäivän ajan naisen orgasmia päässäni, löytääkseni kulman tähän päivitykseeni.
Koin isoja sykkiviä aivoräjähdyksiä.
Biologian professori Elisabeth Anne Lloyd on esittänyt, että naista ei ole evoluutiossa ”suunniteltu” saamaan orgasmia.
Melkoista sovinismia ja vittuilua evoluutiolta naisia kohtaan.

Marja Hintikka-Liven sivuilla nainen nimeltä Satu kertoo, että pystyy saamaan ajattelemalla orgasmin kymmenessä sekunnissa.
Vähänkö olisin halunnut, että Satu olisi ollut ensimmäinen tyttöystäväni siinä seksuaalisen urani alkutaipaleella.
Minäkin nimittäin sain useasti kymmenessä sekunnissa.
Se vain ei olisi tuntunut niin nololta jos tyttöystävä olisi myös saanut samassa ajassa.

Suhteen alussa se on aina niin helppoa.
Ei tarvitse kuin tulla samaan huoneeseen sattumalta ja jo on hekuma saavutettu molemmilla. Pieni hipaisu ja well hellllllou beibe! Suhteen edetessä kaikki muuttuu.
Joskus kuulee puhuttavan yhtäaikaisesta orgasmista.
Hah. Salli minun nauraa. Se on jo pieni seksuaalinen voitto jos on kumppaninsa kanssa samassa huoneessa yhtäaikaa orgasmeja saamassa. Usein on käynyt niin, että on jo poistunut huoneesta ellei jopa koko asunnosta, kun nainen saavuttaa huippunsa.

Luulen, että olen oivaltanut jotain oleellista naisen seksuaalisuudesta. Nimittäin sen, että en ymmärrä siitä yhtään mitään, vaikka kovasti olen niin itselleni ja kumppaneilleni uskotellut. Kerran kun on yhtä naista koskenut, niin on kuvitellut, että nyt osaa koskea heitä kaikkia. Ei muuten osaa.
Nainen ei toimi kuin Bilteman sähköporakone. Johto seinään. Terä paikoilleen ja surrauttelemaan. Joka kerta sama toimenpide.
Jos oppii piirunkin yhden naisen seksuaalisuudesta, niin samat opit eivät välttämättä pädekään jonkun toisen naisen kohdalla. On se pirullista.

Yksi asia pätee miltei aina. Naisen seksuaalisuuden ymmärtää vain nainen itse. Vaikka mies heiluu siinä naisen edessä veri tiukasti pakkautuneena, testosteroni selästä valuen, itsevarmana kuin meksikolainen machomies, niin ainoa joka siinä tilanteessa ymmärtää naisen seksuaalisuuden, on nainen itse.

Tästäpä päästäänkin oivallukseen, joka saapui tietoisuuteeni eräänä niistä kerroista, kun yritin surruttaa sähköporakonetta betoniseinään turhaan ties kuinka monennetta kertaa. 
Luovuin ajatuksesta ymmärtää naisen seksuaalisuutta.
Asetin itseni oppilaan asemaan.
Kohtaisin naiseni, kysyin mitä sinä haluat ja neuvoja kuinka sitä tehdään. Voitteko kuvitella. Ihan täydellinen tilanne. Minulla on silmieni edessä ihan oma kotiopettaja, joka tietää täydellisesti sen mitä haluaa ja on valmis sitä minulle opettamaan.

Mitä minun miehenä pitää siis tehdä? Kuunnella naista. Kuunnella hänen toiveitaan ja toteuttaa ne. Harjoittelun kautta. Päästä syvemmälle kohti naisen seksuaalisuuden syvintä kerrosta.
Sitä kerrosta, jonka lonkeroihin päästyään ei tahdo lähteä sieltä koskaan pois. Kohti naisen seksuaalisuuden kuuminta ydintä.
Ihan vain opettelemalla, oppimalla ja kuuntelemalla.
Katsoa kerrankin sen oman pippelin ulkopuolelle, sinne nautinnon äärirojoille, jossa kuolemanpelko karkaa vähän kauemmaksi.

Tykkään valtavasti oppiaineesta naisen seksuaalisuus.
Voittaa helposti koulun biologian tunnit. 
Joskus tuntien aikana käyttäydyn tahallani vähän tuhmasti, että jäisin vähäksi aikaa jälki-istuntoon. 
Huonosta käyttäytymisestä saa rangaistuksen.
Mutta sen rangaistuksen haluan nautinnolla kärsiä.

Ja mikä parasta. Koko elämä aikaa opiskella.
Suosittelen kaikille. 
Kurssipaikkoja vielä saatavilla. Kysy viereltäsi.

Lue myös

X