Havaintoja parisuhteesta

Nenässä törröttävä korkki

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Elämä on vastoinkäymisiä. Toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Sitten kun niitä on vähemmän niin pienetkin vastoinkäymiset tuntuvat isoilta.

Kuten nenässä törröttävä korkki. Antakaa kun kerron.

Virvoitusjuomapulloihin tuli muutos. Niiden päässä oleva korkki ei enää irtoa. Se jää pulloon kiinni. Tämä on aiheuttanut mielipahaa ja vaarallisia tilanteita. Siinä kun pahaa-aavistamaton pepsisieppo seisoo jääkaapin oven edessä ja päättää nopeasti siemaista pullonsuusta siemauksen riippuvuuteensa niin salaa ei sitä enää voi tehdä. Hetkessä on korkin jälki poskessa ja kulissit kaatuvat.

Myös pullon asettaminen suulle on haastavaa. Missä kulmassa korkki tuntuu kaikkein vähiten. Saako pullon huulien väliin niin, että korkin johdosta suun ja pullon väliin ei jää pientä reikää josta pepsi sitten valuu juuri pestyn paidan rinnuksille.

Tämä kaikki on toistaiseksi aiheuttanut ainakin mielipidekirjoituksia ja yhden kolumnin. Aihe on suuri yhteiskunnallinen ongelma.

Muutos tehtiin jotta pullosta tulisi kaikki osat takaisin kierrätykseen ja jotta pieni muovinpala ei lähtisi matkalle kohti meriä joissa muovia on jo ihan tarpeeksi. Mutta niin kuin kaikki suuret muutokset ihmisen elämässä niin muutosvastarinta on suurta. Irtokorkkien puolesta -tukiryhmä onkin jo aloittanut istunnot suurimmissa kaupungeissa ja terapeuttien valmiustasoa on nostettu.

Voihan olla, että ajan kuluessa eteenpäin ja korkkien tehdessä pesää ihmisten poskiin niin ihminen muokkautuu korkkien mukaan niin, että jo syntyessään ihmisen poskessa on korkin mentävä reikä. Ellei sitä ennen muovit ja muu paska ole puhkaisseet lopullisesti tätä planeettaa. Merkit siihen suuntaan on olemassa.

Sujuvia pepsihetkiä kaikille.

X