Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 7.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun sijainti jousimiehen merkissä antaa sinulle potkua suunnitelmiisi ja energiaa liikuntaan, joten hyödy siitä vielä tänään ja huomenna! Seikkailu toisella paikkakunnallakin voi kiinnostaa, ja kutsu käydä. Mielesi pyörii kuitenkin jo arkiaiheissa, ja siksi on vaikea irrottautua kokonaan viihteelle!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin olemuksessasi on nyt niin lujalla pohjalla, että sinulle ominainen vakaus paistaa kunnolla ulospäin ja saa muutkin luottamaan sinuun. Muutosenergiat ovat kuitenkin voimakkaita yhä vaan ja vaativat toimenpiteitä suunnan tarkistamiseksi. Suhteet lähipiirissä tai naapurustossa lisäävät yhä hyvinvointiasi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Muiden kautta tulee paljon virikkeitä ja tunteita, jotka laittavat omatkin sisuskalusi liikkeelle, joko hyvässä tai pahassa. Siitä ei pääse mihinkään, että planeetat viittaavat jonkinasteiseen hermoiluun! Rakkauden hyrinät jatkavat melko rauhallista rataansa, mutta ryppykin voi tulla, jos toinen loukkaantuu.

Rapu (21.6.-22.7.)

Pakolla saneltu uudistuminen tai mukautuminen toisten uudistusmielisyyteen on vienyt sinua mukanaan viime aikoina, ja siinä rutistuksessa on monta vanhaa asiaa tai tavaraa lähtenyt muihin maisemiin. Tunne-elämässä tunnelmat näyttäisivät tiivistyvän lähipäivien sisällä ja luvassa voi olla suurta hurmiota!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet jo usean kuukauden aikana laajentanut elinpiiriäsi tai lähtenyt maailmalle uusin, avoimin silmin, ja aika ajoin saat siihen lisäpontta, kuten nyt. Kuitenkin kiinnostuksesi on pääasiassa materiaalisissa asioissa ja siinä, miten saat rahat riittämään tarpeellisiin hankintoihin. Perusaktiivisuuttakin riittää.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet ehkä nyt parhaimmillasi kodin piirissä ja perheen kanssa, ja voit huomata, että he tarvitsevat sinua enemmän kuin olet uskonutkaan. Näytä kokkaustaitojasi tai tee vieraille olo muuten mukavaksi ja rennoksi. Täydellisyydenhalu luuraa nurkan takana ja saa sinut tekemään parhaasi monessa asiassa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olotilasi on välillä sellainen, että laitat pääsi pensaaseen, jos pelkäät saavasi vähääkään vastustusta tai kritiikkiä. Sinun kannattaa olla varovainen etenemisessäsi tällä hetkellä, sillä piilevää kateutta voi olla ilmassa. Venuksen asema kertoo lähestyvästä tilanteesta, joka saa sydämen sykkimään!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Melko tiukat planeettakuviot eivät päästä sinua ajattelemaan, että status quota pitäisi jatkaa loputtomiin, sillä muutoksen siemen on kylvetty ja siksi on otettava uusia tuulia vastaan. Näet hyvin laajemman kuvan ja siitä on hyötyä myös lähiviikkoina. Suhteeseen tulee lisää potkua, joka näkyy lähipäivinä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla on tarve selkiinnyttää päämääriäsi, ja katselet asiaa monelta eri kantilta. Voi olla, että olet hetken tyytymätön siihen, miten olet tähän saakka hoitanut asiaa, ja annat moitteita itsellesi. Arkiset seikat ovat vielä päällimmäisiä viime viikkojen tapaan, ja siihen voi kuulua monenlaista korjausta.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olosi on ehkä paras, kun olet muualla. Mikä vaan paikka käy, jos siellä on hiljaista, mutta on myös mahdollista, että innostut pitkästä aikaa lukemisesta tai musiikin kuuntelusta. Jopa retriitti voisi kiinnostaa. Uteliaisuus voi tuottaa sinulle mukavia hetkiä ja uutta, virkistävää tietoa. Voit saada romanttisen eleen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Energiantunto ja väsymys voivat vuorotella yllättävästi, etkä aina tiedä, kumman vuoro on seuraavaksi. Samoin muutoksen tarve kolkuttelee, ja voit pohtia enemmän kuin koskaan sitä, mihin suuntaan sinun pitäisi mennä ja mihin ryhtyä seuraavaksi. Ehkä yksi elämäsi suurimmista murrosvaiheista on käsillä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet todennäköisesti reagoinut herkemmin kaikkeen jo muutaman päivän ajan, eikä se ota loppuakseen vielä moneen viikkoon. Yhteistyötä edellytetään monella tavalla, ja se tulee näkymään myös päivätyössäsi. Rakkaudentunne voi saada uusia, syvällisempiä sävyjä ja huomaat parin päivän päästä kaiken!

X