Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 9.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla näyttäisi olevan selkeitä tuntemuksia siitä, että vihdoin pitäisi toimia suuren päämääräsi eteenpäinviemiseksi, maineesi kohottamiseksi tai vastuullisen elämän ylläpitämiseksi. Kykenet nyt huomaamaan pienetkin yksityiskohdat, ja se helpottaa valmistelujasi kaiken suhteen. Vääntöä voi olla suhteessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Energian planeetta Mars on ollut merkissäsi jo viikkoja ja antaa sinulle vielä pariksi viikoksi erityistä energiaa, tahdonvoimaa voimaa ja lihaksia vaativiin suorituksiin. Olet ehkä jo huomannut voimiesi lisääntymisen. Älä kuitenkaan väännä liikaa asiaa omaksi eduksesi, vaan toimi siellä, missä vastus on vähin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuun asema kauriissa pitää sinut hieman kapseloituneena psyykkisesti pari päivää, joten älä siis yritä turhaan liidellä vauhdilla, ilopillerinä. Sinullakin on oikeus syventymiseen, vaikka kirjan kera. Joku voi herättää sinussa ajatuksia tarpeellisesta muutoksesta, mutta pohdi asia tarkkaan. Ehkä koet poikkeuksellisen nautinnon!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toinen voi projisoida sinuun omia heikkouksiaan, yrittäen saada sinut tuntemaan niitä. Kahdenkeskisessä kanssakäymisessä voi olla muutakin, mikä saa tuntemaan vastakkaisuutta luonteiden saralla. Voit oivaltaa oleellisen seikan itsessäsi, ja se auttaa tekemään suhteista parempia jatkossa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Useat planeetat viittaavat siihen, että kohdallasi kutsuvat ennen kaikkea aiheet, jotka ovat hyvin käytännönläheisiä. Toisin sanoen, välttämättä viihteeseen, vapaa-aikaan tai oman luovuuden esiintuomiseen ei ole aikaa eikä paikkaa. Pientä korjattavaa, viilattavaa ja ostettavaa sen sijaan riittää.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Matkakokemukset ja -suunnitelmat ovat olleet parasta monen neitsyen elämässä viimeisen kuukauden aikana, ja poikkeuksellinen matka on sävähdyttänyt monia. Lippu on vielä korkealla tässä suhteessa, joten pidä huolta, että liikut tarpeeksi ja tarpeeksi kaukana. Muutoin jatkat terävänä kuin partaveitsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näinä päivinä on ilmassa väreilyjä, jotka pitävät huomiosi aiheissa, joihin liittyy salaisuuksia, mystiikkaa, psykologiaa tai vaikkapa itsensä kehittämistä. Jos näet oman puutteesi, pääset myöhemmin eteenpäin harppauksin! Työpaikalla viilataan ehkä ihmisten positioita ja joku voi etuilla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Elämäsi muutokset eri vaihteelle ovat käynnissä. Muutoksen tarpeesi on voimakas mutta saattaa jäädä sinulta huomaamatta, kunnes se tulee ryöpsähtäen esiin. Asiat helpottuvat selvemmin lähempänä kuun loppua. Jos vain haluat, saat uutta syvyyttä kaukosuhteeseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pystyt keskittymään huomattavan hyvin viime aikoina esillä olleisiin käytännön kysymyksiin, ja olet niissä jopa tiukka. Työasioiden pohdinta ja niiden pitkäaikainen järjestely vie myös aikaa, joten näinä päivinä kyse ei ole vapauttavista aktiviteeteista. Hankinnat ovat myös käsittelyssä näinä päivinä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat tukevat sinua varsinkin siinä, miten toimit. Pystyt näyttämään tehokkuutesi poikkeuksellisen joustavasti ja ymmärtävästi, eikä juuri kellään ole sinusta pahaa sanottavaa. Kankeutta ei ole havaittavissa, mikä voi puolestaan suosia liikuntaharrastuksia. Etsi viihdyttävä harrastus!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Arkisissa suhteissa tai työnjaossa voi olla muutoksia näinä päivinä, tai sitten asemat muuttuvat ihmisten välillä tai joku poistuu arkiympäristöstäsi. Nyt tarjoutuu tilaisuus oivaltaa, mitä kaikkea suhteen arki sisältää ja miten työt on hyvä jakaa. Paranna siis suhteen edellytyksiä, jotta voit heittäytyä pian!

Kalat (19.2.-19.3.)

Yhteisössäsi voi olla enemmänkin vastuita jaettavana. Ylipäätään yhteisöllinen osallistuminen on ehkä juuri nyt alkamassa, ja osallistumisessa on voimallisia piirteitä. Näet myös selvemmin sen, mihin sinun kannattaa osallistua ja mihin ei. Poikkeuksellisen syvä kokemus tunkee rakkauselämääsi!

X