Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 5.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Vakavammat mietteet ovat läsnä enemmän kuin viime viikkoina, ja niihin voi kuulua pohdintaa siitä, miten takaat turvallisuutesi parhaalla mahdollisella tavalla. Seikkailun sijaan agendalla on pikemminkin arkisten asioiden hoitamista pakon edessä tai ilman. Moppi voi löytyä kädestäsi useammin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Joku voi yrittää rajoittaa sinua päämääriesi suhteen tänään tai huomenna, mutta voit kokea rajoittamista ilman mitään kunnon syytäkään. On myös mahdollista, että olet poikkeuksellisen hankalan tehtävän edessä, ja lopputulos voi olla äärimmäisen palkitseva tai päinvastoin! Läheisistä löytyy lämpöä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Arjen juoksevia asioita voi olla runsaastikin ja saatat olla ikään kuin jonkinlainen arjen hyrrä ja palvella muita. Hermostosi voi olla jostain syystä ylirasittunut ja reagoit sen mukaisesti eri ympäristöissä. Varo kuitenkin päästämästä suustasi loukkaavia sanoja! Olisi suotuisaa harjoittaa tietoista rauhoittumista!

Rapu (21.6.-22.7.)

Pystyt tavallista paremmin luovaan ajatteluun näinä päivinä, ja uusia ajatuksia ja ideoita käy mielessäsi virtanaan. Tällaisten asioiden suhteen olet elänyt muutenkin jo poikkeuksellisia aikoja, ja olet saattanut olla monessa pyörityksessä tai organisaatiomuutoksessa rattaiden osana. Venus hellii yhä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaikenlainen glamour, parrasvalot ja viihteen parissa pyöriminen voi kokea nyt stopin, sillä aivan muut kujeet ovat tärkeämpiä. Kotioloissakin näyttäisi olevan tekijöitä, jotka vaativat energiaa, vaivannäköä ja paksua nahkaa. Hermosi voivat olla kireällä haasteellisista planeettavaikutuksista johtuen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit löytää tavan ajatella puoliksi intuitiivisesti ja puoliksi rationaalisesti, tai sitten koet jotain mystistä, joka saa sinut ajattelemaan henkisiä asioita. Asiayhteydet paljastuvat sinulle muutenkin hyvin selvästi. Olet ehkä viime aikoina tehnyt tavallista enemmän matkasuunnitelmia ja nyt jokin niistä etenee.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mikäli et itse paneudu pinnan alla piileviin salaisuuksiin, voi niitä tulla muuta kautta eteesi esimerkiksi juorujen muodossa. Toivottavasti mehukas paljastus ei koske sinua! Tällä hetkellä painopiste on perustarpeissa, joiden eteen on tehtävä töitä ja avattava lompakkoa tarpeen tullen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt ja lähiviikkoina sinulla on paremmat mahdollisuudet ymmärtää ympärilläsi olevaa suurempaa verkostoa tai jopa teknologiaa. Tänään ilmassa voi olla hermostuneisuutta, joka liittyy jarrutteluun, hitauteen tai muuhun turhauttavaan. On myös mahdollista, että elämäsi suuria palikoita siirrellään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arjen järjestämispuuhissa on todennäköisesti ollut paljon kaikenlaista ja ehkä painavia tavaroitakin viime aikoina, mutta jossain olet saavuttamassa kulminaatiopisteen näinä päivinä. Työssäkin voi olla konkreettisia siirtoja ja kalusteiden vaihtoa. Yllättävä kiire saapuu monien jousimiesten elämään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuun asema viittaisi siihen, että yhteisösi on tärkeässä roolissa näinä päivinä, tai ainakin ystäväpiirissä tapahtuu. Pidät hyvin itsesi kartalla jostain aihealueesta ja pärjäät sitä koskevissa keskusteluissa. Suuret aiheet kiinnostavat eniten ja jopa niiden opiskelu. Suhteessa voi olla pieni pettymys.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Raha-asiat voivat olla yhtäkkiä ajankohtaisia, ja syy siihen voi olla lomailussa käytetyssä rahassa ja budjetin ylityksessä. Tai sitten syksyä varten on ehdottomasti hankittava tavaroita, jotka olivat aiemmin uupuneet. Lista voi vielä paisua tulevina päivinä. Kuu, Mars ja Saturnus kiristävät tunteita tai lisäävät kuivakkuutta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaukana olevat aiheet voivat viedä sinua erilaisiin sfääreihin, joihin mahtuu monenlaista muistelua tai vaikkapa vierailu naapuripaikkakunnalla. Kuu ja Venus hellivät sinua, ja pystyt nyt luomaan tavallista paremmin tunnesiteen ihmiseen, joka ei ole aivan lähellä. Lyhyt matka voi osoittautua ikimuistoiseksi!

X